You were always on my mind

• 16 591
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
  • София,
Ох, ГЕри за съжаление е писала в другата тема, аз одеве го видях и прочетох, незнам какво да кажа дано се справи милата душица  Praynig Praynig Praynig http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=330227.3360

# 121
  • София
Прочетох. Дано се пребори малката душичка  Praynig

# 122
Прочетох. Дано се пребори малката душичка  Praynig
 Praynig Praynig PraynigДано!

# 123
  • София
И аз сега прочетох. Дано да се пребори и с това малката душица  Praynig Praynig Praynig

# 124
  • София и там където не се пуши
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362064.0;topicseen ето тук се обсъждат ваксините - има много точни и обосновани мнения против ваксините. Ако искате четете най-вече Агнешка.

# 125
И аз сега прочетох. Дано да се пребори и с това малката душица  Praynig Praynig Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 126
Добро утро.
Ники-с вас сме  Praynig Praynig Praynig  Hug

# 127
Аз също ще се моля много за малката Алекс newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 11:11 от AnMary

# 128
  • София,
ДОбро утро, то вече е добър ден де, ама ние сме станали в 10 часа. Снощи Вероника гледа с мен телевизия до 11,30 и сутринта не мога да я събудя. НИе днес чакаме гости - баба и и дядо и ще дойдат да ги гледат три дни, защото ние с таткото утре ще пътуваме за Виена на екскурзия - подарък за св. Валентин от един наш братовчед, който  ще ни чака там и ще ни развежда. На мен честно казано хич не ми се ходи никъде - страх ме е да оставя Вероника точно сега, след като беше болна, още повече че ще сме толкова далече, а и досега не съм летяла със самолет та нещо ме хваща параноята. НО пък от друга страна е хубаво малко да се поразсеем и да се откъснем от ежедневните грижи. ooooh!

Кеит - страхотен е - той е моят фаворит, обожавам го. Дано да спечелите конкурса, опитах се да гласувам няколко пъти, но уви не ме допуска повече от веднаж.

НИки, днес ще ходиш ли в болницата, кажи какво става с Алекс, че много се притесняваме! Аз тази нощ  почти не съм спала и само за нея си мислех, незнам защо, дано всичко е наред! Praynig Praynig Praynig

# 129
Семирамида,завиждам ви BlushСтрахотен подарък ,за Свети Валентин. Ники ,продължавам да ви мисля и да се моля за вас. Praynig Praynig Praynig

# 130
Е, колко хубав подарък, Виена е невероятен град, много красив, ще ви хареса много.
Аз съм ходила там няколко пъти и винаги ми се иска да ходя отново.

А за Алекс какво да кажа, днес не съм се обаждала, дано е добре и стабилизирана. Не знам какво да мисля вече, беше толкова добре, как така изведнъж се влоши.

Дано Господ и Богородица се смилят над нея и този път  Praynig Praynig Praynig

# 131

Дано Господ и Богородица се смилят над нея и този път  Praynig Praynig Praynig
Дано PraynigЩе се оправи  мъничето,  Ники.Сигурна съм!

# 132
  • София
Дани, страхотен подарък. Не се притесявай, отивай смело и се наслаждавай на почивката. Точно от това имаш нужда  Hug

Ники, пиши като се обадиш и разбереш как е Алекс.  Hug

# 133
Ех,Дани -благородно ти завиждам. А щом не си пътувала със самолет-много ще ти хареса.Опитай се да не се притесняваш толкова за малката. ТЯ ще е добре. Приятно изкарване и много снимки да направите,та и ние виртуално да посетим Виена.
Кейт-много готин малкия мъж. Ама що не казваш ,че си качила снимки? ТА трябваше случайно да ги видя снощи. След малко ще разгледам албумчето. И другите мами да качват пресни снимки на мъниците.
И накрая-за какъв конкурс става дума?
Ники-пиши как е малката принцеса.Вярвам ,че новините ще са по-добри днес Praynig Praynig Praynig

# 134
  • София,
Кейт защо си махнала линка, аз успях да гласувам ама другите не са  newsm78, сложи го пак, всички ще гласуваме или не е позволено, да не би някой да ти се скара, прати го на лични ако не е редно във форума на мамите дето пишат тук всички ще гласуват! Hug

МИдичка имаше един линк за конкурс на една фирма за бебешка козметика, но явно е реклама и са го махнали, то нали е забранено! Кейт ако има време ще ви обясни на лични и ще ви го прати да гласувате!
благодаря Ви - ще снимаме много и ще показвам после снимките, въпреки че за един ден едва ли ще успеем да видим всичко- защото ще пътуваме утре вечерта, ща сме там целия петък, а в събота сутринта рано ще летим обратно! Другия път повече! Hug

Общи условия

Активация на акаунт