Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява разкритието и как се измерва?
Какво представлява стерилизаторът за бебешки бутилки и как се използва?
Какво представлява изтичането на тапата и какви са неговите признаци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява разкритието и как се измерва?
-
Какво представлява стерилизаторът за бебешки бутилки и как се използва?
-
Какво представлява изтичането на тапата и какви са неговите признаци?
-
Как се къпете, когато сте сами вкъщи с бебето?
-
Какво може да е слузестото течение, но не и розово след ходене до тоалетната?

А с тези цифри дето ще се плащат, въобще не ми е до почерпка. Смятам, ако някоя санитарка или акушерка е особено мила, да й дам пари. Кате, тук може да им пробуташ всичко, никой не проверява нищо. За раждане особено. Пък и до 50лв било подарък и не било рушвет. За алкохол нищо не съм чувала.

, трябва някой да остане и за втората половина на месеца 
!
. Но имам напредък де - вчера давах добавка три пъти, общо 180мл, а днес финиширам пак с три добавки, но общо 110мл
. Според мен има колики, поне Емчето - и то като смеся с АМ (от предния път имам гадни спомени с това смесено хранене
)
. Скъпичък е, към 11-12лв, но ефектът си струва - дано помогне
. За навън ги ползвам само и то в комбинация след това с намаслените кърпички на Себа Мед + кремче (АБЦ Дерм-а
)
Все пак разрера е на окосмената част , а този район се наблюдава само от мъжо ми . Да кажа че моята операция е лепена и с много фин шеф с цял конец . Но все пак аз предпочитам шевове там , отколкото отдолу
други картинки не умея да слагам 
Хладно е, припръсква, а така ми се 6те да е топло и да сме по цял ден навън...
и затова така да честитя. Искам да ви питам вие какви ванички или коритца за къпане палзвате??? Гледахме тук от 20 до 120 лв. така да се каже, то вътре с място да лежи и да седи бебчо, ама не знам и са със стойка, да стане на нивото на мама. Ама Пламен го е страх че например може бебчо да падне дикато го къпеш. А на Блезначкова на снимките гледам че на първо време и на чешмата в мивката се къпят