Раждане в Окръжна болница 2008 г.

• 67 652
  • 945
  •   1
Отговори
# 270
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Д-р Жекова има работно време,което не спазва!То е до 14:00,но винаги стои до доста по-късно.Връщала се е посред нощите ,заради някоя родилка.Благодарение на нея се разбра, какъв е моя проблем!Сега тя ме следи,за да се предотвратят следващи "неприятни изживявания"!Моето бебе се роди мъртво,не поради лекарска грешка..то нямаше да оцелее дори и да се бе родило живо!Причините са вече известни,както казах!Никоя апаратура не можеше да установи проблема, който няма да ме споходи отново(защото знам,че съм в сигурни ръце).За апаратурата-толкоз!В отделението не видях лошо отношение нито към себе си-нито към която и да било друга родилка!Ехографите работят,както и апаратите за тонове!Все пак(да не забравяме) там работят не само лекари,но и човешки същества..Всяка майка сама решава къде ,ще ражда..мисля,че има достатъчно голям избор.Аз избрах и не съжалявам ,въпреки лошия изход!

# 271
Не знам дали има значение вече, но мен също не ме погледнаха на УЗ преди раждането - /но то и какво се вижда - при единствения преглед на този допотопен апарат месец преди да родя Братоева твърдеше, че бебето е много голямо - хах, моята бебка се роди 3075 гр./ - само зверски ме пребъркваха за разкритие. И не знам дали от престарание или от несигурност, но Братоева повика и друга докторка /как й забравих името сега?/ да ми провери разкритието....такова бъркане беше... ooooh! Аз съм с много противоречиви чувства - видях, и хубаво, и лошо...- важното е, че сме живи и здрави!

# 272
Аз искренно съчувствам на snejolina за преживяното с раждането. Аз първото си раждане в Майчин дом го преживях така  -супер мъки и бебе което едва мрънкаше. Мога да кажа от личен опит, че в тази болница дето я хвалят като най-добрата в България работят специалисти са се объркали жестоко. Моето бебе също беше с пареза ра ръчичката, но и на личицето в дясно. След много мъки се справихме и сега е малък мъж  smile3510.
Когато разбрах, че съм пак бременна началото на 2007 се ужасих, че ще мина пак през всичко. Всички които познавах бяха недоволни от почти всички болници в София, че даже и от частните (нали все пак и там работят лекарите, които допреди година са били в държавните болници). Като чух за Окръжна си казах - да как пък не, те в МД ме осакатиха, а там...............Да ама не! Като второто бих родила 20 - тежеше 4010 и го родих без проблеми и с 2 вътрешни конеца.
В ОБ определено бях очарована от персонала и лекари и най-вече акушерки, бяха почти нон стоп на работа, но все професионално си вършеха работата.
Пожелавам на snejolina  да се въоръжи с много сили за борбите, които я очакват.

# 273
Д-р Кинкина  е опитен лекар, можете да разчитате на нея, спокойна и с голям опит. Наистина
Д-р Жекова е много натоварена.

# 274
  • София
Д-р Жекова е много натоварена.

Нали не искаш да кажеш, че поради този факт не обръща внимание на пациентките си??

# 275
Няма такова нещо, но тази жена все пак трябва и да почива. Има и други лекари в тази болница, които също са добри. И Кинкина и Балтаджиева  са много добри. А при проблеми с бебетата, да не се случва, но е хубаво да се знае, че неонатолога е насреща и може да помогне. Както помогнаха и на моето бебче, независимо дали раждането е с избор на екип или не.

# 276
  • София
Няма такова нещо, но тази жена все пак трябва и да почива. Има и други лекари в тази болница, които също са добри. И Кинкина и Балтаджиева  са много добри. А при проблеми с бебетата, да не се случва, но е хубаво да се знае, че неонатолога е насреща и може да помогне. Както помогнаха и на моето бебче, независимо дали раждането е с избор на екип или не.

Съгласна съм.  Peace

# 277
Момичета, благодаря ви много за мненията. Явно ще е Окръжна болница, имам още малко време само да се почудя между Жекова и Кинкина. След толкова позитивни мнения смятам, че няма да сбъркам.
А колко време преди термина трябва да се обърна към избрания лекар и да ходя на прегледи при него? Не знам дали цял месец не  е твърде рано. 

# 278
Не, месец преди термин е съвсем нормално да се обърнеш към избрания от теб лекар.
Успех и леко раждане!

# 279
  • София
Момичета, благодаря ви много за мненията. Явно ще е Окръжна болница, имам още малко време само да се почудя между Жекова и Кинкина. След толкова позитивни мнения смятам, че няма да сбъркам.
А колко време преди термина трябва да се обърна към избрания лекар и да ходя на прегледи при него? Не знам дали цял месец не  е твърде рано. 

Задължително поне месец. Защото трябва да се записват тонове, лекарката да се запознае със състоянието ви - и твоето, и на бебето.

# 280
Да ви питам  ако не си избера екип дали ще има проблем . Като му дойде времето направо там и така  newsm78

# 281
Slavaa , точно така, направо отиваш там с багажчето. Аз веднъж чаках за запис на тонове и идва някой от родилното и ме пита - вие за раждане ли сте?  Joy а аз една спокойна и си чакаме с мъжа ми да ме включат на монитора.

# 282
  • София
Да ви питам  ако не си избера екип дали ще има проблем . Като му дойде времето направо там и така  newsm78

Ами виж сега. Ако не си избереш екип ще те изражда дежурният екип и специализантите. Ти си прецени.

# 283
Имам още малко време да помисля . Благодаря за отговорите   bouquet

# 284
Вчера ходих на свиждане на приятелка. Не че ще има проблем, ако не си избереш екип, пак ще родиш, но почти ти гарантирам, че ще те изражда специализант, а има две сега, само като ги погледнеш и те хваща страх. Най-добре си избери екип. Докато чаках да ме пуснат на свиждане ги видях, приемаха бременна за раждане.....та видях за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт