Дойде есен най-прекрасна, септемврийчето ....порасна!

• 27 657
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Момичета благодаря ви Hug
Болните бързо да се оправят  bouquet
Утре ще чета позадълбочено  Blush
Влизам на бързо да ви почерпя Днес моя съпруг има рожден ден

# 226
хеййй

ДЗ, да ти е жив и здрав мъжа   bouquet

Чочи, да преборите бързо болестите  Hug Страхотно е усещането за две маймунчета закачени за теб  Hug

Ави, ах този Дани, кога порасна?! Да не би да се оплакваш от беличките на Сашко  Laughing Боян има подобна игра. Нарамва една розова чантичка от времето на леля си и казва таооо, баща му е особено очарован като го види с нея  Mr. Green
РениHug! Видях го аз вашия бетоновоз! Минах да нагледам обекта!  Wink
друго си е да си имаш тайни агенти  Mr. Green

Всички болнички бързо да преборват болестите  Hug

Театъра е минал добре, не е бил много за възрастта им, но пък имало животни и децата са били особено очаровани, било много емоционално всичко. Като питах Боян имало ли е театър и харесал ли му е, ми казва даааааа... Обаче като го питах и вчера да ли е имало театър отговора отново беше даааа  Mr. Green Вчера от агенти разбрах, че са имали интересно занимание в яслата, накатурени на прозореца като гаврошовчета са наблюдавали движението на хората и колите  Laughing
Абе добра агентура съм си събрала  Mr. Green
Хубав ден  Heart Eyes

# 227
привет дами!
Набързо минавам да ви кажа, че сме добре и не съм ви забравила. Просто сме във вихъра на танца - нон стоп в някакво движение, а  като се спра на 1 място обикновено "ръцете ми са заети"  Wink Като цяло свикнах с всичко. Режим все още нямаме, не ми е ясно и дали ще направя такъв - просто сме в някакво движение - ту на гости, ту по задачи и няма как да ни се фиксира графика. тази нощ беше май най-тежката откакто см родила. Мноооого ми се спи. Майка ми дойде преди малко и докато играе със спаси ще дремна, надявам се... Сутрините са най-сложни. Докато се измием, облечем и закусим... доста нерви изхабявам на моменти, но ще се стиковаме със Спаси някак.
В неделя ни беше погачата. Мнооого приятно мина - топла голяма компания, вкусна храна и страхотни подаръци. При нас традицията е и за майката да има /обикновено се получават бижута с "най-добрите приятели на жената" хихихи  Sunglasses/
Знам, че ви обещах снимки, но съ качила само тези 2 колажчета.

Не съ ви чела, защото пак нямаше да стигна до писането, но ще наваксам амбициозно!  Hug

# 228
Ето ме и мен .Привет мами !
Ирини страхотни са снимките.Честита ви питка и подаръци.А малката Джинджи е прелестна, да е жива и здрава ,красива и много щастлива!  bouquet
Ави   bouquet Благодаря ти !
Доника Мерси , термина ми е на 26 февруари.

Днес мама има рожден ден !  newsm38 Това е човека без когото не мога! Обичам те мамо!
 newsm59

# 229
Ехо, и от мен привет!

irinii, Ави, пораснаха малчовците, ей.  Hug Радвам се, че се появихте.
Ирини, големи са сладури! И Спаси е станал батко и половина. Хубаво звучи погачата! Simple Smile Моята Мария и това пропусна. Нека Джинджи стане най-умната, най-хубавата, най-добрата и на 25 години да се убоде на трънче на роза, да заспи сладко двучасов сън, да дойде най-умният, най-хубавият и най-добрият принц, да я целуне и да заживеят в щастлива 100-годишна приказка! Този прочит е къде-къде по-хубав!
Ави, и Мими слага чантата на врата (не зная защо на врата), обува нечии големи обувки (най-често моите джапанки от банята), казва "Тао", махва и тръгва нанякъде.  Mr. Green

ДЗ, да ти е жив и здрав любимият! Много да те слуша! Simple Smile

ЦветиБ, и твоята мама да е жива и здрава още дълги години!

Чочи, вашата маймунска история много ме умили.  Grinning

аз довечера пак ще правя онази пица
На диета съм, съобразявай се малко.  hahaha  Hug Какво се оказа с конюнктивита (или както там се пише) на Хриси?

Ани, честно казано и аз не съм привърженик на метода "Торбалан". Естествено и мен ме плашеха по подобен начин като малка. Мими вече и от "леличката" не изпитва респект. Днес и двете сме в особено настроение и при опита ми да кажа, че леличката идва да види какви ги върши Мими, тя самата започна да я вика: "Йейо, йейо".  Mr. Green Е, разсмях се. Оздравявай!  Hug

Каролина има днес рожден ден! Нека й е честит!

Отиваме да готвим и да репетираме за утре тропане на чужди врати! "Trick or treat"  Mr. Green

Останете със здраве!

# 230
Добра нощ!
 Grinning На линия съм вече.Остава да доизпия хаповете,но друго си е човек да се чувства в кондиция,направо съм друг човек.
Марлелка стягайте се за Вси Светии,ние днес направихме тиквен фенер и украсихме с тиквен гирлянд,но костюм си нямаме  Mr. Green ще чакаме да видим вашият,бях забравила колко хубаво мирише печената тиква ммммм,но веселба ще има.
Ирини,две страхотни съкровища имаш.Порастнали са и двамата.Къде са му бузите на Спаси?Истинско голямо момче.Не виждам колажа на Бошидо отдолу  Laughing Голяма красавица е Джинджи  Hug Нямането на режим пак е режим който у нас обичаме също да спазваме  Laughing Та давайте смело.
Рени,как се сдоби с толкоз съгледвачи  Flutter
Чочи,много мило ми стана като си  представих как се гушкате тримата ....Дано Ян се адаптира бързо тогава към тамошната нова среда и да не боледува така често.
Доника,как е Хриси?
Цвети Б,радвам се че писа  Hug
Ави,преди вече нямам спомен колко дни прибирайки се привечер мернах едно мноооого засмяно русо момче метнало се на врата на тати и бърборейки нещо ни отминаха.Много мила гледка.Бързаха към вкъщи  Flutter
Новите игри при нас,явно е видял от дечица в яслата.Опитва се да облича с негови дрехи една рошава маймунка наречена Гошо,храни го с лъжица,после на гърне,пее му песни,танцуват,подава му играчки и се ядосва че Гошо не посяга и не ги държи,опитва се да му отвори устата за да му измие зъбите и ме имитира размахвайки пръст и обяснява че ще го заболят зъбите.Чете му книги,въобще си разигра цялото ежедневие.Тези сцени и диалози днес продължиха около час  Rolling Eyes Нова традиция е  след ясла да ходим на барче да ядем шоколад или царевични пръчки и да пием сок докато си говорим какво е правил в градината и ние как сме прекарали деня.Много стават забавни тези деца и са си истинска компания.
Хайде ,лека и мека нощ!

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 00:16 от dennis

# 231
  • София
Здравейте майчета,

Не съм писала от цяла вечност знам, но се върнах на работа почти веднага след като се роди Райче.2години бях на половин работен ден,което беше идеалният вариант хем поработваш хем половин ден с малкото. За съжаление свърши хубавото Sad

Райче е добре ,палаво и темепераментно дете,но тази ясла развали работата.5 седмица вече плачем сутрин,не спим там,през останалото време в къщи е едно тъжно детенце... Sad На обяд в яслата просто си взима дрешките и пантофките и заминава при госпожата на пейката и така чакат децата да се наспят. На закуска и обяд всички деца седят на масичките за хранене,Рая с купичката в ръка на пейката си хапва.Вид протест на милото ама като не може да си каже…

Иначе сме доста високи 99см и 16кг стърчим с една глава над децата ,но и каката ни е на 12г а е почти колкото мен та ни е познато.Речника ни е беден 10 думички на кръст ,но като минала вече по този път вече изобшо не се притеснявам .Всички деца са различни.

Много често ви следя,изживявам всяка радост с мъниците ви с вас,вълнувам се с всяка бременна мамичка,с всяко новородено бебе,и тук е момента да поздравя всички мами с второ бебе и да и пожелая да се наслаждават на всеки един момент с децата кокато са малки и позволяват да им се радваш.

Стана дълго ама ако се включвам по често няма да е така…
Малко снимки на Райчe  http://picasaweb.google.bg/Stelitka/Raya?authkey=bzO0M7b9feg#5263220737547318834

Прегръдки за всички Hug Hug Hug

# 232
 Ооо колко ми е приятно да си пия кафето с вас... както сигурно се сещате аз съм на работа, закарах Лаци на градина днес само за 30 мин,  за разлика от вчерашните 50 .. минах си през обекта , където всичко тече в правилната посока и ето ме на работното ми място, вчера яздих и днес мисля да повторя.. та така в приятно есенно настроение сме..
Марлелка, аз Лаци неволно започнах да плаша с бабата лудата .. т.е. той ми го подсказа, това е една луда баба дето пробива дупки и прокарва кабелчета от реклама на Мтел.. та при нас това сега много действа , а за да не губи респект тя под чуждо заплащане периодично се появява на синия екран да подсеща за себе си... хехех.. ако не е тя направо сме загубени, него много го е страх ,че бабата лудата ще дойде и ще му вземе играчките.. а за новия прочит на пепеляшка съм съгласна далеч по - добре звучи така Peace
Денис, много по- ведро звучиш и много се радвам да прочета, че вече си по- добре, айде това да ти е последно за поне следващите 5 години... да не прекаялаваме нали.. И аз съм купила тиква и ще изпека въпреки, че изобщо нямаме традиции за тови празник у нас, просто я видях и ми се прияде печена тиква.. добре го стягаш Арен със зъбите , а той попива, ние нямаме този успех, Лаци иска сам и не ми дава изобщо да го измия като хората и само си лапа четката...
 Цвети Б, пожелавам ти леко чакане на февруари ..
 Ирини, колажите са много красиви и аз искам да пожелая на Джинджи много здраве и късмет и да расте щастлива и умна.. това ще е така сигурна съм За режима какво по- хубаво от липсата на такъв какато казва Мечо Пух важното е да сте щастливи, и ние имаме провлеми с обличането сутрин гоним се доста , но пък моето спасение е тати, който винаги успява.. А твоята енергия е безкрайна, щом и с двамата на ръце продължаваш със задачи, гостита и програми.. свалям ти шапка, пожелавам ти винаги такава да си, да няма празно!
Доника какво каза за онази пица... ееех не съм закусвала..
 Чочи, надявам се Ян да влез бързо в ритъм и да забравите за лекарства и болести..
 За нас няма какво, градина ремонти и коне.. ежедневие, имам няколко реплики за споделяне от Лаци : Запотени прозорци в къщи и на вратата преди да излезем за градина Лаци заявява "Мамо, прозорците са ужасно мръсни, като се приберем да ги изчистим!" и №2 : Вчера тати си беше оставил документите в колата и беше без нея по програмата си , ние минахме да ги вземем и я оставихме на мястото си, съответно аз казах на Лаци , че колата ще седи там а ние ще минем да вземем тати, но после стана ясно, че той ще се прибере с такси и така ние си тръгнахме към вкъщи, Лаци пита "Мамо, сеги тимеме дземеме тати?!" аз " не мамо, няма да вземеме тати., а той много растроен " Ама той няма джиииипппппп!" чуди се човека как ще се прибере тати хихих а през нощта като де пренесе в нашето легло и видя там тати и много щастлив възкликна "Мамо, виж тати! Тати кара много бързо, дойде тъщи(вкъщи) гуши Лациииии!".. и така наистина са много готина компания и е много приятно да си общуваме , но пък и да млъкне понякоге не е излишно, но уви не в тоз живот.. Както Рени говори за Ичи , е такъв барборко ще е и моя
 Пожелавам ви приятен ден и много успехи!

# 233
  • София
Привет в това прекрасно време Simple Smile

аз довечера пак ще правя онази пица
На диета съм, съобразявай се малко.  hahaha  Hug Какво се оказа с конюнктивита (или както там се пише) на Хриси?

Засрамих се Rolling Eyes Но иначе стана много хубава Simple SmileЧакаме да видим с какъв костюм сте били Joy
Конюнктивита върви към своя края. Изписаха му капки и мехлем, че са засегнати и двете очички. Оказа се, че някакво детенце ги е заразило и половината група са болни.
Меги, и ние сме на вашия хал-всичко е Тати, през 2 минути се чува. Носим обувките на тати. Простираме днес-това било на тати...на снимки само тати познава. И какво да прави милия, като го вижда за 15-20 минути на ден, тия дни няма и толкова...
Ние тиквата вече я изядохме Embarassed Вчера за нула време свършихме тази работа Simple Smile
Денис, ти поне хапове пиеш...аз го карам на въздух и си нося хремата и кашлицата вече над месец. Капя си Стеримар-май само това мога да ползвам Sad Хриси дори вече ме имитира как "кашам"
Ирини, Джинджи е точно една малка принцеса. Присъединявам се и аз към прекрасните пожелания на момичетата Hug
Каролина, ЧРД и от мен  bouquet Съвсем ни забравихте вие с Монката Simple Smile
Стелитка, а ти се разписвай по-често, че да не ви забравяме Simple Smile

# 234
Ай, тоз' компютър ще го засиля в най-скоро време.  #Cussing out Едва работи.

Исках да кажа "Здравейте, момичета!"

Хелоуин мина и замина, останаха 2 кила бонбони и близалки за изяждане.  ooooh! Бях се настроила да раздавам бонбони, но отидох на парти в българския ресторант. Естествено само Мими беше маскирана като кривокрака (и белокрака, но майка й не й купи червен чорапогащник) калинка. Изядох я направо, толкова беше сладка. Пускам снимки.
Halloween 2008
Калинката се забавлява искрено, много танцува и "летя". Не съжалявам, че я заведох, макар да имах резерви. И за капак си тръгнах без да си платя сметката, та днес мъж ми биде изпратен да ме отсрами.  Blush И напоследък все по тъмно шофирам, пък не съм много добре с очите. Прибираме се успешно де. Преди партито обиколихме малко комшиите (нашите си от блокчето), като за първи път Мими реагира чудесно. У дома не бях украсявала, имах една-единствена малка фигурка на черна котка с оранжеви уши и муцунка, на която успях да я обеля без време. И тиква нямах, но за следващия Хелоуин ще се поправим.
Днес като почивен ден ходихме в парка, после купихме на Мими пластелин и като посъбера малко къщата, ще го извадя да видим какво можем и какво не можем с него.

Ани, Гошо е щастливец.  Joy

Stelitka, здравей!

Но иначе стана много хубава Simple Smile
Не се и съмнявам.  Hug Радвам се, че Хриси се оправя.

Меги, гушки за твоя бърборко!  Hug

Хайде до скоро! Другата седмица живот и здраве ще докладвам ка е минал прегледа при педиатъра.

# 235
  • Пловдив
Добро неделно семейно утро... Hug

Марлела , това е най-страхотната калинка,която съм виждала! Партито изглежда добре!
С тези количества близалки и бонбони сигурно  се изкушаваш... Rolling Eyes Браво за свалените кг!
Доника, бързо оздравяване на очичките на Хрис! С тези "тиквени" истории ще ме принудите и аз да направя печена тиква с орехи и мед.... Flutter...а после няма да се качвам на кантара поне 1 седмица! Blush
 mama_meggie, Стенли също не иска да идва при мен след като се е возил с тати на колата или е бил с неговите приятели на разходка ит.н., но вкъщи е моята сянка! Което е супер изморително! Rolling Eyes Явно вашите яслени истории вървят добре!
dennis , добре е че вече си оздравяла най-накрая! Забавлявахте ли се на Вси Светии?! Снимки?!
irinii, страхотни са Спаси и Джинджи! Радвам се,че се справяте добре и сте здрави! Това е най-важното! Hug Надявам се де намираш по миничко време и за нашата компания!
Stelitka, здравей   bouquet!

