Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за сушилните?
Какви са мненията за болница Токуда?
Какви са мненията за родилните болници в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за сушилните?
Форумът включва множество мнения за сушилни, като един от предпочитаните модели е на марката „Горенье“. Този кондензаторен тип се характеризира със събиране на вода от сушенето на дрехи в чекмедже, което го прави удобен за разполагане навсякъде без нужда от извеждане. Други споменати марки включват „Wirlpool“.
-
Какви са мненията за болница Токуда?
-
Какви са мненията за родилните болници в Пловдив?
Форумът съдържа различни мнения за родилните болници в Пловдив. Някои майки имат положителен опит с Окръжната болница, като хвалят неонаталозите. Други предпочитат частни клиники, като споменават Тина Киркова и важността на избора на добър лекар. Въпреки това цените за секцио в Тина Киркова предизвикват противоречия, тъй като някои майки изразяват изненада от увеличението им. Споделени са и преживявания от Шейново, като една майка споделя положителен опит там.
-
Какви са мненията за болница "Света София"?
-
Какви са разходите за раждане в различните болници?
Явно е доста различно.
. А иначе и бебо като си се премества го усещам твърдо мястото, точно накъде се върти и шава 
Ама не е ли рано да се минава на 2 седмици на ЖК
, затова ще се въздържа до края на януари да посъбирам малко инфо и живот и здраве ще напълня гърдеробчето на бебко 

Та и аз хич не съм наясно... В четвъртък съм на преглед и ще попитам и аз, макар че още на предишния преглед докторката ми ме попита имам ли вече контракции и ме успокои, че били нормални, ама аз като не разбирам как да и кажа имам ли, или не?