НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 222
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
добро утро(ама не и за нас)
снощи Ивко си заспа без проблем и към 4 се размърда и като му премерих Т-38.6 #Crazy
и от там се почна едно гушкане,мрънкане,студени кърпи и заспа,ама до 5:30 и от там до момента рев рев и оставих татко му да го гушка

Тея зъби гадни #2gunfire АМАН вече.Защо трябваше всички симптоми да го ударят това дете.Да излизат вече че......

# 286
Добро утро!

Дени, температурата е доста висока за зъби? Може и ушенца да са (щом плаче продължително) или вирус newsm78. Защо не се консултираш с педиатъра си за всеки случай?

# 287
  • ВАРНА
Деница-милото детенце,ах тези лоши зъбки.Ние още нямаме и аз много се притеснявам и от сега ги мисля.
Хубав ден на всички!

# 288
Дени, аз бих го завела на лекар, да не би да не са зъбки, а отвратния вирус, дето върлува по морето.

Споменавайки зъбки, явно Фафи сега не го мъчат, защото взе да пропуска нощните хранения. Заспива си към 21-21 и 30 и суче после чак към 7 ч. Голям мъж става вече явно  Mr. Green Аз самичка си се будя като кучето на Павлов, и поради липса на търсене към продукцията си заспивам неоценена  Mr. Green

Явно времето в България е хубаво - никой не пише  Mr. Green

# 289
мдаааа

освен че е от зъбите си имаме и летен вирус.
просто вече скачам от терасата

пием сума ти лекарства а Ивко си ги плюе с кеф

# 290
Благодря на всички, които ми отговориха за хемоглобина Hug след консултацията с доки се оказа, че изследванията ни са много добри и хемоглобина наистина си е ОК, ама аз гледам референтите за възрастни та затова се бъркам. Трябва да слагат и бебешки референти, след като се правят изследвания на бебета - само се шашкат майките.
Дени дано се оправяте бързо, че тези летни вируси са най-гадни Hug
Шамси времето тука е ужасно горещо - поне в Пловдив. Моля се да завали вече - поне да разхлади, че то се не трае вън. Най-хубаво е сега да си на море и да се плацикаш във водичката, а и като гледам какви хубави морски снимки сте си направили - еееех замечтах се Wink

# 291
  • Попово
кой ще пусне темичка, че еличка я няма Flutter

# 292
Мишле, от къде купихте онази джаджа за ядене/смучене на сурови плодове, което е като биберон с мрежичка?

Аз потърсих в един, уж доста зареден магазин, ама не бяха и чували за такова нещо!

# 293
кой ще пусне темичка, че еличка я няма Flutter
ако не бях толкова некадърна с компютъра, щях да се пробвам, ама не смея - ще взема да оплескам нещо  newsm78

Дени,  Praynig бързо да преборва малкия Ивко тоя гаден вирус!!

Аз да почерпя с лека салатка, днес Момчил стана на 8 месеца, да ми е живо и здраво детенцето  Praynig

ето какво ни подариха: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13428046

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 14:43 от didanka

# 294

Общи условия

Активация на акаунт