Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са размерите на парочистачката и колко удобна е за носене из апартамента?
Как се почистват различни повърхности с парочистачката на Solak?
Каква е капацитетът и работното време на парочистачката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са размерите на парочистачката и колко удобна е за носене из апартамента?
-
Как се почистват различни повърхности с парочистачката на Solak?
Парната почистваща машина Solak е проектирана за почистване на гладки повърхности като подове, килими, прозорци, фуги, тоалетни чинии и други. Първо преминете с прахосмукачка. След това използвайте парочистачката със специална подовата кърпа. Накрая подсушете пода бързо. Парната почистваща машина Solak не е подходяща за почистване на дамаска, тъй като не е предназначена за този тип материал. За почистване на дамаска се препоръчва използването на специализирани методи и препарати.
-
Каква е капацитетът и работното време на парочистачката?
-
Може ли парочистачката на Solak да премахне упорит варовик от стари плочки?
Чисти горе-долу фуги, но пак трябва с четката да ги пипна. Е, по-лекичко, но все пак... и после да попия с мопа. Пробвах и радиаторите - единият го изчисти, но другия хич!
Сега ми остава надеждата в прозорците! Дано ме впечатли, че имам много, но... за тях пък имам опасения да не спука някой
.Харесала съм солак 1450 , или коя марка е по добре....