"Tихо се сипе първият сняг, в Стамболийски Коледа чакаме пак!"

• 16 427
  • 232
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. Пловдив
Роделинка, благодаря ти!
Лошото е, че и аз се разболях и много ме болят ушите. Габи е добре. Малко хрема и кашлица, но ще мине. Ние заминаваме за Панагюрище понеже свекървата вече е сама и да сме и дружинка. Тя също ще идва в Пловдив, тъй че пак ще ви навестявам.  Hug

Относно новата ни тема: Нека който има предложение за снимка, да я сложи в албумчето. Аз също ще добавя няколко.

# 226
  • София
     Привет и от нас   bouquet.

Тази седмица ще се гледкаме с Алекс. Той е с ангина и е на антибиотик. Милото не го обича, ама с голямо приключение успяваме да го изпие. Взеха му и гърлен секрет, че едната лекарката се усъмни за скарлатина. Дано не е  Praynig. Така, че няма излизне навън  Cry.
Аз също бях на антибитик, че имах бронхит с лоша кашлица. Аман вече от гадинки  #2gunfire.

Цвети, бързо оздравяване на теб и Габи  Peace.
  Бог да прости свекъра ти  Flowers Rose Flowers Rose. Хубаво е, че ще бъдете около свекърва ти.

Марианка, дано вече си добре  Peace. По-честичко да те виждаме.

Роделинка, приятен престой при маминка  Party.

# 227
  • гр. Пловдив
Дори, много лошо!  Sad За съжаление ангината неможе да мине без антибиотик. Скарлатината не е ли от болестите, които всяко дете трябва да прекара?  newsm78 Дано да греша и да не е това и дано се оправите бързо.  Praynig
Ние вече сме добре. Simple Smile Само дето проблема с ушите ми остава. Нечувам с едното ухо и това ми докарва страхотно главоболие.  ooooh! Ходих на лекар и ми изписа хапчета, но понеже кърмя немога да ги пия и затова алтернативата е капки. За сега нулев резултат та да видим след няколко дни как ще е.  Confused
Момичетаааа къде стееее? bye
Поразрових се и открих предишните ни темички. Оживлението там е прекрасно. Simple Smile Пожелавам си бързо да се върне.  Praynig
Също така открих, че рождения ден на нашата темичка е 17.05.2006 г.   Hug

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 15:39 от zwetellina

# 228
  • София
  Резултата от гърления секрет е чиста флора  Hug. Това означава, че нямаме скарлатина  Peace.

Цвети, хайде капките бързо да ти помогнат  Praynig. Виж някоя народна рецепта, която може да ти помогне.
Относно скарлатината - това е вид шарка, който единствен се лекува с антибиотик. Не се изгражда имунитет срещу скарлатината. Така, че може да се повтори, потрети. Засяга ставите и сърцето. След, което се правят изследване на урина и пълна кръвна картина.
Скарлатината е с по-малък инкубационен период, 10 дни. За разлика от ваярицелата, където е 21 дни.

Датата за рожден ден на темичката може да я сложих още в началото. Браво, че си се поровила  Peace.

# 229
  • София
          Честито Пълнолетие на Ивелина (Билянка)!  (на патерички)

Желая ти здраве, защото без него
   нищо друго няма значение,
   несекващ стремеж към знание,
   защото то ще те научи как да постигнеш предното
  и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание
  и любов, защото това е достатъчно добра цел в живота!

# 230
  • гр. Пловдив
nbirthday Честит рожден ден, Мимс!!!   bigdance2

# 231
  • гр. Пловдив
Добър ден!  Grinning
Предвид това, че утре настъпва астрономическата пролет, а ние сме все още с коледно заглавие, предлагам утре или в други ден да пуснем новата темичка. Все още не сме решили кое ще е заглавието, тъй че хайде да гласуваме.
Хайде да гласуваме за заглавие на новата ни темичка. Останалите ще отидат като бъдещи предложения на първа страница. Ето и предложенията до тук:
1. "Баба Марта носи пролетта, Стамболийски е с усмивки озарен" - Dori
2. "Пролет се задава, Стамболийски е засмян и в искри облян" - Dori
3. "Пролетта дойде и в нашето градче, което Стамболийски се зове" - zwetellina
4. "Да се хванем за зелено в Стамболийската ни тема"- Rodelinka
5. "В Стамболийски пролет шета, скоро ще цъфтят дръвчета" - Rodelinka
6. "Стамболийската ни зима през комина си замина" - Rodelinka
Аз съм за предложението на Dori, както и преди казах, но ще се опитам да го променя малко, /ако не се появи друг гласоподавател  Laughing/ понеже пролетта вече е тук. Дано Дори не ми се сърдиш.  Rolling Eyes Пък ако нещо ти хрумва ще се радвам да предложиш.  Peace
Хайде момичета, вие сте на ход.  Hug

# 232

Общи условия

Активация на акаунт