ТЕМА ТАБУ:) как наричате женския полов орга&#

• 56 050
  • 220
  •   1
Отговори
# 120
Вагина,вулва,анус,пенис-просто звучат грозно,казани от 3-годишно детенце

Така е, съгласна съм.
За това й не настоявам детето ми да се учи да използва тези термини.
Писах и преди, дъщеря ми сама измисли "дундата", преди казваше предно и задно дупе. Mr. Green
Не ми се изпада в натурализъм и не ми се ще да я уча на такава възраст на тези сложни термини.
Може би когато стане на 6-7 г. и започна да обяснявам за месечния цикъл....а пък и честно казано не вярвам да ме разбере на тази възраст.
Познавам доста родители с деца на възрастта на моето и никой не нарича половите органи на децата си пениси и вулви.

П.П. Много държа да ми отговорите вие как наричате половите си органи и тези на мъжете си? Wink
/ние по имена Mr. Green/

# 121
Аз имам ДУНДА,а синът ми и мъжът ми-БУБИ

# 122
  • София
Роза или Розичка - бляк  Sick Представи си какви асоциации имам като получа рози сега... ooooh!
От години не го използвам естествено.  Stop Вагина напълно ме устройва.

# 123
Руска  hahaha Joy
Намерих галеното име на цялостната ми полова система: фани.

# 124
 Mr. Green Добре бе хора, аз "дуда" на друго, освен на вагината или вулвата  Joy, не съм чула да казват. Каква ви е асоциацията с тази дума "дуда"? На мен само и единствено с женски полов орган.

ПП. Между другото, това се оказа супер забавна тема! Благодаря на авторката!

# 125
  • София
Дуди по врачанско казваме на черниците. Wink
Дъщерите ми имат цоцки.Баща им и момченцата-патки.Като дете и за мен са ползвани тези думи.Не виждам да съм пострадала психически от това.

# 126
Дъщерите ми имат цоцки.Баща им и момченцата-патки.Като дете и за мен са ползвани тези думи.Не виждам да съм пострадала психически от това.

Цоцки не са ли млечните жлези  Joy  Joy  Joy

Хайде, да чуя нова дискусия

# 127
Да бе, на гърдите си как казвате? Млечни жлези? Или как е там по научно? Mr. Green

Ние им казваме просто :Цици,цицки!

ПП"Гърдите са издадености от жлезиста, мастна и фиброзна тъкан, локализирани над пекторалис мускулите на стената на гръдния кош и са привързани към тези мускули от фиброзните жили (лигаменти на Купър)." Ако някой има желание да бъде по обстоятелствен пред детето си и да не го вкарва в заблуждение!

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 12:35 от Цветето

# 128
  • София

Цоцки не са ли млечните жлези  Joy  Joy  Joy

Хайде, да чуя нова дискусия
Laughing
Ние казваме на циците -гърди. bowuuЦици не ни допада.

# 129
Гърди - цици, цоци, бозки, млекоцентрали, дини, мехове, двойно щастие, цомби,
 бомби, очи, яйца на очи, лисичи муцунки....и т.н Grinning

# 130
Данонки  Joy. Когато кърмех, цели два месеца  Joy, мъжа ми ги наричаше така.

# 131
  • София
Руска, богатия речник е нещо много важно.  Mr. Green Mr. Green

Цици и гърди им казваме с дъщеря ми. Първото й изречение беше: "Мамо, нямам цици."  Rolling Eyes

# 132
Руска, богатия речник е нещо много важно.  Mr. Green Mr. Green

направо си е многотомен синонимен речник Mr. Green

# 133
Премахнах богатия "речник".
Много моля да се съобразявате, че все пак, тук четат и деца, а и вулгаризмите никога не са били толерирани във форума.

# 134
  202uu това ме удовлетворява. Наистина e доста разумно! Thanx anette!

Мда, и аз не съм чувала някоя да е пострадала психически, защото в детска възраст са наричали вагината й "розичка", но имам позната, която не смее да опита миди защото нейната са я наричали така. Laughing На нея не й е смешно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт