ОСМОКЛАСНИЦИ - родителска среща 13.09.

• 34 317
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Да питам - искате ли в следващата тема да пуснем списъка с гимназиите?
Или само като линк?
Че много тромаво става  Thinking

само линк към старата тема Peace

По-лесно ми е със списък в темата. Но не си налагам мнението, защото напоследък малко пиша. Когато го правя, гледам в мнението да спомена училището, разбирам, че майчетата не са длъжни да ме помнят, нито пък да разлистват на 1. стр.

# 736
  • София и там където не се пуши
Следващата сряда ще имаме родителска среща,най-накрая Wink ,защото вече си мислех,че ще откараме без родителска до края на срока Laughing

Е аз още не съм информирана.  Joy

# 737
Следващата сряда ще имаме родителска среща,най-накрая Wink ,защото вече си мислех,че ще откараме без родителска до края на срока Laughing

.........................,дай му обаче книжка да си чете, живее си спокойно и хич не си дава зор Laughing
Недей така омаловажава четенето, плийз, защото  точно то (четенето) е най-големия зор за днешните деца. Направо казвай "спортния клуб" на четящите-имам предвид худ. литература, а не уроците от училище на твоя сладур, да запиша и моя там, белким прихване нещо. Joy Joy Joy Joy От онези дни ритах от смях-писал в тетрадката речник-люк и за множествено число-люци. Боже, викам си, какво правим-утре ще пише по-правилно на чужди езици, отколкото на български. То добре пък от друга страна, че са те, за да хващам такива бисери, защото, Зла Гад, като ги няма книжките, откъде пък да научи множественото число на люк. Ама наистина много се смях, защото ми прозвуча като вълк-вуци.

# 738
  • София
Здравейте момичета! Simple Smile

Тъкмо си мислех, че 50 страници ще са ни много, ама темата за спорта бързо ги запълни!  Peace
Христо играе баскетбол и тенис на маса - има игрище и тенис-маси зад блока , не е към отбор или клуб. Хубаво е, че повече деца са ЗА идеята да поиграят вместо да висят пред комп Wink
Пък и някой изпушат по фас-два,..  Whistling
Замислям се за плуване, само да 'влезем в график" с ученето,..

Dorothy, не е била моя темата за котенцата - питам вас и в още една тема, където пиша в Хоби (за любители на котки)  Flutter

Знаток, понеже питаш, та да си кажа мнението и аз: за мен е по-удобно да виждам на 1-ва стр списъка - децата по училища , или по градове, или в същия вид - няма значение  Twisted Evil
Все още са ни пресни спомените от горещото лято и на мен ми е особено приятно да виждам този списък с успехите на децата ни!   bouquet

Assa, какъв ще да е този тълковен речник? Thinking
Обичам да купувам учебници и речници всякакви! hahaha
Или това е с обяснения на думите на английски?..

Зла Гад®, може ли твоя син и на Дороти детето(доколкото си спомням и той обича да чете)  да организират едно колективно четене?  bowuu
Мда,..  Записвам моя син веднага! Hug

А пък спорта - от нас!
 Hands Clap

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 23:02 от Lady-B

# 739
НОВА ТЕМА

Титико остава 2 пъти записана в аналите.
Както и мамата к дъщеря/син  Laughing

# 740
Добре. Сложих и списъка.
Кажете сега чие дете трябваше да сменим?

# 741
Може да добавиш моето - Любо - НПМГ математика и англйски smile3503

# 742
  • Sofia
Моля госпожо Знаток
 Laughing Laughing Laughing да добавите и моето
Мери 1АЕГ\НЕ
Благодаря предварително  bouquetХубав ден!!!

# 743
  • България
Не пишете повече в тази тема, идете в другата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт