Отговори
# 285
Честит рожден ден на сладурчетата - Деница, Онур, Мартин, Александър - . Нека са ЗДРАВИ, весели, щастливи и игриви![/b][/size]
[/size]
ТЕО, малко ангелче Flowers Rose Flowers Rose

Честит празник на майчетата!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на племенника на Еми и брата на Мария_м!

Роси, много  Hug-ки, мила. Просто нямам думи. МОЛЯ СЕ ВСИЧКО ДА Е ЗАД ГЪРБА ТИ!

За срастването, май и ние имаме такова Cry. Аз и лятото имах съмнения, но докторката каза, че е ок и аз се успокойх. Но тази сутрин, като се загледах по-внимателно, малките устни са много малки, не са по цялата дължина и в долния край са едно с големите Sad.
ЧАКАМЕ ХУБАВИТЕ НОВИНИ ЗА ПЛАМЧО, МОНИ, АЛЕКС, ВИКИ Praynig Praynig Praynig

П.П.Днес свекърът ми има рожден ден. Много добър човек е, да е здрав и много щастлив! Терминът ми беше 04.02. и когато Диа пропусна тази дата, си мислех че  "чака " да са на една дата с дядо си. Аз си имах предчувствие, че ще е петък(не знаех кой точно, но бях убедена, че ще е петък), много хубави неща са ми се случвали все в петък. А на 08.02 е бил РД на бащата на свекъра.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 13:28 от dar77

# 286
Днес много слаба активност с това хубаво време.
Охх как ми се ходи и на мен на разходкааааа с малката. Едно ми е такова пролетнооо

# 287
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Деница, Онур, Мартин, Александър!Пожелавам им да са здрави, весели и щастливи и да стоплят сърцата на родителите си!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН(на патерици) на малките принцеси Киара, Агафия и Мира и на прекрасния къдрокоско Ники!Желая им да са здрави и да се радват на щастливо детство

Yzida, малката рожденичка е прелестна!

Много се притесних като прочетох за Мони SadСтискам палци бързо да оздравее малката кукличка и скоро да се приберат с мама вкъщи.Пожелавам бързо оздравяване и на малкия красавец Алекс и на всички болни дечица и мами Peace

Много благодаря за прекрасните пожелания за съпруга ми   bouquet

Голдънче, стискам палци да се реши скоро и безболезнено за прекрасната синеочка проблема със срастването-ние също минахме през този кошмар когато Али беше на 5 месеца(отново голяямо БЛАГОДАРЯ на Евелина  bouquet, която ми вдъхна кураж тогава) и това, което си спомням е, че най-страховито беше изживяването за мен и таткото, Али плака 10 секунди(за разлика от майка и) Simple Smile-дано скоро си спомняш с усмивка за този проблем Peace

Ще следя темичката в очакване на добри новини за Мони Praynig
Роси Hug
Мъничък Тео Flowers Rose Flowers Rose
Щях да забравяВал, Ева е истински бонбон Simple Smile

# 288
  • Sofia
Ох, Роси ако знаеш колко добре те разбирам..този филм го играх преди НГ, беше някакъв ад!
Коледата ми мина в мисли за предстоящата операция която трябваше да е януари месец, добре че потърсих и второ мнение та от 3-та степен с ракови клетки си останах само 3-та степен без ракови клетки, просто ще трябва да правя намазки по-често на 6м тъй като се водя рисков фактор.
Минало бешило както се казва, но що нерви изразходих и аз и мъжа ми само ние си знаем, добре че и при теб има хепи енд!  Hug
Как е Алекс днес, надявам се се подобрява?  Hug
И Монката я мислих цяла нощ, дано скоро ги изпишат та да не се депресират излишно в тази болница!
Голдънче, много гадно е това което се случва, дано се оправи безболезнено за Яна и да не се повтаря!  Hug
Алекс, гушки и за Пламен, дано започне да се подобрява!  Hug
Драконче, как сте вие, оправяте ли се?
На всички болни пожелавам много здраве!  Hug

Честит Първи Рожден Ден на Деница, Онур, Мартин, Александър!
Пожелавам им да растат здрави и щастливи дечица!  newsm59
За Тео!  Flowers Rose Flowers Rose
Честит Първи Рожден ден и на племенника на Еми /да беше казала и как се казва  Laughing/ жив и здрав да ви е и много да ви радва!  newsm38
Честит Рожден ден и на брата на Мария, много здраве и щастие му пожелавам!   party023

Гледам, че с такава сестра с ръце празни няма да остане!  Laughing

# 289
Честит Рожден ден на Деница, Онур, Мартин, Александър!
Честит Рожден ден на племенничето на Еми,братът на Мария и свекърът на Дар!smile3510  party006
Ави,много  Hug Hug Hug!Дано бързо оздравява малката бузанка! Heart Eyes
Роси,наистина ме потресе това което си преживяла! Hug Хубавото е че вече е зад гърба ти,дано никога не се повтаря! Hug Бързо оздравяване на Алекс!
Алекс,и на Пламенчо бързо оздравяване! Hug
Всички болнички да оздравяват!   bouquet
Голдънче,бързо и безболезнено решаване на проблема!

Честито и на мъничкия Тео,който днес празнува горе на небето сред ангелите!
Почивай в мир ангелче! Flowers Rose Flowers Rose

# 290
# 291
Честит рожден ден на всички в този прекрасен слънчев ден! И много специални поздрави на красивата Деница на мама Дани!

Дано всички болнички бързо да се възстановят и лошото да е зад гърба им.

Общи условия

Активация на акаунт