Гоблени-39

• 45 822
  • 456
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МАРУЛЧЕ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
ГУДЕНЦЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! И НА ТЕБ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!
СИСАЧЕ И НА ТЕБ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

# 166
Момичета едно тъпо въпросче от моя страна ... когато файла е в xsd формат каква програма трябва да имам за да видя дадена схема на гоблен ?

# 167
когато файла е в xsd формат каква програма трябва да имам за да видя дадена схема на гоблен ?

Pattern maker

# 168
Хипатия-Благодаря ти много  newsm51

# 169
Гуди, честит рожден ден   bouquet

# 170
  • Пловдив
За много години, момичетаа   Hug Пожелавам ви много, много здраве за вас и близките ви и много весели поводи цяла година   bouquet

Много късмет и усмивки и за всички именници и рожденници   bouquet

Днес изчетох 30 страници на един дъх... виждате ли, дъха ми взехте  Mr. Green А какви работи сте показали, направо монитора вече ми мътни от заплюване  Mr. Green Искам да поздравя всички шиещи мъже и всички, които ни приемат хобито  Peace Особено съм впечатлена от бащата на Билкова  Flutter Само аз ли не видях Хипатия? Още преди да тръгна на път стана въпрос за нея, пък вие сте продължили да я обсъждате и след това, палите ми любопитството здраво. Винаги съм харесвала постовете й, но и аз съм си я представяла някак си като гръцка статуя... нещо като тази на аватара  Crazy

За една седмица си бях при мама и тати да си ги видя, тъкмо мислех да си снимам ушитите гоблита и да ви ги покажа, но пък не можах да ги открия... Има една камара с неразопаковани кашони от преди 2 години, в които вече никой не знае какво има  newsm78 та там някъде са и моите първи гоблита, заедно с разни конци и панамки... ама мама обеща като ги намери, да ми ги изпрати тук  Flutter Поне снимах първия гоблен на кака - мисля, че се казваше "Зора" и май беше на фирма "Заря" (понеже по-малко вероятно е да се казва Заря на фирма Зора, но не е невъзможно)  
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9718635

Аз не съм хващала игла от последните зимни миниатюрки, но получих страхотен подарък от моя приятел  Flutter Дано днес не е празник, че смятам да го почвам  Whistling
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9718637
Не знам как се казва, а и в нета не можах да разбера... Знам само, че е на Ланарте  Heart Eyes И че много обичам пилета и бели пукащи топчетааа   smile3508

# 171
Гуудееее, жива и здрава да си ни !
Всичко, което си пожелаеш , да ти се случи !

bouquet  bouquet  bouquet

Дедо Мраз отдалече като го гледам и като намалих снимката, не е чак толкова лош, може и да не разшивам очилата.

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 18:32 от ina221

# 172
Goody честито и от мен!

А ето и готови моите вълчета. Лошото е, че ще чакам поне 3 седмици докато ги видя рамкирани  Confused .

# 173
Goodyyyyy - Честит Рожден ден!

Честит Имен Ден Марулчеее!

Честит Имен Ден на патерица и на вчерашните именници!

Да сте живи и здрави всичките и да бъдете мнооого щастливи и обичани !!!

Зори... какви хубави са станали вълчетата...Пу пу пу  Heart Eyes

# 174
  • варненка от София
Благодаря ви момичета за пожеланията, много сте мили, прегръщам ви всички  Hug

Гуденце, да си ни жива и здрава, позитивна, креативна и още много хубави и модерни пожелания мога да наредя, но за мен здравето остава най-важното! Бъди здрава, бъди обичана, бъди ценена!

И да се веселиш подобаващо не само днес, ами цяла година.

# 175
Момичета,аз искам да попитам имали някой който да не си е получил подаръка, че аз все още не съм го . Незнам какво става, пощи ли се бавят покрай празниците или още не ми е пуснат Cry
Много ме срам, че питам като малко дете Embarassed Embarassed Embarassed, но се вълнувах много покрай тези подаръци и сега си нямам  Cry

# 176
Здравейте, момичета!
Честита Нова Година! Честито и на всички празнуващи! Марулка, Goody,   bouquet
Аз пиша много рядко, но ви чета. Скоро ще завърша ето това. Казва се "Вярност". Искам да кажа, че страшно много ми хареса този гоблен на petjah. Направо се влюбих в него, като тип прилича на този, който правя сега. Много ли ще е нахално, ако те помоля за схемата  Embarassed. Страшно ми харесва.  Grinning

# 177
  • Benelux / Varna
Аз си го получих моето подаръче и даже си уших детелинката вече, много и се радвам, надявам се да ми донесе повече късмет.
Даниелче много неприятно е че още не си си получила подаръка, може нещо в пощите да се забавил, но според мен е добре да се провери какво става с него,че виж на Кетри как го изнамериха в пощата ( седял там 2 седмици), но по-добре който ти го е пратил да види какво става с него.

# 178
Гудииии ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН миличка!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Да си ни жива и здрава и МНОООООГО щастлива и обичана!!!  Hug Hug Hug

Марулче честит празник и на теб мила!!!  Hug Hug Hug
Желая ти всичко най-хубаво и най прекрасно!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито и на всички празнуващи и вчера и днес!  Hug Hug Hug

# 179
За много години,желая ви много здраве,много радост и много щастие през новата 2009.
Честито на всички именници и рожденици дано всички желания да ви се сбъднат newsm51

Общи условия

Активация на акаунт