РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

  • 259 919
  • 788
  •   1
Отговори
# 75
  • София
  • Мнения: 10 858
Аз веднъж ги правих, но при пърженето (след варенето) ми се разкашкаха. А уж не ги бях сварила напълно.

# 76
  • Мнения: 2 142

  bouquet

Вивиан и при мен така се получава, затова и исках една кръчмарска рецепта. Ще пробвам и тази, пък ще видим  Wink

# 77
  • Мнения: 958
Момичета, а някой знае ли, как се правят супите по заведенията. Имам прдвид топчета и пилешка. Много са ми вкусни, ама не могад а ги докарам в къщи. Сякаш нямат картофи, а са гъстички и никога не са пресечени  newsm78

# 78
  • Мнения: 5 001
Момичета може ли рецепта за картофи соте - по кръчмарски  Simple Smile. Адски е дълга предната тема и не можах да ги открия!  newsm78
Ето по кръчмарски  Grinning
Сварените картофи(варени с обелките,за да не поемат вода) се обелват след като са напълно изстинали и се нарязват на по-едро.
 В тиган (аз използвам тефлонов) се загрява маслото+малко олио за да не пуши.Слагат се 3-4 скилидки обелен чесън и след като се позачерви се добавят  картофите.Не се разбърква много често,точно за да не се разкашкват.Посоляват се се добавя нарязан копър.При сервиране се наръсват с настърган кашкавал(чесъна се изважда и не се сервира)... Hug

# 79
  • Мнения: 1 505
А,ей това вече,което даваш TheNMaster като рецепта трябва да се пробва,и ми звучи ужасно вкусно.

# 80
  • Мнения: 5 001
А,ей това вече,което даваш TheNMaster като рецепта трябва да се пробва,и ми звучи ужасно вкусно.
Вкусно е ,да  Grinning И е ефектно като се сервира....Мммммм,ще взема да направя тази вечер(към пилешките кюфтенца),че се размечтах  hahaha hahaha hahaha

# 81
  • Мнения: 2 425
Всеки път, когато отворя темата и получавам слюнкоотделяне  hahaha Много вкусно обяснявате  eat

# 82
  • 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 410
По подобие на рецептата на TheNMaster правя картофи по френски като пак сварявам картофите но не до готовност,слагам ги в тигана с олио и масло смесено,като ги нарязвам на по едро,и върху тях нарязани на филийки гъби.Така ги пържа без да разбърквам,докато не се зачервят хубаво отдолу.След това ги разбърквам да се запържат и от другата страна.Гъбите и те се изпържват и не остават сурови.Пробвала съм да разбъркам още докато ги слажа,но гъбите така прегарят и затова реших да ги слагам отгоре върху картофите без да бъркам.Стават идеални.след като са готови ги ръся с копър.по принцип по рецепта се слага и чесън,но в нас не е на почит Confused

# 83
  • Мнения: 2 142
Момичета може ли рецепта за картофи соте - по кръчмарски  Simple Smile. Адски е дълга предната тема и не можах да ги открия!  newsm78
Ето по кръчмарски  Grinning
...

  bouquet

# 84
  • Мнения: 2 142
По подобие на рецептата на TheNMaster правя картофи по френски като пак сварявам картофите но не до готовност,слагам ги в тигана с олио и масло смесено,като ги нарязвам на по едро,и върху тях нарязани на филийки гъби.Така ги пържа без да разбърквам,докато не се зачервят хубаво отдолу.След това ги разбърквам да се запържат и от другата страна.Гъбите и те се изпържват и не остават сурови.Пробвала съм да разбъркам още докато ги слажа,но гъбите така прегарят и затова реших да ги слагам отгоре върху картофите без да бъркам.Стават идеални.след като са готови ги ръся с копър.по принцип по рецепта се слага и чесън,но в нас не е на почит Confused

Гъбите не  пускат ли вода?  newsm78

# 85
  • 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 410
Бо ,не съм забелязяля подобно нещо,а доста често ги приготвям Thinking

# 86
  • Мнения: 1 505
Аз вече ги направих картофките соте по кръчмарски и си ги хапнахме дори-много са вкусни,направо страхотни.Благодаря на TheNMaster ,че ги сподели. 

# 87
  • Мнения: 5 001
Поздравления mimi6669 точно така изглеждат   bouquet  bouquet  bouquet
Само аз слагам малко по-малко кашкавалче отгоре,но това е въпрос на вкус и всеки слага колкото си иска....Страхотно си се справила   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
  • София
  • Мнения: 10 858
Ох, и аз ще ги пробвам по тази рецепта. Страхотна снимка ...  chef

# 89
  • Мнения: 4 358
Ох, и аз ще ги пробвам по тази рецепта. Страхотна снимка ...  chef
И аз и аз.TheNMaster - мерси за рецептата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт