Май замина, а ние не спираме да пълним веселата ни дружина! N44

• 18 693
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Привет Майски майчета!!!              bouquet

Позволявам си да пиша във вашата тема,но има въпрос който силно ме вълнува и мисля,че вие може да ми отговорите...Става въпрос,за момента когато трагва кърмата.Има ли шанс да се контролира,за да избегна препълването?
Първо бебче ми е и много неща неса ми ясни.
Ако някой ми отговори ще съм много благодарна.Пишетеми на лични да не ви пълним темата с моите глупости Embarassed
Много сави сладурски бебетата.Да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!
 Hug                Peace           Hug

# 181
Здравейте и от мен мами, вие сте изписали толкова много, а аз нямам време да седна на компа. Какво правите с коликите и с лакомети бебета които искат да ядат на час и половина два и мнага рядко прескачат три часа, при положение че ядат по около 100-110 гр. и са на 12 дена.

# 182
Момичета, получих смс от Miika.Днес са я приели в болницата и са й насрочили секцио за утре!Моли за вашите стиснати палци! fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 183
  • гр.Стара Загора
miika имаш ги от мен много стиснати палци още от днес мила а утре много късмет и всичко ще е наред ще гушнеш сладкото бебоче  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug Hug Hug

# 184
  • София
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за Мийка!!
Какво ли става с Мадленка??

# 185
  • София
vveessii у нас същия лаком мъник си имам, на около 2 часа и е на 7 дни вече на мама хубавеца пу-пу. Ами какво правя ли, радвам се че имам кърма и да го храня колкото поиска и остава даже и че ще расте голяямо момчето, пък ако стане някой дебелак чак след няколко месеца-годинка ще видим. По-добре да яде много отколкото да е злояд нали  Peace

Стискаме палци на Мийка успех  Hug

# 186
Силно стиснати палци за Мийка и за другите мамчета, които всеки момент може да се срещнат със съкровищата си!
Лианка, аз бих ти препоръчала най-горещо да се консултираш с мамолог ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО! Аз имах треска, втвърдяване и зачервяване само на част от едната гърда и веднага ми изписаха антибиотик, за да не стане късно. Два дни по-късно бяхме спасили ситуацията и засега се разминах с мастита... Парацетамола не помага, ако проблема е от гърдите - трябва ти антибиотик. За такива неща изписват Аугментин, който е съвместим с кърменето, даже докато го пиех гледах по-често да цедя и да слагам бебетата да сучат, по съвет и на мамолога, и на педиатърката. Не отлагай такава консултация!

# 187
Честита месечинка на двете малки "зайчета"  Laughing!!!

Много късмет и стиснати палци на Мийка  Praynig за утре.

# 188
  • Русе
Честита месечинка на двете зайчета! Да растат здрави и послушни!
 fingerscrossed за Мийка!

# 189
  • София
Здравейте мили майчета!

Таня! Сигурна съм, че всичко ще е наред! Дано намериш добър специалист!

Глъмче! Честита рожбичка! Само здраве и радост за вас!
Мийка! Успех и леко раждане!Здраве на теб и бебчо!
Мадленка! Чакаме и ти да се похвалиш скоро!

Момичета, виждам че се обсъждат помпите и аз мога да споделя, че за съжаление аз съм от тези майки, които не изпомпавт нищо с тях. Имам 2 вида на Кампол и на Авент и резултатът е абсолютно един и същи. Така че системата ми е бебчо да върши тази работа. Явно той достатъчно регулира процеса, защото гърдите ми не се препълват, а се и дохранваме.
Спокойна вечер на всички!

# 190
  • София
Идарче! Наддали сте много! Напрво се възхитих!

Момичета! Какъв е срокът за затваряне на стомахчето на бебчо!??? За сега много внимавам с тепмото на даване на АМ защото колкото и да го изправям за оригване, ако наведнъж си изпие млекцето бебчо връща и хълца.

# 191
Стиснати палци за миика Praynig Дано всичко мине нормално Peace
МАдам Стасита напълно те разбирам относно мнението ти за Окръжна (и аз бях там) Laughing КАжи как са другите мами лежали с теб там?
Мигле браво на теб  Hug Все по уверено звучиш вече.
Глъм чакаме те за разходка Wink

За помпите - аз докато се мъчех да произведа кърма ползвах на Чико (дето е като спринцовка), но не съм доволна от нея. Една приятелка горещо ми препоръча на Авент (тази дето е с едно като балон).

Да се пооплача малко Sad Днес малкия е супер спокоен - яде и веднага заспива и се буди направо за следващото хранене. А и не си доизяжда порцията и акото му е малко редичко, а мляко връща почти след всяко хранене (не на фонтан а само изтича). Мъжо вика че всичко си му е наред, но аз малко съм притеснена ooooh!  Май се вкарвам сама в разни филми #Crazy
vveessii и моето момче е голяма лакомия (аз за това се притеснявам сега). Колкото му сложиш в шишето толкова изяжда и после връща излишното. Не може да дочака никога до третия час. Като се събужда първо започва да търси с уста и чак после (ако случайно се забавя) започва кански рев (и ако случайно още се бавя) и си отваря очите. А на всичкото отгоре отказва да пие вода или чай #Crazy
Е и да се похваля - Борис днес за първи път ми се засмя с глас Mr. Green Направо бях на седмото небе Blush И после се загледа в играчките на грифа на шезлонга Mr. Green Направо ми е златен bowuu

# 192
Скъпи мами - върнах се! Hug
Днес ни посрещнаха с бебка Рада и си попразнувахме в къщи с близки роднини.
Не съм чела още назад, но благодаря на всички за поздравите и подкрепата.  bouquet
Рада е едно бузесто, кротко бебче. Прилича много на баща си и май си мяза малко на момченце. Нищо... ще се оправи. Laughing
Роди се изключително естествено, както исках...без разни окситоцини, насилствени пукания на мехур и други синтетични интервенции. Раждането, макар и много трудно, беше бързо. Много хубаво раждане, но накрая малко прекалих с разкъсването и шевовете.  Confused Та сега седя по диагонал, а походката ми е в стил "Човекът-робот". Wink Абе това последното...с шиенето -не ме предупредиха Twisted Evil
Иначе беше гот в болницата - намерихме се с мама Слава и мама Стасита.  HugИ следващите момичета бяха сладурки. Имахме си и интересни мургави попълнения... Laughing
Но, ще разказвам подробно за раждането по-нататък... интересно си беше.
 Бързо ми "слезе" и кърмата и Рада е едно изключително кърмено дете, което дори педиатрите похвалиха, че е първото бебче по стаите, което вместо да отслабва - наддава и пълни бузки. Още в началото отказах да я хранят с АМ и малко по малко започнахме да се учим и двете как става това кърменето. Успешно! Първо коластра си папкаше само и... Резултат е че кърмата ми дойде още на третият ден... с пълна сила #Crazy Мога да нахраня целият китайски народ и не знам къде да ги дяна тез твърди гърди. Будя девойката за да ме "изпразва" и действам доста с помпата. Със сигурност ще се консултирам с мама Айла или някой друг врял и кипял по нататък, как да овладея това свръх производство. Simple SmileЕто и една снимка.

По нататък ще кача в албума.
Хубава вечер и много здраве и усмивки.
Мама Дени

:

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 00:24 от Dendri

# 193
Мийка,леко раждане и много късмет за утре.Имаш нашите стиснати палци.
Дендри,много е сладка малката.Аз само мога да си мечтая за такива бузки.ПУ-ПУ Simple Smile
Лека вечер.

# 194
Добре дошли в къщи на Мадам Стасита и Дендри! Радвам се че при вас нещата са се развили така прекрасно. Дано и оттук нататък само хубави моменти да имате с малките слънчица!   bouquet  bouquet  bouquet

ПуПу Дендри страхотна бузаранка си имаш да ти е жива и здрава  Hug

Новини от Маги няма още никакви  Thinking Явно хапчето не е подействало  newsm78 знам ли...

А за Оличка вече незнам мина почти цяла седмица  Confused без никакви новини утре ще и звъня вече callme

Много fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за Миика утре. Дано всичко мине гладко и точно на термина й си гушка бебчо  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт