За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 054
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 Laughing  Laughing Добре, ясно ми е, че който играе печели, само че тук вече става въпрос за коректност и други човешки ценности. Wink Дали 8 или 20 за мен си е все прекалено. И не се сърдя изобщо и не става въпрос, че сте пращали по рано, а за броя писма. Наясно съм, че си е моя грижа, че пратих по-късно (по ред причини, които изобщо нямам намерение да обяснявам тук). Все пак животът ми не се върти около пирамидата на Нестле и няма да правя трагедия, ако не се доредя. Laughing Със здраве да си ги ползвате (съвсем искрено го казвам  Hug) и няма нужда да скачаш да се защитаваш и от сорта 'ама вие пък не знаете еди кои си по колко са пращали'. Те поне не се хвалят тук. Simple Smile

# 211
На мен също куриерите ми се обадиха, но казаха да отида АЗ да си го взема кашончето. Като отидох имаше доста други хора, които чакаха да си ги вземат. Офиса на фирмата е съвсем близо до нас, на 3-4 минути пеша е.

# 212
Не се хваля, а споделям...
А дали аз , или родителите ми са пратили има ли значение, не е всичко за мен, не съм мислила само за мен ами съм споделила с близки и приятели.
Няма и за какво да се защитавам Wink,
Мерседес честито.

# 213
здравейте!искам да попитам ако звънните на телефона на нестле, и ви кажат че писмото ви е регистрирано, това означава ли че печелите пирамида?

# 214
: eli_vivi  Hug, аз моята пирамида я взех още предната седмица, даже половината вече я няма Crazy.
А иначе не разбирам защо се сърдите кой колко писма е пратил ? Имаш крава-пиеш мляко Peace. Играта не е за "избрани", всеки е имал възможност да прати. Както виждате и Бг Пощи не са винаги коректни.

# 215
  • Плевен
Даааа тези пощи  #Cussing out Пратила съм 2 писма по-отдавна, но днес се обадих и още не са регистрирани, т.е. явно не са доставени. А на майка ми писмото е пуснато 2 седмици след това и вече се радва на пирамидка  Crossing Arms Ето затова се пращат по 2-3 писма, но за повече и аз мисля, че е излишно за да могат повече семейства да бъдат зарадвани  Peace

# 216
Вчера неочаквано ни доставиха още 2 пирамиди  Shocked аз явно не си спомням колко писма съм пратила, но определено не е било защото искам повече пирамиди  Sunglasses както повечето от вас аз също не знаех колко от тях ще достигнат крайната цел  Confused Пирамидите, които получихме ги раздадохме на близки - на свеки и на майка ми - те от своя страна са почерпили и свои приятелки така че не може да се каже щом са дошли при мен 100 пирамиди то само ние ще им се радваме  Grinning
Пожелавам на очакващите да си дочакат пирамидките и да си ги хапнат със здраве и радост  Grinning

# 217
  • Варна
еми все пак, ако беше изпратила по-рано щеше да имаш,  а дали 1-8-10 все щеше да се радваш и да ги оползвоториш , все пак който играиии  LaughingпИчели, който нИ играИ нИ пИчели .Дано получиш разбира се, но не се сърди че някой са играли по-рано ....а съм сигурна че и фирми са играли и имат по над 20  Shocked.

не зная от къде ги сигурна, но според мен е некоректно.
Просто не е честно, мисля, дори и да има възможност човек, да го направи. Както и да изпрати 10-15 писма.
Да, вярно, правилата не го забраняват (то пък на Памперс като го забраняваха, не че не се намериха вратички.....).
Мое мнение  Peace

# 218
  • Варна
все се намира кусур на каквато и да е игра или промоция. Давате памперс за пример, ама в темата все се ревеше как може уолкърите да са толкова малко, как не се били сетили, че другите играчки се повтарят с предишни години и тн. Няма честно няма нечестно - правилата го позволяват и това е. Няма аз да се огранича щото някой си друг можело да се сети да иска да участва евентуално. Недейте така, за всички ще има вероятно. Пък ако няма здраве да е, ще има други игри.
И за да не ме обвините нещо ще кажа че съм пратила 2 писма края на май, още нямам нищо, чакам си, ако не спечеля няма да ме е яд, но ако разбера че писмата ми не са стигнали много ще се ядосам  #Cussing out

# 219
Кое е некроректо , че съм си купувала продуктите им, изяла съм, изпратила съм.
После не съм си ги лапала сама  Laughingза всеки има Simple Smile
Ако бях изпратила о6те 20  Laughing, още повече народ щях да зарадвам.
Играта е за всички и всеки си решава колко да прати............
мерседес  Hug.

# 220
Аз затова и много много не му обяснявах какво точно пращам, но той е по-малък. Пита ме в магазина и в пощата какви са тези точки, обясних, че може да спечелим награда и толкоз. Пък и ги пратих късно и шансът ми е по-малък. Пробвай да пратиш сега, може пък да не е късно още. Rolling Eyes
Така и направих - днес пуснах пак. Този път връчихме плика лично на жената от гишето вместо да го пуснем в кутията. Не че и това е гаранция де. Дано  и този път пощите не ме прецакат. Още съм им гневна. Ама здраве да е.

# 221
И аз пратих едно писъмце и днес си получих пирамидата...имам за още 2,но незнам дали има смисъл....нека да спечелят и други

# 222
кой е телефона на който мога да попитам дали писмото ми е регистрирано  Hug

# 223
И аз пратих едно писъмце и днес си получих пирамидата...имам за още 2,но незнам дали има смисъл....нека да спечелят и други

Ще отидеш в рая Laughing

# 224
  • Варна
хе току що получих пирамидите, обадиха ми се и дойдоха. Не съм ги отворила още, ще се порадвам първо на кашона  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт