Къде в Пловдив??? - 3

• 159 478
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 275
Моята приятелка са на Данаил Николаев под наем в 3 стаен ап. за 270лв, така че тази цена която търсите е доста висока даже. Ако чуя нещо ще пиша.

# 1 276
Бенджи2710, майка ми се занимава с недв.имоти .... ще я питам дали може да намери нещо в района. Ако твоята приятелка иска, пиши на лични, за да ти дам тел.й те да се разберат.

# 1 277
Предварително в благодаря за отделеното внимание и се извинявам за нахлуването в темата ви   bouquet
Следващата седмица ще съм близо до Пловдив и ще ми се наложи пазаруване на официална рокля, в тази връзка може ли да ме ориентирате къде има магазини с официални дрехи (и тук уловката) големи размери  Flutter
Поздрави и слънчев ден,
Правда

# 1 278
  • Пловдив
правда_z , колко големи?  Laughing Аз знам един магазин май е на Любо Ганев за макси дами и господа Simple Smile Не съм влизала вътре, но отвън изглежда добре.
Намира се на бул. Руски - това е булевард, тръгващ от централна гара. Магазинът се пада от дясната страна. Има огромни манекени и неможе да се сбърка Simple Smile

# 1 279
Благодаря, аз не съм висока, но за сметка на това не съм слаба, ами зависи от марката дрехи, че всички шият с едни размери  ooooh!

# 1 280
правда_z ,на площада с/у часовника на Пощата има магазин на"Блага Благоева" ....там обикновенно има доста големи дрехи,но дали ще ти се видят достатъчно официални-незнам Thinking.

# 1 281
  • Пловдив
И аз се включвам с предложение - на ул.Иван Вазов /от гарата по посока центъра/ от лявата страна има магазин на Вили стил - там има големи размери  Peace

# 1 282
Благодаря ви!  Peace
Ако се сетите за още магазини с радост ще си запиша и тях!  Grinning

# 1 283
  • plovdiv
Има ли фото в Пловдив на което пускаш снимките по е-майл и после само си ги взимаш.Много е удбно,дано някаде да има.

# 1 284
За кой заведение се сещате където въобще да не се пуши?

# 1 285
За кой заведение се сещате където въобще да не се пуши?

Мислих, мислих и само за МкДоналдс се сещам... newsm78

# 1 286
  • No Line On The Horizon
Може да се помисли за някое заведение с отделни салони, за непушачи. Мисля, че във Верди на ул. П.Д.Петков е така, поне като беше Маската имаше такъв салон. Сега се сещам, че и във Верди в Кичука на долния етаж, където е детската зала за игра, изобщо не се пуши.

# 1 287
 А къде в Пловдив продават памучни одеала за бебета (чист памук)?

# 1 288
А къде в Пловдив продават памучни одеала за бебета (чист памук)?
вземала съм от Вис Виталис,биват

# 1 289
Ще разпитам за квартира. Моя колежка от 1ви ноември се нанася в квартира в нова кооперация до паспортна за 270лв- боксониера, така че все ще се намери нещо Peace

Общи условия

Активация на акаунт