Покажете детските си стаи - 3

• 60 823
  • 407
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Много е симпатична стаята на дъщеря ти.

# 286
Танина, моля те, качи малко снимки на мебелите в къщата ти. Казваш, че са с цвят калвадос и череша, а аз съм се спряла на един цвят секвоя(за всекидневната), който е много близък до калвадоса и много ми се иска да видя реализирани проекти в този цвят. На мостра секвоята много ми хареса, но не съм виждала цяла мебел от нея...Благодаря!

# 287
О.к. утре ще се опитам да направя малко снимки (дано апарата проработи като хората).

Аз днес съм на кеф, защото вече измислих конструкцията и цветовете за детската. Утре сигурно ще показвам  Whistling

# 288
  • София
В стария апартамент мебелите в детската бяха калвадос.....Казват, че е близо до черешата, но според мен отива повече към оранж, а черешата ми червенее. Изрових една снимка:

http://i152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/DSC06894.jpg

# 289
  • На плажа
Здравейте,някъде в началото на темата някой питаше за бели мебели.Виждала съм във Варна в мебелна палата.Ето и снимкиhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=234724&pid=9773102 .Аз съм се спряла на товаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=234724&pid=9773096,но сега като разбрах,че ще имаме още едно дете и започвам да се чудя,дали да е двуетажно нямаме много място или от тези тип сандвич.Имам много време,чак напролет ще продължим с ремонта и затова продължавам да събирам идеи Hug

# 290
  • у дълбоката провинция
atlantica , От къде се сдоби с тази разкошна стая!Поръчка ли е или  е готова!И аз търся нещо подобно най-вече заради леглото сандвич!И какви са и паричките!

# 291
  • Абсурдистан
atlantica , От къде се сдоби с тази разкошна стая!Поръчка ли е или  е готова!И аз търся нещо подобно най-вече заради леглото сандвич!И какви са и паричките!
И мен ме интересува модулната система коя марка е?

# 292
На мен ми изглежда като правено по поръчка  Rolling Eyes, така като гледам всичко си е точно напаснато на мястото ..., трудно се получава с готови модули.

# 293
buba_dokeva детската ви е страхотна  Wink Peace Hug

# 294
# 295

smile3501
Отдавна не съм виждала нещо, което така да ме изкефи. Поздравления!!!

ПП И кухнята ти е уникална.

# 296
  • 7800

smile3501

Напълно подкрепям. Сейфнах си всички снимки - да плакна очи от време на време.

# 297
На мен ми изглежда като правено по поръчка  Rolling Eyes, така като гледам всичко си е точно напаснато на мястото ..., трудно се получава с готови модули.

Точно така. Peace

Аллават, страхотна кухня, направо ми взе ума. Поздравления.  bouquet

# 298
  • На морето!

smile3501

Уникални са наистина, особено шкафчетата на ъгъла, страшна идея. Снимай и останалата част от апартамента ако може, сигурна съм, че е също толкова стилно  Heart Eyes

# 299
Mila71, благодаря ти. Моят цвят е почти същия. Макар, че на снимката не се вижда много от вашата детска стая, поне видях две страхотни хлапета! smile3503

Общи условия

Активация на акаунт