Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 46 945
  • 911
  •   1
Отговори
# 240
Gorgona благодаря за поста ти няколкo страници назад! Върна ме години назад ... с плакатите, значките, лепенките по пръстите, видео касетите, английският, който започнах да уча от неговите песни, опитвайки се да разбера какво пее ... беше толкова отдавна ... не бях дори още в гимназията ...

Успяла си да напишеш всичко, което беше в главата ми последните дни и което не успях да облека с думи. Благодаря ти!

И аз последните 10тина години го бях позабравила, но след смъртта му изслушах и изгледах всичко отново ... за моя изненада всичко е останало в главата ми, скрито в някакво ъгълче ... не съм забравила нито една дума.

Вярвам, че Майкъл е направил и мен по-добър човек с посланията си за любов и добрина помежду ни!

Знам, че там където е сега е намерил така жадуваното от него спокойствие и покой, но сърцето ми се къса за дечицата му, които загубиха единствения човек, който ги обичаше безрезервно!

# 241
Само Бог ми е свидетел колко обичах и ще обичам Майкъл.Съжалявам,че отворих темата за Деморола.НО ми е много мъчно,че стигна до там заради низки хора.Ако не бяха те,той все още щеше да е сред нас.ЕТО какво са му правили гадините.

http://www.youtube.com/watch?v=OO7wOwdTwB8&feature=related

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 20:34 от liliyyy

# 242
..... а днес оставам с впечатление, че само най-верните му фенове пишат.

Аз пък не смятам, че най-верните само пишат. Дано не обидя някого, но по принцип, във всяка подобна тема има и една редица позьори, които припяват хорово и обикновено се изкарват по-по-най.... Нямам никого конкретно предвид от тази тема. Не и още сега. Но времето ще покаже, мисля, просото от плявата.

Иначе съм съгласна с теб за калта, която се хвърля по бащата. Вярно, че не е най-добрият човек на света, но пък ако не бяха болните му амбиции за успех, Майкъл можеше да си остане едно талантливо дете в църковния хор, например. Да, Майкъл го е обвинявал за някои неща, но пък съм сигурна, че все пак е имал поне малко място в сърцето си за него като. Нали говорим за човекът, за когото любовта към всичко и всички беше двигател?! И освен всичко друго, не сме точно ние феновете хората, които да сме най-наясно кой с кого какви отношения е имал.
Та, мисълта ми беше, че ровейки в мръсното бельо не сме по-различни от таблоидите, които го разкъсваха (Майкъл)...

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 20:36 от Елси

# 243
  • Варна
Момичета, никъде не открих "морфин" в превод, може ли някой да помогне?

# 244
Не сте ли мислил, че "На човек му се случва това, което му е писано"?
Да не му "ровим кокалите" на човека.
Мъчно е, дам - да си жертва на собствената си известност и талант. Но съдба! Това е....
Никой никога няма да може да накара в света всичкото зло да умре, но поне може чрез себе си да го направи поне малко по-добър!
Както и този талантлив музикант пееше в песните си. Аз рядко съм чувала песен с послания като неговите. И според мен затова е обичан от толкова много хора Wink

# 245
Просто темата се изчерпа, обсъдиха се всички кирливи ризи и не толкова. Така нареченото погребение за феновете се състоя, вече няма сензации, които да се коментират. Остава само творчеството му, а за него няма какво толкова да се коментира. Просто трябва да се наслаждаме на това което ни остави и да се молим, че е на по-хубаво място, където всички ще отидем някой ден. Confused Единственото, което се моля е децата му да имат пълноценен и щастлив живот и поне наполовина интересен колкото неговия.

Благодаря ти Майкъл, за всичко което ни показа, научи и остави. Не спирай да се пееш, танцуваш и усмихваш където и да си сега.

# 246
Аз чета темата цял ден, и церемонията гледах цялата. Това че не пиша, не значи че не се интересувам. Просто нямам какво да кажа. Понякога човек е безмълвен. Confused

# 247
И аз гледах и плаках се детето. И аз изгугюбих баща си. Той беше по-млад на 48. , а аз по-голяма, но боли идиотски...
Беше много хубав концерт, точно в неговия дух...
Но ми  се струва,ч е на репетициите показаха Джъстин Тимбърлейк а не го видях на концерта. Аз не съм му голям фен, но той дост добре интерпретира Майкъл и изпълнението му би ми било интересно. Някой да знае нещо? Да не би да е бил в началото, когато у нас нямаше ток и не можах да гледам.. Confused

# 248
Благодаря ви за търпението да го прочетете. Извинявам се правописните грешки... С известен страх пуснах толкова дълъг пост, а толкова неща не успях да напиша...
Как ми е тъжно, че си отиде без да изпълни последната си мечта...грандиозно завръщане и да накара целия свят да занемее пред него...
Как ми е тъжно, че ми се видя неискрено на моменти това изпращане вчера...
Как ми е тъжно за мен си, че винаги съм искала от сърце да видя на сцена само Куин и Майкъл Джексън. Е, видях Куин, но без Фреди, а Майкъл - видях му ковчега... Cry
Как ми е тъжно, че няма вече таква музика, такива клипове, такъв изпълнител...че нямам в какво да вярвам и за кого да си мечтая да видя
И как се успокоявам, че ще науча децата ми какво значи MJ ...кой беше и какво значи за света...и пак и става тъжно, че тези хора, за които искам да знаят се броят на пръстите на едната ми ръка...

Hug  Heart Eyes    bouquet

Поста ти заслужава да е на всяка страница на тази тема!

# 249
  • Варна
Елли, и аз харесвам Джъстин, винаги ми е напомнял за Майкъл, но го нямаше на церемонията ,а ако  е бил не съм го забелязала, но не пя.

# 250
Woman in the mirror, пиши ми ако не намериш превод и ще ти скалъпя някакъв. Текста е много силен и си струва да го прочетеш/разбереш. Просто не съм силна с думите и вече не искам да си изтипосвам буквалните преводи тук.

# 251
  • Варна
Милена ,и аз така малко буквално си го превеждам, а ми се искаше да го видя по-поетично Simple Smile

# 252
  • Ботевград
Майкъл получава предложение за брак от фенка  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=ztmdXnVRgyg&feature=related

Мини Майкъл  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=H7ClzNTGPVA&feature=related

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=KlwO8bJaQKo&feature=related

# 253
Вчера беше един от най-тъжните дни в живота ми.Благодаря ти ,Майкъл.Поклон!Ти ме направи добър човек. Sad
Горгона ,разплаках се от поста ти. Hug

# 254
Милена ,и аз така малко буквално си го превеждам, а ми се искаше да го видя по-поетично Simple Smile

В "MORPHINE" няма мищо поетично.Грабва и отнася.Грубо е,протест е и нищо повече.И много искренно.Да искаш да избягаш,а да не можеш.И...

Общи условия

Активация на акаунт