ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 20)

• 13 029
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
мда, както каза белинда, изключително мъжествени гащи:
http://photos.streamphoto.ru/8/e/6/w400_fed8681e717d62d33bb169e773c1b6e8.jpg

# 16
мда, както каза белинда, изключително мъжествени гащи:
http://photos.streamphoto.ru/8/e/6/w400_fed8681e717d62d33bb169e773c1b6e8.jpg

Аууу, много ни е хубав зетя  Heart Eyes

Като се прибере Пепи, ще го накарам да ми направи едно фото Wink Не знам дали ще се види цветът  newsm78

# 17

Ама без корема да не завиждаме  Wink

Дуци, сама си направих акаунта. И беше тази година а не 2007  Thinking

Редактирам за да допълня и друго което ми направи вчепатление. Вчера имах 95 публикации, днес 94  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 20:05 от Oleto

# 18
# 19
# 20
  • София
Мдаааа,трябваше и корема да снимаш...да се стимулирам Wink

# 21
  • София
Джоли, много ми хареса новата прическа, жизнерадостно и леко стои, отива ти!
Тити, Яската супер гащеризон си има, извиках чак и мъжо да го види какъв е готин Peace

Да се похваля: днес си празнувах рождения ден - бях поканила майка ми и баща ми, леля, свако и брат'чеда, брат ми, съпругата му и племенницата Simple Smile Мама дойде по-рано и много ми помогна с приготвянето на масата Heart Eyes За съжаление брат ми се обади, че малката се е разсополевила и няма да дойдат, за да не зарази Дари Sad Обаче с помощта на майка ми и баща ми /те после и масите раздигнаха и измиха чиниите, макар че имаме миална машина/ изобщо не усетих, че гости имаме! И Дари се държа мноооого възпитано, беше в слънчево настроение, усмихната и кротка Heart Eyes Много съм си благодарна на родителите, даже мисля за Коледа или Нова година, като дойдат баба и дядо в София на гости, да поканя същия състав с тях заедно Joy Ех, какви готини родители си имам... Party

Трябва в понеделник да пуснат топлата вода в квартала /Топлофикация си измислиха някаква триседмична профилактика - през септември и октомври?!? - идиоти!/. Чакам с нетърпение да се изкъпя като бял човек, че малко ми е тъпо така да си мия косата в леген над мивката #Crazy

# 22
Запознах се с Ками_ch днес Simple Smile От Надежденската ни компания липсваха НБМ и Евридика Simple Smile
НБМ, да се беше обадила, аз се чудех на къде да хвана, накрая обиколих Ломско, изхарчих малко пари да се успокоя Laughing и отидохме в градинката.
Сама съм тая вечер, мъжа ми го няма, тъпо ми е Tired

Дуци, сама си направих акаунта. И беше тази година а не 2007  Thinking
Супер странно е това с акаунта, защо не пишеш на Мамма?
А за публикациите - може да са изтрили някоя тема и така да са се намалили.

# 23
# 24
Ех, Дуци, много гадно да си сама. То има момичета, които доста време са си без мъжете, ама и за една вечер си е гадно Sad
Аз тази седмица почти не си видях мъжа - първо 2 дни в командировки, после 2 дни на купони за рождени дни и само сутрин за 30 мин се засичаме  Tired

И днес цял ден обикаляхме града, виждахме се с разни приятели, разхождахме детето из центъра и като се прибрахме в 19.30, той реши да ходи на фитнес...Разбирам го, но като се върна, му казах, че имам нужда от помощ и сега вместо да се къпе и вечеря, седи оттатък да дондурка детето  hahaha
Дано го приспи, де, че аз наистина се изморих и не мога повече за днес!  Naughty

Агата, благодаря за възглавницата и шишето! Simple Smile И едно малко смешно въпросче - с какъв прах си изпрала възглавницата, мирише вълшебно!  Crazy

# 25
абе от какво толкова се изморявате  hahaha

олето, интересното е, че и преди да си се регистрирала, дамата с булдога също е била наричана oleto. Явно системата се е бъгнала в някакъв момент, допуснала е втора регистрация със същия ник и те е обединила с охлювопритежателката.

# 26
  • Варна
Тити, Яската е порастнал.

# 27
  • Sofia
Малей спах 3 часа. Златно ми е детето, и той е проспал същите, даже е пропуснал хранене. Сега и мама е отпочинала и ще метне един кекс във фурната, че да не заслабне Mr. Green
Дуци, бая се чудих, другия път няма да се мотая ами ще звънкам, пък ако сте заети здраве да е.

# 28
  • София
Запознах се с Ками_ch днес Simple Smile От Надежденската ни компания липсваха НБМ и Евридика Simple Smile
Аз пък се запознах с Дуци и Анна, с Ан-Мари от юнките и нейния голям малък Алекс Laughing о , щях да пропусна - видях и Пепи, но той определено беше по-заинтригуван от пясъчника.
Анна много фина ми се стори, сгушена в качулката.

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 00:16 от kami_ch

# 29
Дуци  Hug
Днес направихме едно мега чистене с миене на прозорци и щори.clean Утре сигурно ще завали да ги изцапа   buria
Привечер излязохме на пазар и разходка в центъра. Сами много се изкефи на фонтаните пред Народния и особено на светещите пред БНБ. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт