Отговори
# 285
Ави,това -Даум Ексол,лекарство ли е и от къде си го купила,че нашата кака си смуче пръста откакто и махнах бибата и с какво ли не съм пробвала,неще да се откаже и това е.Направо съм вдигнала ръце.Благодаря предварително.

# 286
Ави,Мемо-и ние сме в бандата на смучкопръсчетата Peace.Дуам Ексол е лекарство,има го в аптеките.Люти и същото време е и кисело и още нещо гадно май newsm78забравих.Та на въпроса де,Ави май си права и аз ще го взема тия дни и почваме пръстомазането.Абе закъснели или не,кво да правим-или ще спре или не newsm78 луда работа #Crazy
Та така,като чуете писъце да се носят по вятъра-значи съм го взела Joy
Еленийка,запази половината тава меденки за мен,тя Ави е кльоща и 2,3 ще и стигнат hahaha
Естрелка и аз си позволих да ти разгледам албумчето-Уау страхотни неща си направила CrazyБраво,ако не е тайна би ли ми казала как правиш тестото за украса.Това дето е за розичките и фигурките Praynig
Кат,не знам коте или не ,ама и аз като Еленийка и Ави ...май смятам че си си копнала детето newsm78 Grinning
Бубе,а ти тия мъжки по двойки ли си ги поръча на дядо Коледа-или право пропорционално -трима? Laughing
Ефросинка,така и така предложи,да знаеш че скоро пак ще трамбоваме Софията-ще държа на персонална обиколка с Ефросинка,Евичка и още който иска Hug
Кокомания,мерси от сърце мила за съвета ти за Токуда-Възхитена съм от доц.Лилова и отношението им в болницата. Hug
Кво стана бе,студено а ви няма newsm78,айде аз отивам при ревлата че днес е особенно кисел.Направо не ми се мисли какво ще стане като и командировам палеца Wink

# 287
Абеееееееееееее, вий луди ли сте бееееееееееее ooooh! Снимки искали,  Joy hahaha...То да не става тъй лесно. Хората пари вземат за таз работа, а аз ей тъй, за каузата да си показвам прелестите във фотосесия. А, НЕ  Crossing ArmsЧовек да не се пошегува тука Joy
Сега , да си кажа истинката-да , облякох го снощи, обаче...човека решил да ме изненада и с друг подарък-съдомиялна. Нищо , че още не сме си довършили кухнята. Сложихме я в коридора( понякога мъжът ми има гениални идеи Sick).Та  вечеряхме снощи, винце-минце и айде, ще пускаме новата миялна. И пуснахме, и като текна една вода ooooh!И моичкия като се зае да ремонтира, а аз с новото бельо чакам....чакам....чакам. Стана 1 часа-аз вече заспивам права. Както и да е, дочаках го , ама Киара се наспа и си играхме до към 2ч...После той заспа, после тя заспа, а после и аз...ей тъй...с бельото Embarassed Rolling Eyes
За отказването от биба-ние я уважаваме само за 10 мин, докато заспи, после я махам . Ако й я дам , докато е будна, я плюе...Ама по едно време ( когато Киара беше на 5-6 месеца) се усетих , че биберона е по-скоро мой навик-ревне-биба. И реших да действам по друг начин, да успокоявам по друг начин и така. Ще видим как ще се отказваме от нея вечер....
Викат ме , ставам..
Цунки на всички

# 288
  • Sofia
И пуснахме, и като текна една вода ooooh!И моичкия като се зае да ремонтира, а аз с новото бельо чакам....чакам....чакам. Стана 1 часа-аз вече заспивам права. Както и да е, дочаках го , ама Киара се наспа и си играхме до към 2ч...После той заспа, после тя заспа, а после и аз...ей тъй...с бельото Embarassed Rolling Eyes
Подаръците трябва да се уважават всичките.  Laughing
Не ми казвай, че беше боса по бельо до миялната  Joy искам снимки може и на лични.  Mr. Green
И понеже не съм ти честитила, хайде на патерици все такива хубави емоции да си създавате за на пред!   bouquet
Евелинка, стискаме палци и не се тормози излишно.

Сега много на бързо прелитам, после ще пиша ако мога, но за спането да кажа, че Ева спи с торба, която и е с 5 размера поне по-голяма /подарък от баба и/, за да има да си я носи дълго  Mr. Green съответно и виси 5 километра и и става като опашка на малката русалка. И вечер като тръгне да се обръща опашката все и пречи та се налага да повдигам тежкото дупе, за да се прекатури на другата страна, та тази нощ тръгва да се завърта и помагам аз и пипам опашката подозрително празна, пипам по на горе пак няма никой, отварям си вече очите и кога поглеждам тя си свила краката в поза която не знам дали мога да разкажа и опиша, но единия и крак се подаваше през дупката на ръкава, а другия и беше точно под брадата и стърчеше през деколтето и.
Краката може да не ги ползваме за ходене, но пък на акробатичните номера сме първи.  Laughing

# 289
Вал,чета те и се смея с глас ,а мъжа ми ме гледа странно и се чуди пак какво ми стана rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
newsm62
Краси,хайде честита съдомиялна,със здраве да си я ползваш 1dishesА пък снощи си ви представих hahaha Joy,тази вечер да наваксате Grinning luvbed и да пробвате бельото Mr. Green
Кас,не ме подценявай,мога спокойно да изям една тава с меденки smile3508,само ги дайте насам.
Мемо,Кас вече ти е отговорила,продава се в аптеката ,много е гадно,около 10 лв струва едно малко шишенце с четчица . SickМони сега я мажа само като е будна,като й се приспи не я мажа,ще изчакам малко още,защото сигурно ще има рев.Тя не си смуче пръста докато спи,а само когато заспива за няколко минути и после го вади от устата.Обаче скоро започна и когато си играе да го лапа и затова взех мерки.

# 290
Благодаря ви Ави и Кас за бързите отговори,ще го потърся и дано има ефект,че то нашето стана вече 4 години.

yzida честита съдомиялна със здраве да си я ползвате,а пък довечера може да и го върнете като и се качите отгоре     Mr. Green

Valeria и мен ме разсмя доста newsm62 newsm62 newsm62

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugи лека вечер от нас

# 291

Сега много на бързо прелитам, после ще пиша ако мога, но за спането да кажа, че Ева спи с торба, която и е с 5 размера поне по-голяма /подарък от баба и/, за да има да си я носи дълго  Mr. Green съответно и виси 5 километра и и става като опашка на малката русалка. И вечер като тръгне да се обръща опашката все и пречи та се налага да повдигам тежкото дупе, за да се прекатури на другата страна, та тази нощ тръгва да се завърта и помагам аз и пипам опашката подозрително празна, пипам по на горе пак няма никой, отварям си вече очите и кога поглеждам тя си свила краката в поза която не знам дали мога да разкажа и опиша, но единия и крак се подаваше през дупката на ръкава, а другия и беше точно под брадата и стърчеше през деколтето и.
Краката може да не ги ползваме за ходене, но пък на акробатичните номера сме първи.  Laughing

smile3534 rotfImao rotfImao rotfImbo newsm10
Бягам че идват гости,Ави после обаче ще си делнем меденките Laughing

# 292
Хайде и аз най накрая да покажа малко снимки. Подчертавам че бебо не прилича на никой от двама ни, ноi да си го познае някой- не го давам  Joy
Това сме ние с моя:

Това ми е коремчето:

А ето го и резултатът:
Тук реве  Whistling

Ето и една по-прясна:

хайде да видите че понякога се усмихваме:

# 293

Не ми казвай, че беше боса по бельо до миялната  Joy

ВАЛ...сигурно е била с токчета ..
ИЗИДА...тази вечер не хапвайте много...за да не ползвате пак миялната.. Wink

ГАЛИВ....много голям сладурко си имате... Heart Eyes

# 294
ВалJoy Joy Joy

Ето една снимка с две Лори и от нас. Кат Wink Малко коледно настроение да внесем, време е  Laughing

Мери подпис и от мен.

20 страници... Няма ли да ни заключат?  newsm78

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 19:31 от Асол

# 295
Изобщо не бях до миялната, бях си легнала на спалнята и....чаках ли, чаках.... Whistling
Ей, луди сте, бе......много ви обичам Hug

# 296
Честито на днешните месечинковци:Максим, Габриела, Андреа, Кари и Александра!  
Вал, Joy hahaha
Изида,честита съдомиялна!Довечера да си наваксате,и не се скатавай ами пусни малко снимов материал. Laughing
Евелинка,не се тревожи!Всичко ще мине!
Мери и аз се подписах!

Ей да оставите малко от меденките и на мен!

# 297
Здравейте сладурки!
 newsm51yzida -дове4ера да наваксате! smile3521
*Ави* ,Пухче-благодаря ви за милите думи!
 Евелинка -имаш стиснати палци и от нас!
Честито на всички месечинки днес! Hug Hug Hug
Пухка каде се изгуби?Тя беше болна,дано е оздравяла или поне да се отчете как е ! Praynig Hug
Лека вечер от нас и цунки -маикмунки на всички. smile3534
забравих да кажа,че аз също се подписах.

# 298

Общи условия

Активация на акаунт