Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 46 952
  • 911
  •   1
Отговори
# 150

СЪЖАЛЯВАМ!!!

# 151
може ли да ми дадете линк или клипчета там където Майкъл е снимал със собствена камера по време на интервюто с Башир???

# 152
може ли да ми дадете линк или клипчета там където Майкъл е снимал със собствена камера по време на интервюто с Башир???

мисля, че е това http://www.youtube.com/watch?v=xvhwWDCV9Bo

# 153
Благодаря, Дама Пика.

Майкъл в една по-различна светлина: http://www.youtube.com/watch?v=UeFUvW5YInQ&feature=fvw

# 154
Меджик Джонсън (дано не бъркам името) разказа как отишъл на гости на Майкъл да обсъждат снимките на негов клип и дошъл готвачът и го попитал какво иска за ядене и той си поръчал пържено пиле и след малко готвачът дошъл и му донесъл пърженото пиле, а на Майкъл донесъл пържено пиле от Кентъки фрайд чикен и той бил супер изненадан "Майкъл, ти ядеш Кентъки фрайд чикен?". Това беше случката, но беше смешно просто как я разказа, колко се е учудил. И после седели на земята, яли Кентъки фрайд чикен и си говорили.

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 15:30 от jorkita

# 155
значи, ще го изтрия да не се обърка някой. ако искаш едитни да не се вижда цитата  Peace

# 156
# 157
Горгона, след три теми, след хиляди изписани не само тук неща след смъртта му, ТИ СЕДНА И НАПИСА МИСЛИТЕ, ЧУСТВАТА И ПРЕЖИВЯВАНИЯТА НА ВСИЧКИ НИ.
БЛАГОДАРЯ ТИ, ПОСТА ТИ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ПЪРВИ ВЪВ ВСЯКА ТЕМА, КОЯТО СМЯТАМ ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА ПОДДЪРЖАМЕ ОТ ТУК НАСЕТНЕ ТУК, В ТОЗИ ФОРУМ Hug
ПРИЗОВАВАМ ТЕ, ПУСКАЙ НОВИТЕ ТЕМИ ВЕЧЕ ТИ И ПРОСТО КОПВАЙ ТОЗИ ТВОЙ ПОСТИНГ........БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ ОБЛЕЧЕ ЧУВСТВАТА НИ В ДУМИ Peace

Имам предложение за събота - да се видим с тези от вас, които могат пред народния театър, примерно към 11.00 сутринта.....да се запознаем на живо ако имате желание.
Moon walk, благодаря. Голяма чест ми оказваш. Hug
Идеята за събота е супер! Е, момичета, какво ще кажете?

# 158
Наистина, имате ли желание поне от София да се видим в събота, в 11 Rolling Eyes

# 159
Аз бих дошла, но живея на другия край на България  Sad

# 160
Мисля си...всяко поколение имало идол...велик творец/музикант/танцьор...който увлича масите...Както е бил Елвис за поколението на родителите ни...Или Бийтълс...Както вероятно ще имат друг идол нашите деца като тийнейджъри...

Но също така си мисля, че едва ли някога отново ще се роди творец, който проповядва толкова Любов и мир с таланта си...Който не извлича само ползите от обожанието на тълпите - слава, пари, влияние...А който успява да предаде, да сътвори, да разпръсне своята обич и своите мечти в глобален мащаб, с едничката идея  да зарази и другите сърца с добрина и любов...Човек с душа на дете, запазил чистота си въпреки всички трудности, терзания, хули и преследвания...Човек - творец - изпълнител в едно...Може би ще има и други велики певци и танцьори, но хора като Майкъл са такава рядкост...Имам чувството, че светът е осиротял...

Прегръдка за дечицата му, толкова се надявам Джаксън да успеят да ги защитят и утешат поне малко...Тежко бреме им се стовари... Sad

# 161
Благодаря ви за търпението да го прочетете. Извинявам се правописните грешки... С известен страх пуснах толкова дълъг пост, а толкова неща не успях да напиша...
Как ми е тъжно, че си отиде без да изпълни последната си мечта...грандиозно завръщане и да накара целия свят да занемее пред него...
Как ми е тъжно, че ми се видя неискрено на моменти това изпращане вчера...
Как ми е тъжно за мен си, че винаги съм искала от сърце да видя на сцена само Куин и Майкъл Джексън. Е, видях Куин, но без Фреди, а Майкъл - видях му ковчега...
Как ми е тъжно, че няма вече таква музика, такива клипове, такъв изпълнител...че нямам в какво да вярвам и за кого да си мечтая да видя
И как се успокоявам, че ще науча децата ми какво значи MJ ...кой беше и какво значи за света...и пак и става тъжно, че тези хора, за които искам да знаят се броят на пръстите на едната ми ръка...

# 162
Цитат
Но също така си мисля, че едва ли някога отново ще се роди творец, който проповядва толкова Любов и мир с таланта си

Peace
В Майкъл има нещо много специално.
Уникално.
Неповторимо.

# 163
Щом е ял Кентъки фрай...представям си колко здравословно се е хранел.Нашите звезди предпочитат да ядат все здравословна храна-био, зеленчуци и т.н. Laughing

# 164
 PeaceМайкъл беше дар божи.Даден ни беше да ни научи!

Общи условия

Активация на акаунт