Отговори
# 540
  • гр.София
 Да речем,че са родители,които ходят на работа, а децата им са приети.( И нямат планове за повече деца)

Като ще протестираме,трябва да излезем и от работната група,не мислите ли?

# 541
  • София
Такива родители явно не ги вълнува идеята, биха отговорили с 'не', а не че нямат възможност. Или подкрепяш или не. Извинявам се, но и ние сме приети и засега нямам проблем, но пак ще подкрепя протеста, ще отделя един ден от времето си.

# 542
Уважаеми родители,

включвам се да дам идея, която ми хрумна, а на вас оставям да я разнищите и видите дали ще работи:

1. Ако системата е точкова, да се дават допълнително точки ако родителите на детето са посещавали детското заведение. (смисъла, който влагам тук е дългосрочност на постъпленията от данъци и такси, и в никакъв случай дискриминационен)

2. Ако системата е точкова, да се дават допълнително точки ако родителите на детето докажат чисто криминално и данъчно минало.

Ще следя темата.
Лек ден.

# 543
Уважаеми родители,

включвам се да дам идея, която ми хрумна, а на вас оставям да я разнищите и видите дали ще работи:

1. Ако системата е точкова, да се дават допълнително точки ако родителите на детето са посещавали детското заведение. (смисъла, който влагам тук е дългосрочност на постъпленията от данъци и такси, и в никакъв случай дискриминационен)

2. Ако системата е точкова, да се дават допълнително точки ако родителите на детето докажат чисто криминално и данъчно минало.

Ще следя темата.
Лек ден.

Пълни глупости.

# 544
Незнам дали с глупости или не, а и не бих си позволила да давам такива оценки, но някак си съм "ЗА" проверка на миналото...

# 545
  • нейде там, където ....
Аз бих подкрепила протеста, но докато не знам кога и къде ще е, не мога да кажа дали със сигурност ще мога да дойда.

# 546
Незнам дали с глупости или не, а и не бих си позволила да давам такива оценки, но някак си съм "ЗА" проверка на миналото...
    И какво детето няма ли право да ходи на ДГ и да живее спокойно ,ако родителите му са престъпили закона?Или ако някой е нямал пари да си плати навреме данъците? Специално за данъците има много хора ,които не ги плащат навреме и то не защото са натрупали пачките под възглавницата.Съжалявам,но моето мнение е ,че дори детето на убиец  има същите права като децата на останалите родители.Или трябва да го изхвърлим от малко на улицата за да повтори грешките на родителите си?Ама ,че ХУМАННО и ДЕМОКРАТИЧНО общество се е навъдило! Sick
                 Същото е и това с "родителите ,посещавали същата ДГ".Ами аз ако не съм ходила на ДГ,имали са възможност да ме гледат значи ли,че не живея в района от 50 години? Ами живея  Mr. Green и мога да го докажа.
                 Писна ми от мненията на гостите. Sick Само сменят посоката на разсъждения и се губи ценно време в безмислени спорове.Да се регистрират и тогава да дават съвети.така поне ще се знае , че поне не се крият зад анонимността.

# 547
  • Върху лъчите на Слънцето.
                 Писна ми от мненията на гостите. Sick Само сменят посоката на разсъждения и се губи ценно време в безмислени спорове.Да се регистрират и тогава да дават съвети.така поне ще се знае , че поне не се крият зад анонимността.

Би трябвало да има такава възможност - гостите само да четат, а ако искат да пишат, да се регистрират.

# 548
Анкетата, Гневна, си я измислих аз, за да видим дали можем да се съберем малко народ за протест, макар че си знам че повечето само си пишат, без да имат желание за най- елементарното- масов протест срещу положението като цяло.

# 549
На ясно съм от къде и за какво е анкетата Laughing... мисля, че някой друг беше попитал, но няма проблем.

# 550
 newsm78Извинявай ако нещо съм объркала, мисля че е ясно за какво е анкетата, от толкова месеци някои призовават за радикални действия, ама ей на- анкетата е доста показателна...жалко, защото един протест може да помогне малко, особено ако се организираме в подходящ момент...

# 551
След като пусна анкетата и видях на къде клонят отговорите (и за мое огромно съжаление), се замислих, че "бакшишите", както някои ги наричат, са най-организирани и единни в моменти на протести и подобни случаи. Та си мислех, че и те имат деца и може би (не всички, но поне част от тях) при добро желание могат и те да помогнат... newsm78

# 552
Вижте един ясен принцип - с бележка от СГРАО / може и акт за раждане и т.н., документи удостоверяващи дата и място на раждане/, но на родителя, той отива в детската градина и си записва детето. Другите човечета, които не  могат да си донесат детските градини от родните места, #2gunfire започват масови протести.  #2gunfire

# 553
Вижте един ясен принцип - с бележка от СГРАО / може и акт за раждане и т.н., документи удостоверяващи дата и място на раждане/, но на родителя, той отива в детската градина и си записва детето. Другите човечета, които не  могат да си донесат детските градини от родните места, #2gunfire започват масови протести.  #2gunfire
Защо пишеш,като гост?

# 554
  • София
Здравейте аз съм нова. Интересувам се за записванията за 2009г. Детето ми е родено на 20.02.2008. Ако може да ми кажете кога трябва да кандидатствам за ясла или къде да следя за кога ще са новите записвания.

Общи условия

Активация на акаунт