Сладурковци и сладурани са нашите ЯНУАРЧЕТА засмяни!

• 14 530
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Пипи, не е едно и също... виж тук...  Peace

# 286
Здравейте момичета! Мони днес става на 7 месеца и минавам да ви почерпя.   beer3 cooknewsm38 с картинките пак нещо не се получава
Честити месечинки и на Дани на ani4kata86, Катрин на patenceto и Мими на Усмивка!
Нас ни нямаше няколко дни - ходихме пак до вилата (голяма активност тази година - вече 2 пъти Grinning). Изкарахме си много готино, времето беше страхотно и си поплажувахме. Маги не излезе от водата, голямо къпане падна. Дори Мони топна крачета в езерото и много и хареса. Най-много се радваше на пясъка, само разместваше хавлиите да се докопа до пясък и до хващаше с ръчички и после му се кефеше как се сипе от ръката и - голям образ беше. И докато си играеше почна да пляска и го прави съвсем съзнателно. Аз бях много изненадана, защото Маги почна съзнателно да пляска чак на 10 месеца и повече дори. Може би защото кака и постоянно пляска като се радва, а сега и малката кто се въодушеви и пляска по цял ден, освен ако не се дупи и опитва да пълзи. Laughing Това са и любимите занимания за сега. Зъбки няма още, но ги очакваме, много я мъчат.
Е, отчетох се къде се губих 4 дена сега остава да ви пожелая прохладна вечер и усмихнати бебоци!

# 287
Дега, отностно превантивното даване на Панадола аз не съм много за. Когато бяхме болни и дигнахме 39гр температура изцяло съм давала хомеопатия даже не давах и сиропа който ни изписаха - Суметролин та лекарката ни каза да ако не започна да и го давам ще и изпише антибиотик ама май по-скоро се презастрахова.След 5-дневен прием на Даная на въпросният Суметролин моята педиатърка която е много за хомеопатията и е отличен педиатър ми препоръча да давам едни капки - 3месеца за да подобря последствията в стомахчето на детето които този Суметролин е нанесъл.Та мисълта ми беше че няма безвредни лекарства, помагат за едно но пък оказват влияние на друго.Да не говорим за антибиотиците които са забранени и не се продават в аптеките във Франция.Изписват се при изключително тежки случеи.

# 288

Общи условия

Активация на акаунт