ПЛЕВЕН - 117

• 18 131
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Не зная дали ще е Рада, но една нумероложка съветва имената да бъдат с буквата И.  лекция с препоръка - колко полезни са продуктите на Хербалайф. Mr. Green
Няма да е Рада, няма да е и с И, няма да е и днес Simple Smile
 Hug за всички, които ме мислят.

ЧРД на Магдалена! Детелинка, да ви е много здравичка!   bouquet

# 286
Здравейте и от мен. )))
Днес по центъра беше лудница от колички, много готино. ) То с това време няколко дни се побъркахме и всичко живо беше излязло по разходки. )))

AniDani, ужас с тези дрехи, те поне не бяха ли опаковани, или така си ги караха и те падаха по земята? Направо си представям на какво ще приличат, пък и как ще ги перат, нали етикети имат...

Atrakcia, е, ти имаш още време, де така си се разбързала да раждаш днес. ))))
Издай как ще се казва бебето. ))

# 287
Не издавам  Crossing Arms
Ти що ни подминаваш днес,а?

# 288
Не издавам  Crossing Arms
Ти що ни подминаваш днес,а?

А, къде?
Тя Калина днес е невъзможна, а аз природно разсеяна...Сори, трябваше да ми се обадиш. )

# 289
Миленче, вземи та пусни една тема преди да родиш а?  Wink

На мен ми препоръчаха да пия някакви билкови витамини или нещо подобно - Пренатал - за бременни били - на Джеймисън - не я знам тая марка, ако сте я чували кажете къде да ходя да търся - това за косопада - тоя път ме подмина в първите месеци след раждането, до скоро ми беше супер косата, но напоследък е ужас, вече се и цапа по-бързо, адски много пада
Не е гнездови косопад, то си е май хормонално типично за след раждане
В отчетната писаха, че витамин А било добре да се приема

Не знам къде са тия колички били, в Градската имаше супер малко хора, сутринта пихме кафе със Силви

Силви, чакам рецептата за мъфините и кажи с какъв шоколад!

# 290
  • Плевен
ЧРД на Магдалена!
Желая и много здраве и весел празник!

# 291
Честит рожден ден на Меги!Весело и безгрижно детство   bouquet
Slanced,да ви е жива и здрава рожденничката и много да ви радва  Hug

Силви,честито и на твоите рожденници!Много здраве и късмет   bouquet

Атракция,малко остана  Hug Лъжлива тревога ли е било?

АниДани,хубава е маската,ама аз не съм много редовна в правенето.Ето вече 3 месеца се каня да си купя тривитаминол и все забравям Blush Кажи ако намериш от тези топки.

# 292
Ей я новата тема Simple Smile

На мен ми препоръчаха да пия някакви билкови витамини или нещо подобно - Пренатал - за бременни били - на Джеймисън - не я знам тая марка, ако сте я чували кажете къде да ходя да търся
Аз пия такива, няма ги никъде в Плевен, т.е ги имаше само в една аптека, но с изтичащ срок на годност. Олето ми ги купува от София-пиши й или да й кажа аз? 100бр за 35 лв някъде. Доволна съм, косата ми не е паднала, страхотна е, не знам дали от тях  Rolling Eyes

Атракция Лъжлива тревога ли е било?
Не, имахме уговорка с лекаря да ме прегледа днес, не по мое желание заради дата или т.н...

Общи условия

Активация на акаунт