Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 39 432
  • 468
  •   1
Отговори
# 60
Току що Роси Иванова каза че нейната фаворитка е Антония.

Къде?
При Азис я мернах с някаква друга дама от организаторките.

# 61
Другата дама беше Папазова, собственичката на правата за конкурса.

Аз Антония не я харесвам. Някак си високомерното й излъчване не ми допада, за Мис.Една Мис Б-я споредм мен трябва да излъчва друго. Още повече ми изглежда по-възрастна от 24-те й години, които също са доста за конкурса. А и с тия цици, шанс на световният финал няма, понеже такива неща са забранени.Поне доскоро беше така. И може да спре да обяснява навсякъде където й дадат думата че има 2 висшета. ooooh! Досега три пъти й дадоха думата, и три пъти го каза.

# 62
24 ли са много? Не мисля. 16 не е нормално по-скоро.

# 63
24 ли са много? Не мисля. 16 не е нормално по-скоро.

Да, за Мис България са много, последният влак просто.
Изискването за световният финал на Мис България по принцип е- Условието за участие в “Мис Свят” е кандидатките да имат навършeни 17 години и да не са на възраст над 24 години. Тя сигурно ще стане на 25 докато дойде време за финала. 16 не е нормално разбира се, и то дори е забранено. 16-годишни печелят в съвсем други конкурси за красота.
За Мис Европа, Мис Туризъм и разни от тоя тип, възрастовата граница е  от 18 до 27 години. За Там повече става.

# 64
Ок, единственото, което знам е, че участието на Антония не е случайно, най-малко не е и първото.
С изказването си при Милен тя само спечели.

# 65
Не съм казала че е случайно или нещо подобно, не ме и интересува честно казано, защото никога не съм вярвала в честността на този конкурс .На мен също ми хареса при Милен, ако това има някакво значение.  Peace

# 66
Ок, единственото, което знам е, че участието на Антония не е случайно, най-малко не е и първото.
Аз мисля, също че не е там случайно и имам чувството че ще спечели награда, ако не и титлата.Подготвена е отвсякъде. Има дори и много солариум. Все нея дават и при авторекламите.

# 67
Аз смятам че титлата няма да е вземе и то точно заради тая възраст. На коя дата е родена тя? За да видим кога става на 25. Laughing Някоя от другите титли нека грабва.А солариум имаше не само тя, а доста от тях.
п.с. За мен също имаше пълнички момичета на конкурса. Embarassed

# 68
Аз мисля, също че не е там случайно и имам чувството че ще спечели награда, ако не и титлата.Подготвена е отвсякъде. Има дори и много солариум. Все нея дават и при авторекламите.
Някъде май месец е родена доколкото помня.
А че е подготвена, така е, рядко съм я виждала да говори така премерено и уверено.

# 69
Някъде май месец е родена доколкото помня.

Мерси.  bouquet
Това е лошо за нея.

Между другото аз нямам фаворитка тази година.Предни години винаги съм имала, а тази просто се чудя и мая коя най-много става.

# 70
Мен пък тази Антония адски ме дразни.В момента,в който си отвори устата амо повтаря,че имала 2 висши.
И мен Sad Хубаво умна е,ама нужно ли е едно нещо по 15 пъти да го повтаря,все пак щом е в предаване на Милен Цветков и знае,че той ще и задава въпроси,трябваше ли 15 пъти да му обяснява как тя има 2 висши и т.н. Tired Иначе повече за Мисис става отколкото за Мис Peace

# 71
Очевадно е, че другите са много кухи леки. Не само, че не могат да отговорят на нито един въпрос, пък и 2 думи в изречение не могат да сглобят. И кака им Тони е решила да наблегне на образованието, защото то й е сигурно предимство пред останалите.

# 72
Със сигурност е изчислено дали ще  може да присъства на световния конкурс ако спечели титлата. Тя е много висока и има перфектна фигура. Ако знаете каква беше на абитуренския си бал в Перник. Като мина с дългите руси плитки и късата рокля сн ботуши имаше припаднали.

# 73
Припаднали от?

# 74
Дълги руси плитки, къса рокля и ботуши.... прекалено ми е Пайнер, дори и на мен. Mr. Green Радвам се че не се обличат сами за конкурса в такъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт