Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 46 946
  • 911
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора/Сливен
GorgonaMeduza поздравявам те за уникалният пост, да това са чувствата ни облечени с твоите думи, аз също чувствам вина че, го  скътах някъде в душата си и го позабравих, но сега го преоткривам с още по голяма сила ,и се радвам че покрай мен малката ми дъщеричка се вълнува така както аз се вълнувах когато го чух за първи път като дете.Прости ми Джако!

# 136
За един ден колко сте изписали ooooh!, не мога да ви изчета.Всичко свърши, сега ми е най-жал за децата му-дали ще има някой да ги обича толкова... Cry

# 137
Който и да ги обича, няма да е същото. Снощи когато Парис говори за него, имах усещането, че искаше да го защити милото дете, от всички зли и завистливи хора.

# 138
Тъгувам за Макъл Джексън още. Cry

# 139
Само аз ли се чувствам някак особено днес? Различно от предните дни...
Чувствам се смутена и несподобна, по-скоро недостойна да слушам музиката му.
Някакъв страх.
Просто не мога да отворя уинампа
А в същото време толкова много го искам.

# 140
Не се обвинявайте, че сте го били позабравили. Все пак почти 10г него го нямаше на сцената, а и живота така те завърта, че започваш да се интересуваш и от други неща, работа, деца и т.н. За мен е по-важно, че смъртта му не предизвика равнодушие и безразличие, напротив той успя да развълнува отново хората по небивал начин. Аз лично отново се почувствах като на 16г и съм му безкрайно благодарна за това, че отново ме върна там! Това го каза и един от гостите вчера /не помня кой/  - Той те кара и на 40г да се чувстваш така, както и на 14г!

# 141
Аз не мога да слушам. Днес дори си казах, че трябва да престана да мисля само за това. Не работя, а и с малкия не се занимавам много, тъй като ме оперираха скоро и общо взето по цял ден съм пред компютъра и чета само за него. Не мога обаче да мисля за нищо друго, а имам нужда да се разсея малко..

# 142
Който и да ги обича, няма да е същото. Снощи когато Парис говори за него, имах усещането, че искаше да го защити милото дете, от всички зли и завистливи хора.
Точно това имах в предвид.Много ще им казват, че ги обичат и ще искат да ги гледат, но....ние повечето сме майки и знаем какво е истинска любов.

# 143
Благодаря ви за търпението да го прочетете. Извинявам се правописните грешки... С известен страх пуснах толкова дълъг пост, а толкова неща не успях да напиша...
Как ми е тъжно, че си отиде без да изпълни последната си мечта...грандиозно завръщане и да накара целия свят да занемее пред него...
Как ми е тъжно, че ми се видя неискрено на моменти това изпращане вчера...
Как ми е тъжно за мен си, че винаги съм искала от сърце да видя на сцена само Куин и Майкъл Джексън. Е, видях Куин, но без Фреди, а Майкъл - видях му ковчега... Cry
Как ми е тъжно, че няма вече таква музика, такива клипове, такъв изпълнител...че нямам в какво да вярвам и за кого да си мечтая да видя
И как се успокоявам, че ще науча децата ми какво значи MJ ...кой беше и какво значи за света...и пак и става тъжно, че тези хора, за които искам да знаят се броят на пръстите на едната ми ръка...

# 144
Снощи, по време на церемонията, се наложи да обяснявам на дъщеря ми защо тези хора изпълняват песни. Първоначално тя мислеше, че това са песни на Майкъл и те се опитват да пеят като него.
След като ме изслуша - че това е вид сбогуване, че са там, защото го обичат... тя ме погледна и ми каза:
- Мамо, той сигурно сега чува какво говорят и правят за него.

Сигурно е така!

# 145
Момичета, може ли да ви попитам нещо - тези 50 концерта само в Обединеното кралство ли щяха да бъдат???

# 146
Да, всички в О2 (доколкото знам)

# 147
 Sad това са страшно много концерти..

# 148
Здравейте и от мене, вече в новата тема.
Разчувства ме най-много Брук Шийлдс. Стиви Уондър също.

И на мен най-много ми въздейства Брук, беше толкова естествена...   Cry  А Стиви каза нещо, което е минавало през главата предполагам на много хора...... естествена реакция, когато загубиш някого толкова неочаквано  Sad
А за баскетболистите да попитам че го изтървах - какво толкова разсмяха публиката, някой ще ми каже ли?

# 149
---

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 15:22 от Фльор

Общи условия

Активация на акаунт