Малък Сечко на вратата чука, ОКТОМВРИйче смее се и гука

• 13 166
  • 277
  •   1
Отговори
# 270
Ами виждаш,че не върви темата с мир Mr. Green

А-а-а, върви, върви, идеално си е така  Wink

Пък и Покджей, мамите ходят и по разходки, не стоят само тук. Днес е имало големи Софийски и Варненски сбирки, за малко и Добрич да се включим, ама се размина...само видяхме варненските мами от колата... Сладурки! Следващия път  Wink

Неди, мъжът ти е улучил джакпота с теб! Ако и той е толкова добронамерен и неконфликтен, ще живеете до 100 години!  Hug

Ели (Елица), Денис е по същия начин и започвам да се чудя дали не наближава пубертетът на 4-годишните или е във връзка с бебето. Бавен, муден, пуска си го през ушите, претенции към яденето.... Ще я видим тази работа.

Гери, поздравления, че учиш Дени на самостоятелност!   bouquet И аз се опитвам, но да призная, още му нямам пълно доверие, особено като става въпрос за игри навън, в близост до улици и т.н. Но сякаш му узря тиквичката и внимава повече... Дано!

Хайде, лека нощ от мен!

П.С. Танче, честит рожден ден! Надявам се, празнуваш подобаващо и ще разкажеш после как сте изкарали...

# 271
  • Варна
Да се включа и аз преди лягане  bowuu
Днес като се разхождахме с мамите попаднахме точно на ревящо и тръшкащо се момченце с баба си, на видима възраст около 2год-ревеше за чужда играчка, по-точно се дереше, а баба му върви и го дърпа за ръката и му обяснява жената,че играчката е на другото дете и не може да си я вземе-естествено, нямаше никаква полза, жената запази тон, но се усещаше нетърпението и да прибере детето вкъщи и да му се скара....

При тази сцена само се спогледахме с Шики,щото имахме нещо като показно...и то точно,когато обсъждаме това поведение
Няма да е лесно, това е сигурно, не се възпитава лесно, и винаги съм си мислела и знаела,че лесното е докато детето е бебе и не разбира-т.е.говори, оттам нататък идва изпитанието и ученето както на детето от родителя,така и на родителя от детето

Лека нощ, днес наистина беше хубав ден, макар и с мрачно време- с хубави часове с бебета и момичета, и хубавите новини

# 272
  Привет момичета!
 Днес времето в София беше супер,такова слънце пекна,че чак се разхвърляхме hahaha.Дано и утре е така,в този ред на мисли Аничка срещата утре е в 12 и пак е в Борисовата градина Hug.Надявам се,че ще дойдеш,днес все се оглеждах за теб.
 Параходче,днес те видях с количката и реших че отиваш към срещата.Не ти се обадих че имах малко работа преди това.Стана ми гадно после като не те видях,ела утре ако можеш.Аз,Мариелка и Еличка също кърмихме в парка.Намерихме си местенце дето не минават хора и ги нахранихме бебоците.Аз също съм срамежлива,но го преодолях,все пак разходката беше супер.
  Тони,много си права,сега е времето да им се радваме безрезервно.После ще се налага и да сме строги понякога.Да са ни живи и здрави,сигурна съм че всяка една от нас ще се справи с възпитанието.Поне наште са в сравнително спокойни зодии,та може и да е по-лесно Wink.

# 273
Здравейте Simple Smile
аз само минах да видя тел. на Съни, за да се разбрем за утре и пак да подсетя за срещата утре с Дари... аз не разбрах дали някой все пак е говорил с нея и дали са се разбрали, нооо ние ще сме на линия... както и Съни е казала утре в 12 в Борисовата на катерушките.
Днес беше супер, слънчице, кеф... наистина се разхвърляхме Simple Smile бяхме 12 мами и беше забавно... само малко трудно комуникирането, че бяхме много... та така се прегрупирвахме на няколко пъти на по-малки групи от по 2-5 мами  Whistling
Кърменето в парка не е проблем... особено когато някоя мама седне да кърми, а другите са около нея, за да не пропусне тя някоя клюка...  Joy Нищо не се вижда, а и ние наистина избирае пейки, които са малко по в страни. На мен не ми пука да ви кажа, ама да не им е неудобно на хората, които се разхождат из парка  Whistling Peace
Айде доскиф утре с мамите, които ще могат да дойдат на срещата... ако закъснеете или не можете да се ориентирате звънкайте на тел-а ми Simple Smile
Цалуфки от нас с Алекс Simple Smile

# 274
  • Варна
Даааам, хубава си е темата.. тихичко си говорим и е много приятно. Ей така, спокойно, унесено преди лягане. Много обичам песента на щурците .. а сега май ги дочувам!  Wink

Гвендолин, много ти е сладко момичето, има едни изразителни очи .. прекрасни. http://www.album.bg/gvendolin_7/images/11073488/ Питаш за банята - къпем се всеки ден. Сутрин и вечер, това не защото има нужда от толкова къпане  Wink , водата както и въздуха и слънцето закаляват. Така че, банята ни е като закаляваща процедура. Мога да го сравня с редуването при душ на топла и студена вода за възрастните. Ефекта е същия, тялото при смяна на средата реагира..

Днешния ден много ми хареса. Беше ми едно мрачно и депресивно, но като излязохме с момичетата се поразсеех. Не можем да се надприказваме значи... като едни кокошки сме. Кой беше писал за "бяла патица"? Като керван с колички обикаляме по улиците.  Simple Smile Ех, лято лято...

ФиЙл, ще правим банкет в твоя чест... cook lovekiss Tada

# 275
# 276
Оффф момичета нещо ме мързии да пиша, само ви чета. Утре заминавам във Варна да си видя плменницата, оставила съм Царя на баща му, да видим как ще се справят двамцата Thinking Crazy

# 277
  • Варна
Малко рано пускам нова тема, но утре няма да мога. Заповядайте!

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт