Раждане вкъщи 4

• 38 214
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Български, да. Иска ми се българките които се интересуват да могат да са част от такова общество, било то и електронно. Не е лесно да плуваш срещу течението и е хубаво да знаеш, че не си сам.

Иначе, английски има много.

# 751
Момичета, имате страхотни идеи, ако имате нужда от помощ да знаете, че съм насреща. В момента съм доста свободна  Peace

Май имаме нужда от Нова тема, да не вземат да ни заключат след 50-тата страница...

# 752
Три теми и полови раждахме деца; на четвъртата започнахме да раждаме идеи!!! Така стават революциите  Mr. Green

За книгата, мислих, мислих (не съм много силна по тази част) и ми се струва, че ще е най-добре да има повече разширени разкази, нещо като историята Лора Шанли. Признавам, че когато си купих книгата й, очаквах вътре да намеря един списък тип наръчник в 112 - ако се случи това - направи 1,2,3, ако се случи друго - отново 1,2,3 - но стилът й беше толкова увлекателен, че след 150 страници схванах идеята най-накрая. Понеже имам късмета да познавам повечето родили у дома в БГ и част от планиращите да го направят, виждам по колко различни начини хората стигат до идеята и колоко е различна нагласата за реализирането й. Разбира се основното е много общо, но има много, много нюанси. Мисля си че събрани в книга, ще има повече шанс читателят да открие своя нюанс. Може би, ако всяка желаеща жена обогати своя си разказ с по-голямата част, но това което вече беше предложено като съдържание. И разбира се извадки от ЗГР плюс коментар и 4 бр бланки на Съобщение за раждане в приложение към книгата  Mr. Green

# 753
търся конкретни думи, изрази, фрази за съдействие на приятели и познати. С повече знание ще търся моето незнание  

Мерси!

Момичета, ще ни затворят, на 51-ва страница сме. Някой има ли желание да пусне нова тема? Клер?
Аз нямам  против, но ми се струва неуместно на фона на желанието ми да родя в болницата отсреща.  Blush

# 754
Аз нямам  против, но ми се струва неуместно на фона на желанието ми да родя в болницата отсреща.  Blush
Ти пък. Simple Smile
Всеки да се чувства свободен да пуска нова тема. Не сме в детската градина, за да се сърдя, че някой друг е направил нещо вместо мен.
Обаче не съм преглеждала дали има полезни линкове от тази тема.
Все пак пуснах нова, да се надявам, че следващите 24 часа ще успея да добавя, ако има нещо.

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт