Дружина Дюканска - весела, но не пиянска - 132

• 53 324
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 1 020
Добро утро, Дюканска дружина!

ВОДКАТА може ли да замества ВОДАТА . newsm78.. ПОНЕ ВЕЧЕР АААА МОЖЕ ЛИ ...хайде някой да ми каже че МОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  newsm45
Цоци, що бе мила да не може, ама като гътнеш и последното кило и минеш в трета- на галите. Пък после ще мрънкаш, че от 100 грама водка си станала... кила и пак така.
Тиква - тиквичка, водка- вода, ми то почти няма разлика

# 1 021
Добро утро на цялото дюканско воинство. Hug Мерси за кафето, добре че има много ранобудни да ни го сервират.   
Лек и успешен ден от мен.  bouquet

# 1 022
  Добро утро Дюканска дружина!!!Благодаря за ароматното и топло кафенце!Снощи срещата ни в Бургас мина разкошно,запознахме се с нови дами,изключителни чаровници и ... чакаме снимките всеки момент да се появят!Да видите вий какви сме станали..... Hug Hug

# 1 023
  • София
Добро утро банда  Hug,
Ривелко, благодаря за кафето, а от мен закуската  eat
Присламчвам се към групата на борещите последния килограм  Crazy
Чакам снимчици на дюкански сладуранки  newsm19

# 1 024
Добро утро дами и ти момко, много се притекняваш ти от трета фаза май, аз не мога да давам съвети, че съм на диетата от 5 дена, ама щом пише в книгата така, значи няма страшно ще се качват, ще се свалят и накрая организма ще привикне към свалените кг и всичко ще е ок, така мисля аз де, той сега гледа да се запаси, че е стресирван много време. Извинете ме, че ви се меся, но така смятам по въпроса, иначе съм много радостна, че съм част от вас. Успешен ден от мен.

# 1 025
люска .... благодаря ти ...че ми "разреши " ...да заменям водата с водка ... еееееее аз като пиивам водка ...само с някакви нищожни 100гр ...не минавам ... ще замествам поне половината вода с водка ...
Ривелкеееееее....... не така .... аз искам ... водка ...а не кила ... ясно ПИТАХ .... може ли водка ...а не МОЖЕ ЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ КИЛА ....

абе хора що никой не иска да ми каже че може " хем вълка сит хем агнето цяло " .... или варианта " хем .... докрая , хем душата в рая "... досега от тези сентенции аз съм опитвала само първата им част се получава .... "вълка сит" ( ламята нахранена) обче ... "агнето"изядено .... или ... душата никак не е в рая ....

# 1 026
Бандааааа, привет!  Hug Hug Hug
След многото грижи и ангажименти - да мина при вас да се разпиша.
Дадоха на щерката общежитие, та пренасям багаж към Студентски град като луда....
И в един такъв "хубав ден" след тичане цял ден ден като кон, Кантарев ме извади от равновесие.....
Показа 95,5  Crazy ....Което ще рече -31,5  Shocked .....Или 2кг за един ден...Нооооо...на другия ден нещата се поуспокоиха....Или пък да ходя всеки ден до Студ. град  hahaha .... за повече резултати...
Освен това....пак съм режимна. Изкарах си 5 протеинови като стой-та гледай Sunglasses . Доволна съм от себе си  bowuu . И пак се уважавам.
Видях много хубави момичета. Денни, Ванеса  - страхотни снимки. Голяма промяна. Браво   bouquet

Лек и усмихнат ден ви желая.
Едно ми е такова....хубавоооо....  bouquet

# 1 027

Общи условия

Активация на акаунт