Отговори
# 300
Здравейте Simple Smile Тези дни не мога да се доредя на компа.
Моя Кристиян снощи почти не е спал, то беше пъшкане, напъване, повръщане ooooh!
Мире браво на вас newsm10
Ох има ли някоя друга мама на която детето и да повръща толкова много? Аз почвам вече леко да се тревожа, иначе си пълни памперсите редовно.Утре и ние сме на консултация и ще говоря с педиатъра, то нормално, нормално ама чак такова повръщане след всяко хранене, не мога да сваря да му пера нещата. Дано да се нормализират нещата скоро Praynig
Това е за сега от мен, утре ако мога ще пиша как е минала консултацията.
Лек ден на всички Hug Hug Hug

# 301
  • София
Асеее  Hug  bouquet Hug и Любо е голям сладур  Heart Eyes

# 302
Любчо, е прекрасно  малко момченце Simple Smile И как хубаво и спокойно папка!
Аз научих нещо ново. Досега като исках да откача малката от гърдата й запушвах леко носленцето  Embarassed, а сега знам, че трябва просто да си мушна кутрето в ъгъла на устичката й Simple Smile
Сега излизаме на разходка, докато още има слънчице!
Момичета, кой ще пусне новата тема? Hug

# 303
Гледах Асето!  newsm44 newsm68 newsm44

Някой питаше за овчата кожа - ето още една снимка, за да придобиете представа колко е голяма - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8017850 Цената е 84 лв, прави се в един Завод в Добрич, и мисля, че са само за износ, и освен в техния магазин, не се разпространяват в БГ. Състои се от две части, които се съединяват с цип и копчета.На долната част има дори прорези за колан - интересното е, че макар доста голяма кожата, ще мога да я ползвам даже в столчето за кола  Peace Като излизаме тези дни, ще снимам и ще пусна да видите. Иначе горната част си я използвам за "легълце" - в дневната на ъгъла ни кожата е на централно място, и бебчо отгоре й.

Аз обратно на всички вас, се интересувам как мога да си намаля кърмата Crazy От 2 дни съм с температура. Изцеждам се, ама ме е страх пък да не предизвикам хиперлактация, та изцеждам само да облекчи, и да не са твърди   Sad Кофти, добре поне че педи ми каза, че мога да пия Парацетамол, та поспадна температурата, ама е кофти работа...

# 304

Общи условия

Активация на акаунт