Тема ФЕВРУАРСКА №103.

• 18 902
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Касче да ти е жива и здрава рожденичката мила! Нека расте здрава, умна, все така красива и безкрайно щастлива! Прекрасен подарък от ръчичките на най милата мама!
Анитка честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет и любов ти желая! 
Руфинка честита радост! Лека и красива да ти е бременността и с Божията помощ!
Алинка не съм видяла, Тян е окупирал компа и често забравя да ми каже ако ме търсят. Виждала съм тези филтри да се продават, около 20лв бяха. Стават за всяка прахосмукачка на която се разглобява тръбата след маркуча, там където свършва меката част и започва металната, там се инсталира/нахлузва. Изобщо не е сложно, а е голямо улеснение. Мисля гледах в Техномаркет. Ина е великолепна! Сподели си метода за наспиване, може да е от полза. При нас не се получава отказ. Мисля че темперамента е от голямо значение също.
Исках още да пиша но съм без мозък от умора и тревоги.
Гласувах днес и Тян пратих разбира се. Убедена съм че трябва да се гласува.
Сладки сънища!

# 286
Здравейте момичета newsm51!Ние сме добре,малката ходи на градина от януари и се чувства отлично newsm44.Аз за сега ще сам във ваканция 2 месеца и после пак започвам с учението и на зима ще се пробвам да вляза в някой колеж- дано да стане .За тези които се интересуват от филтъра Циклон ето какво представлява http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025936 Аз в Бг също го ползвах и бях много доволна newsm79.4естито на всички празнуващи и празнували Tada.Чета ви редовно ,но не мога да се включа в темите защото аз докато се наканя да пиша и вие нова тема сте отворили.Целувки на всички ! newsm51

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 05:17 от yana-varna

# 287
Добро Утро!

Анита, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА!

КАС, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА, ГОЛЯМА КАРИНА!
ПОДАРЪКЪТ ТИ Е СТРАХОТЕН! Simple Smile

Мери, Яна-Варна мерси за разяснението за филтъра, като имам път към Техномаркет, ще прочуа как стоят нещата. Мерси!  Hug

Мери, аз мисля че съм споделяла преди за наспиването. Общо взето стана постепенно малко след рождения ден на Ина. Дойде ми в повече нощното неспане и постоянно кърмене и реших че трябва да направя нещо. Постепенно започнах да не и давам нощем да суче, тя плачеше, аз се изнервях, но за 2 3 вечери разбра и започнах да и давам само вечер и след това сутрин. През това време спеше и се будеше нощем по 1 - 2 пъти но не и давах да суче, вземах я при мен,после я връщах в креватчето... така докато не остана само вечерното кърмене, след това я приспивах на нашият креват,после я местя в нейния и тя си спеше сутринта. Като отидохме в Габрово, майка ми за две вечери я научи да си запива сама след баня и кърмене в нейния креват. Сложи я кревата и и  каза: "Лека нощ, Ина! Да сънуваш най-хубавите сънища! ... и други такива хубави думи... " Целуанхме я и двете и я оставихме. Първата вечер тя полежа малко в ркевата и стана, аз отидох сложих я пак да легне и пак така, няколко пъти докато заспи, втората вечер стана само един път и заспа, но без да плаче. В София съм се опитвала всеки ден да я сложа в нейния креват да си и бяха едни ревове, една истерия. Знаех си че при мама ще стане. От тогава, когато започна да заспива сама, спи доста по спокойно по 11 - 12 часа, без да се буди. Това е то. Просто показах на детето, че е по спокойно като заспива в нейния креват, а не да я местя спяща, да и развалям съня, че мама така е по спокойна и изобщо всички са доволни. За кърменето, сама реших да оставя само вечерното. Това си е лично мое решение, защото Ина стана доста голяма, навън не ми е удобно да я кърмя, за това оставих само вечерното.

Весел ден!

Hug

# 288
  • София
Анита, ЧРД ! Да си жива и здрава, много щастлива, слаба и красива! Laughing Mr. Green  bouquet
Касандре, да ти е живичка и здравичка, все така палава и умничка! Да те ядосва и да те радва!  bouquet

Весел ден, момичета! Hug Hug Hug

ПС: не мога да се сдържа и да не се похваля...... Лили си е напарвила две опашки, които ги е вързала с ластичета тип "черешки". Много ме зарадва, как е успяла да си държи толкова време ръцете нагоре, а отделно са и на еднаква височина спрямо гловичката й. Чувството, че иомам пораснало момиченце, макар и не толкова е страхотно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Алинка, за разбирането и децата съм съгласна напълно с теб. При нас нощното отказване, стана без абсолютно никакви проблеми. Peace

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 09:03 от GoldenEyeful

# 289
Честит рожден ден на чаровната Кари!
Стефчо да ти е живо и здраво голямото момиче! Hug

Анита,Ч.Р.Д и на теб!
Здраве,щастие,късмет и много красиви мигове в семейството!

# 290
  • София
Кас, да е жива и здрава Карина, много весела и щастлива, много умна и красива Grinning А на теб и семейството ти много здраве, обич и късмет Grinning

Анита, жива и здрава да си Grinning Всичко най-добро Grinning

На Георги вчера много му е харесало пътуването с влак, но през голямачаст от времето е бил на прозореца и сега го боли гърлото-настинал е.

