Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 10

• 74 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
  • Реъкйавик
Фриг, права си, но в случай, че ние категорично заявим на Нов гост, че задължително трябва да прави определени неща. Аз поне мисля, че ние представяме възможности, за които ние знаем, а предполагаме, че питащия не знае. Освен това Олга е логопед, а пък Дина - психолог, т.е. те са специалисти и отговорността за терапията е тяхна. Това специално по въпроса за препоръчаните музикотерапии.

Трябваше първо да дочета докрай, пък посля да пиша, защото и Кезая е написала същото.
дори и тук да пишат специалисит те не могат да дадат правилна насока за ле4ение или работа с детето при условие 4е не е сигурно с какбо увреждане е детето то4но тук пове4е не може дастава въпрос нито за професионализъм само и единственно за пприятелски съвет. отговорност, за каква отговорност става дума тук.. мисля се че Диана и Олга не биха искали да поемат отговорност ако евентуално са дали съвет на някого без дори и да знаят то4на диагноза и да погеднат 4овека.. според мен в този форум никой не може да поеме ни4ия отговорнос.
тук родителите трябва да решат сами какво искат за детето. а родителите в форума могат само да споделят мнение и опит
а кезая каз правилно = никога не е късно  Laughing

# 736
Фриг, права си.
Покрай последната разправия обаче си мислех, че имаме нужда от модератор-специалист на темата точно, за да не възникнат заблуждения. Едва ли обаче на някой ще му се занимава с това?

# 737

Общи условия

Активация на акаунт