ОСМОКЛАСНИЦИ - родителска среща 13.09.

• 34 319
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ана, мисля че те питах и в друга тема, но забравих къде - търся усилено (вече) подходящ басейн и треньор на дъщеря ми (тя иска да е съвсем индивидуално). Обещала съм й тази седмица да имам отговор. Питах за подробности по телефона за условията в БСФС и НСА (Мадара), но ме посъветваха да отида лично. А кога ли ще стане това......
 А зимата ще я агитирам за ски учител. Вече порасна, но все някакви пречки възникват. Миналата година нямаше компания, срам я било да пада, трябваше да е в супер екип и т.н.  просто суетата няма край.

# 721
  • България
ana_ , Бързо давай треньора по плуване, че вече станахме две  smile3532

# 722
Писала съм и в друга тема.
Трениора е Антон Михайлов-  български световен шампион по плуване за ветерани.
GSM-089 917 4885 .

Сега намерих и това:

http://www.bulswim.info/pk-a-mihaylov.htm

Последно водеше тренировки в Кемпински и в едно училище.
Най-добре лично говорете с него.

П.П. Много хубав и магнетичен мъж. Wink Embarassed

# 723
  • Sofia
 Ана - пожелавам ти успех в плувните начинания Simple Smile

# 724
  • Sofia
До отбора на ФЕГ:

Момичета, вярно ли е, че вашите паралелки са по 30 деца, поради завишения интерес към гимназията ви?

# 725
Това пък от къде го взе?

# 726
  • Sofia
Чух го като слух, но реших да питам извора... Надявах се, че не е вярно! 

# 727
Аха.......... Joy.............иска ти се,а? Joy Да не е вярно,а? Joy........И аз за сефте го чувам,бъди спокойна hahaha

# 728
  • Sofia
Завидях ви да не би вашата гимназия да е по-желана от нашата hahaha

# 729
  • There I was on a July morning

В паралелката на дъщеря ми са 27 деца, при обявени 26. Знаем и кое е парашутистчето.  Joy

# 730
Да питам - искате ли в следващата тема да пуснем списъка с гимназиите?
Или само като линк?
Че много тромаво става  Thinking

# 731
Или само като линк?
Че много тромаво става  Thinking

само линк към старата тема Peace

# 732
  • София и там където не се пуши
Или само като линк?
Че много тромаво става  Thinking

само линк към старата тема Peace

Имаше някой който се радва на син, а има дъщеря, също титико е писана два пъти - модератор помолете да поправи.

В паралелката на дъщеря ми са 27 деца, при обявени 26. Знаем и кое е парашутистчето.  Joy

има деца с увреждания, има деца сираци и т.н. които влизат по успех от диплома - различни са случаите, ние си имаме дете със заболяване - голям сладур и приятел с целия клас.

# 733
  • През девет земи в десета
Следващата сряда ще имаме родителска среща,най-накрая Wink ,защото вече си мислех,че ще откараме без родителска до края на срока Laughing

За спорта,то си е до дете,ако има желание чудесно.Дъщеря ми/голямата/е два пъти със златен медал от републиканско по баскетбол,сега играе професионално,а синчето  ми толкова го водихме на баскетбол,на айкидо,на плуване,обаче си няма хъс и това е,мързи го.Не е лош иначе,не ходи примерно по кварталните кафенета,не играе на компа цял ден,дай му обаче книжка да си чете, живее си спокойно и хич не си дава зор Laughing

# 734
Здравейте, мамчета!

Докато сваря да изчета темата, тя свърши (50-те стр.), а аз забравих началото. Започнаха малко по малко да свикват с новите училища, но ученето се увеличава.

За речниците - аз купих един съвсем, съвсем малък за разнасяне до у-ще; един на Колибри с 36 000 думи и още нещо си беше и в петък още един на Колибри с 100 000 думи. За две-три думички за някакъв превод не ги намерихме в двата речника и като не успяхме да се справим - в петък с нов речник.

Търсейки тълковен речник на испански видях такъв на англ. и се замислям дали да не го купя за догодина за да не се чудя след това откъде да търся. Не съм сигурна може беше Оксфодско издание 60 лв. А испански никъде не намерих. Мамите на испанско-говорящите деца как се справят с проблема? А купили ли сте на дечицата някакви упражнения, тестове и др... от този род. На англ. колкото искаш, немски и френски почти го настигат, испански, португалски, гръцки и др. езици много трудно се намират такива помощни материали.

Някой ползвал ли е услугите на Кабината да сподели впечатления?

Закъснях и със сборници по математика. Въобще Славейков е така ошушкан, че освен учебници и тетрадки пичти няма друго.

Знаток, не ти разбрах питанката. На мен лично ми е по-удобно да следя една тема.

Моята госпожица сега пък е решила да се учи на някакви хип-хоп танци. Много са ми непонятни.

ПП Не попитах за електронните дневници. Аз не виждам да имат такъв на страницата на училището. Знаток, ти си по-запозната с това училище, подскажи къде да го търся.

Общи условия

Активация на акаунт