За случки от детството- ако почна да разказвам ще напълня цяла тема- сигурна съм Grinning По този повод Ели, сетих се за теб, сигурна съм че имаш мнооого весели моменти и ще си ги спомниш Grinning Моите родители също бяха разделени, баби и дядовци никога не съм имала, починали са преди да се родя и не познавам този тип обич, трудно е било детството ми откъм материалното, но емоционално...имам цяло съкровище Grinning

Една  случка, която с сещам сега- много обичахме да ходим на риба по каналите и близките язовирчета. Пари за въдици не сме имали, но си ги правехме- една черничева пръчка, размотавахме няколко реда от мрежата за комари и я използвахме за корда и една огъната карфица за кука Grinning Понякога имахме късмета да си купим хубави кукички от някоя сергия Grinning Един ден отидохме за риба с брат ми и приятели, но хванахме само жаби. Момчетата ги одраха и като се прибрахме у нас, решихме че ще ги пържим. Почти бяхме приключили и майка ми се прибра от работа и помисли, че правим вечеря(това беше едно от задълженията ни) като разбра, че са жабешки бутчета- взе ги и заедно с чинията и тигана ги метна на купището( в селските дворове, по края някъде има куп на който се изхвърлят плевелите и оборски тор, ако има животни, и на есен се ползва да се наторява почвата).

Ако ми остане време и снимки ще кача Grinning

# 291
  • Варна
         Честит рожден ден на Кари!Жива и здрава да е.

А това е за мама Кас.

Честит рожден ден на Анита.

# 292
Честит Рожден Ден на Анита!!! Здраве и щастие от сърце желая! bouquet

На милата, прекрасна Кари - да расте здраво и весело дете, да радва мама и татко и да бъде добра кака на малката Ани!!

Касче, жива и здрава да ти е! Хубав празник! Златни ръце имаш, да знаеш! Сподели как уши заека, моля! Много си падам по такива hand made работи, но не ги умея... преди време и аз се опитах да ушия заек на лора от стара хавлиена кърпа, но толкова бързах да го ушия, че не стана хич хубав... Tired Ето и моите лаленца  Wink

иии.. простете за чаршафите Blush

# 293
Анита, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много щастие, любов и късмет!

Касче, честита рожденичка! Да е все така очарователна и красива!
за Кари

за мама

Кас, чудесен зайо си направила. Присъединявам се към молбата на Asol. Когато ми остане време ще пробвам да изплета на Калоян меченце по модел от едно списание, но и заекът ме заинтригува. Правила съм само мечок от хавлиен чорап, ще ми е интересно да пробвам.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 10:33 от Мама Пух

# 294
Момичета,от сърце ви благодаря за прекрасните пожелания Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДано се сбъднат всички Hug
Аз се оказа,че снощи в бързината да прочета накуп,съм изтървала постове.
Руфинка-честита бременност мила,много спокойна и щастлива да тие.И спокойно-две деца се гледат по-лесно от едно Hug
Асол,Пухче-няма проблем мога да ви пусна кройката на заека.Той е от играчките Тилда-много са ми любими.Но като да първи опит-допуснах почти всички грешки които можах да направя.Нищо,сега ще почвам втори за беба-дано стане по-добре.А имам още хиляде играчки запланявани.Ето го прав.
А за гласуването-винаги гласувам.Май Камчи бе казала,все още не съм намерила моя човек за който да гласувам-но това си ми е принципна позиция.Че всеки глас е важен!
Айде,рожденничката си "лакирала" ноктите с флумастер ooooh!
Оф щях да ви казвам още нещо и ...пак зациклих newsm78
Въче,как си с багажа?Кажи сега искаш ли да наредя трупи на релсите покрай Силевн,та да имаме време за по едно кафе среднощно да се видим Joy
Снимки и случки-после..

# 295
  • София
Кас, зайчето е стра-хот-но! И аз искам кройката. А също и линк към други кройки (ако имаш).
Относно тарталетките, да ги изпапам всичките - и тази и тези, а също така и тази!

Всъщност проследих те до темата за ръчно изработени кукли, така че сега ще поразгледам там. Да знеш, зарази ме!

# 296
  • Варна
Здравейте пак.Не искам да си редактирам предния пост,че да не му разваля веселия тон.
При нас всичко върви наопаки.Малкия от вчера е с температура и то високичка.Вчера следобед беше 39.6,а днес е 38.5.Сега го чакам да се събуди(не е спал от доста време сутрин) и да ходим при педито.Много е крив милия.При нас зъбите са 15,като очакваме 16-я всеки момент.Та сега и за каката:Преди известно време отвътре на устичката й излезе нещо.Аз го мислих за афтичка,но излезе,че не е.Ходихме на лицево-челюстен хирург и той каза,че е запушен слюнчен канал и трябвало да се оперира за да се махне.Операцията е рутинна,но е с пълна упойка и затова ме притеснява.Дано всичко да е наред. Praynig
Руфинка честита ти бременност.  bouquet
По повод спането и заспиването вечер:Когато кърмих го приспивах на спалнята и после го местех в кошарата.Будеше се често и предлагах я цица,я биберон или вода.Но когато спрях да кърмя,вечер си заспива в кошарата и спи до към 7-8 часа,като се събужда към 6,но аз му давам бибка и му казвам пак да ляга и да спи и така.То голям кеф да се спи цяла вечер.           
Mr. Green
Надявам се никой да не пропускам,ако е така нека ме извини.Тези дни ми е малко спечено. Sad

ЕЕЕЕЕЕ не е честно,всички ли ще ходите на почивка към Бургас,никой ли няма да идва към Варна и да се видим?

# 297
Честит рожден ден на Кари, да е весело, здраво и щастливо дете. Мама Стефи да се радва на прекрасните си малки зайчета.

Анитка честит рожден ден мила!

Хей вие днес без кафе ли сте, то обяд вече ама хайде 

# 298
  • София
Нова тема! Дайте предложения за заглавие!

Общи условия

Активация на акаунт