Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията за лечението в държавните болници в сравнение с частните клиники?
Какви са мненията за раждането в държавни болници в сравнение с частните клиники?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за лечението в държавните болници в сравнение с частните клиники?
-
Какви са мненията за раждането в държавни болници в сравнение с частните клиники?
-
Какви са плановете за срещи и пътувания?
-
Как се премества цяла къща от една държава в друга?

Испания 
.
,не можах да ви фотографирам
. Направете му курбан, но да знаеш, 4е трябва да вземеш 3 свещи4ки и да ги наре4еШ на близки престоящи религиозни празници и той да избере едната свещ и на които празник е наре4ена тогава се прави. На нас така ни обясни свещеник преди 6 год.
Искам го за зет.
втрещена, та така ще си ходя на частно, за тукашните болници нямам оплаквания, прекрасно раждане (около 4 бях в болницата, в 6,20 изплака синът ми) и страхотно отношение, когато лежах с Алекс в болницата по съшия начин, страхотно отношение, добри педиатри и да си призная честно, в спешното попаднахме на най добрия педиатър (циста случайност, цакащите там казаха, че е бил най добрия), този човек ми спаси детето, цял живот ще съм му благодарна, възстановяването трябваше да продължи около три месеца, с изследвания всеки 2 или 3 дни, той го оправи за около 20 дни, нямам думи просто, адски съм доволна...
, ми не ми се дават такива луди пари, аз ако ще плащам толкова по добре да плащам ипотека
!
. Миналият месец във фабриката на Лъчи правили легла(по принцип мебели не правят,само врати и прозорци).И вчера в болницата шефът на мъжът ми му разправял,че леглата били за Мигел Босе.Отишли да му доставят поръчката,и като влезнали в спалнята му направо се сащисали - в спалнята му имало само един колчон на пода,а тая спалня я дели с още 14 кучета.