парочистачка на Солак LV 1450

• 56 306
  • 151
  •   1
Отговори
# 135
И аз имам този модел, след като съфорумка ми я препоръча в друга тема.
Не знам каква е температурата на парата, но определено ми мирише на чисто после. Почти не ползвам други препарати вече.
Не знам какво не може да се почиства, аз засега всичко почиствам с нея. Нищо не ми се е повредило засега.
Мен не ми се огъва представката за мопа, но ми е много неудобен и малко ме боли ръката след ползване.
Иначе за фугите съм много доволна. И мухъл махна, и какво ли не....абе много съм доволна.

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 18:12 от Red Velvet

# 136
  • София
А как махате мухъла? Само с парочистачката или преди това го третирате с препарати?

# 137
Парочистачките наистина са едно много добро средство за бързо и лесно почистване на труднодостъпните места !Аз имам от Мегашоп.БГ

# 138
Момичета, да попитам:

на Солака копчето за парата постоянно ли трябва да е натиснато или може да се застопорява. Не мога да си представя да чистя прозорци например с една ръка...

Взех си вече Солака, но тази неделя има промоция в Метро на СтиймМоп 5 и се чудя дали да не върна солака...

# 139
  • София
И аз си взех Солак - 1450. Не мога да дам още отзиви върши ли работа и заслужава ли си... , едва преди 3 часа ми я донесе мъжа ми, но ще се включа тези дни с + и - . Но кабела не е дълъг 6 метра, както пишете по-напред в темата,  а 4м. И сега се питам, да не би да е менте. И на кутията си пише 4м. - Производител Солак-Испания.

# 140
nellyani, и моят кабел е 4 м дълъг, и моята парочистачка е чистак - бърсак нова...

# 141
  • София
Така-а-а-! Сдобих се и аз с този Солак, но нещо не съм много във възторг ThinkingЧисти горе-долу фуги, но пак трябва с четката да ги пипна. Е, по-лекичко, но все пак... и после да попия с мопа. Пробвах и радиаторите - единият го изчисти, но другия хич! Naughty Сега ми остава надеждата в прозорците! Дано ме впечатли, че имам много, но... за тях пък имам опасения да не спука някой ooooh!
Кажете как ги чистите, има ли нещо особено или като на картинката да действам смело?

# 142
Аз имам една малка парочистачка от 100 години - друга марка. С нея чистя доста неща, но ми е най-полезна за чистене на радиатори и за чистене на тоалетни (имам две за чистене). Понеже е доста старичка обаче, вече сдава багажа, а и не ми е достатъчна за по-дълго чистене се ориентирах май към Солак като най-разумна алтернатива. Та въпросът ми е - колко време може да се чисти с този Солак докато му свърши парата? Най-ме дразни това при моята парочистачка, че трябва да я изчаквам да изстине и тогава да я пълня пак. По тази причина за подове и т.н. не я ползвам, тъй като няма да стигна до никъде.

# 143
  • София
Чисти си докато свърши парата. После сядам да си почина пред комп., а уредчето изкарвам за 5 -10 мин. на студено на балкона. После наливам вода, загрява и пак почвам. Не ми пречи, не бързам за никъде. но аз не съм критерии - ползвам я 4 -5 пъти годишно.

# 144
Момичета, моята се развали. Като я включа, пари ужасно /там, където е копчето/, въобще не мога да я пипна, а ми трябва спешно, пфу, как ме е яд. Някой знае ли къде е сервиза?

# 145
# 146
момичета  четох доста във форумите и ме интересува дали е подходящо са всекидневно почистване на пода  newsm78 .Харесала съм  солак 1450  , или коя марка е по добре....   Thinking

# 147
Съжалявам, че подновявам толкова стара тема, но имам спешен въпрос за парочистачка солак.
Рядко я ползвам. Налях вода, затегнах хубаво капачката, но от нея/под капачката/ излиза пара. Това нормално ли е? Защото се плаша да не вземе да ми гръмне в ръцете. Забравила съм.

# 148
и аз моята не бях я ползвала отдавна и сега като я пуснах, направо изгърмя, много страшно и падна тока в апартамента. Моята не е солак, но влязох  да потърся дали има и други парочистачки, които се държат като бомби и попаднах на темата.

# 149
И моята при положение, че два пъти в годината се ползва, последния път ме уплаши.
Не мисля да я ползвам повече.

Общи условия

Активация на акаунт