Стенли вече е добре, утре ще го заведа на лекар профилактично, аз също не успях да се разболея съвсем, въпреки че преди 2-3 дни ме носиха едни вълни и главата ми така тежеше,но удържах фронта! Поне успях да въведа ред в къщата малко и да си почина малко тия дни! Сега разбрах колко ми липсват дните с Додо и колко бързо порасва....
Приятен ден!

# 236
Сладурки, привет? Как мина уикенда?
При мен - неусетно... Спаси го нямаше и беше много спокойно. В петък имахме семейна вечеря у нас - вчера поизчистих и се пооправих себе си. Днес имах гости... И сега чакам Спаси да се прибере, а как ми се спи. всеки ден си обещавам, че ще си легна с Джинджи и всеки ден се изкушавам да уплътня часвете докъм 00.00 часа или с любимия, или с дейности, за които иначе не остава време.
Много ви благодая за комплиментите   Embarassed
Марлелче страхотна каринка си имаш!!!  Heart Eyes Жалко, че Хлоуин все още не е така популярен сред децата тук...
Мамо Меги, сигурно е страхотно да си говори с детето си. Аз още не съм изпитала тази радост. Момичета, Спаси продължава да не говори с повече от десетте си думи и още толкова имитиращи звуци...  Confused А наистина разбира всичко, слухът му е идеален... якак не го вълнува толкова говоренето - оправя се и без него и греда да действа... Продължавам търпеливо да го чакам да прговори "изведнъж", както всички ме успокояват  Wink
стели, страшно бързо растат, наистина... Гуш за оздравяващия додо.
Доника, гуш и за вас? как е хриси? А пупата?!

Джинджи е страхотна бузанка. Много тиха и самостоятелна. Ако съм я гушнала - няма да й чуете гласа през целия ден... Исках да ви разказвам нещо интересно за отглеждането й, но... сега нададе вой.

# 237
Добро утро! Оздравяха ли болните? Как сте?

Марлелка, ФИлип се впе4атли отново от 'убава Кинка Минка'  Heart Eyes Сладуранка

На мен на моменти ми се ще ФИлип да замълчи  #Crazy, такива ги говори. Кой къде отива, какво прави, като гледа нещо и не разбира вика : Ко станало? Ко станало?  Shocked По улиците постоянно Ко това, какво тази ? Пита, Пита и чака да му обяснявам, целия святµ
Вчера, след като няколко пъти им пях песни4ката Дъга, той ме изненада като изпя два реда от нея
ДУ ДУДУДУДУДУД
Моля, кажете не на шега,
кои нарисува тази дъга
 Mr. Green щях да падна под масата
ПОздрав от нас http://www.youtube.com/watch?v=Rjjq1XNkl1w

# 238
Момичета...

Благодаря за хубавите пожелания за Рожденния ми ден.Тази година беше малко тъжен рожден ден... Sad Дани беше с 39,5 температура на антибиотик и т.н. но все пак се почерпихме и уважихме деня и мен.
От днес трябваше да сме на ясла обаче баба и дойде и я гледа сега , не бързам да я пускам когато има кой да я гледа.
Направих си изследванията за коленете и сега чакам да видим кога ще отидем до Кърджали пти чичо ми на лекар и да ми погледне изследванията и да каже какво ще правим. Докато я гледах в къщи цяла седмица се възползвахме от хубавото време и свършихме куп полезни задачки. Само дето малката ми Дани си е наумила, че трябва да я нося и постояно ме кара да го правя, изкривих се от носене. Като и откажа, седа на земята и рев и писъци, до бога... Confused
Ходихме на детска консултация на 28-ми и резултата е Laughing 10,900гр. 88 см.Как сме а? Финна, ама финна, като мама. Laughing Иначе луда за три. Ей с 39,5 темп. и не спря за малко бе, бясче...

Това е за сега покрай нас.Чао и лек ден на всички  bouquet

# 239
Приветки.Пускам ви една Хелоинска снимка в отговор на прекрасната калинка малинка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235123&pid=8702249 идваха у нас деца от квартала и блока,правиха ни пакости,пяха,дадохме им близалки и бонбони,стотинки,Арен ръмжа за да ги плаши и подскача на песните .ще пиша утре,че ще слагам пирата да спи и излизаме с татко му.

Общи условия

Активация на акаунт