Отговори
# 75
  • София
Аз сега почвам да търся варианти кой да гледа дреблната,защото е на забавачка само до 13часа .Ще говоря с някоя съседка евентуално Thinking.А дали има вариант да дойда с нея в много много краен случай?Сега ще се запиша,мисля,че ще намеря решение.

# 76
  • София
Аз си мисля, че може да идваме с децата си. Все пак кой да ги гледа, а и това, че имаме деца не бива да намалява гражданската ни позиция, която пак е за тяхно добро.
По една голяма случайност ще има кой да гледа дъщеря ми, но ако нещо се провали в плановете за детегледане, ще дойда с нея.

# 77
Току що ми се обадиха от кабинета на премиера,от 35-те човека в списъка той е казал,че може да приеме само 10 от нас.
Моля ви всеки ,който е запознат с нормативната база и има изготвени предложения да пише в темата,за да знаем кои ще са тези 10човека говорители,които ще влязат при премиера.Имате 1 час.
Останалите ще стоим пред Министерски съвет,за да видят все пак управляващите ,че недоволните не сме 2-ма или 3-ма.

# 78
  • София
pogar, преценете кои 10 човека е най-подходящо. Поне аз нямам кой знае какви конкретни предложения, освен да се работи много за подобряване на всичко.
Ей, 35 човека желаещи то си е сериозна делегация Simple Smile

# 79
Tanya, почти сме ги преценили.
Ужасно ме е яд, че няма да присъстват всички, които изявиха желание.
За пръв път от много време бях радостна от факта, че можем да се обединим, но вярвам, че тези, които са най-подготвени и имат опит със срещите с властта са най-подходящи.
На всички, които няма да бъдат там/включително и аз/, благодаря от сърце.
Ще има и други срещи, надявам се винаги да сме толкова дейни.
Включили сме всички предложения, които написахте в темата.  bouquet

# 80
Момичета, в такъв случай аз отпадам. Но ще следя всичко с интерес.
Успех утре, ще стискам палци!

# 81
УСПЕХ НА СРЕЩАТА!СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ НЕ МОГА ДА ДОЙДА.

# 82
Предадох списъка, готови сме с организацията и конкретните предложения и за реформите в цялата политика към децата с увреждания и семействата им и с реорганизацията на държавните структури, провеждащи и отговорни за тази политика. Ще предоставим в писмен вид и Националната програма за гарантиране правата на децата с увреждания, СОП и семействата им, в която всичко е описано в детайли, в момента се допълват от ДАЗД последните ни допълнения по нея, ще предоставим и отделни папки конкретните предложения по ресорите: образование, здравеопазване, достъпна среда, социални услуги (лечебни, дневни центрове, социални служители), Социална програма, специално и конкретно насочена към децата с увреждания и семействата им (Професията родител на дете с увреждане), Комуникация с местната власт и общините, Спортни центрове и безплатна достъпност на децата с увреждания и СОП. Разчитаме на вашата подкрепа, за да е ясно, че не говорим само от името на 20 майки, а от името на всички обикновени родители на деца с увреждания от България. Защото неведнъж са ни предлагали персонална помощ на някоя от майките от групата, които сме ходили по срещите в институциите, само за да се отърват от нас. Отказвали сме, защото това не решава проблемите, и защото всичко, което предлагаме се отнася до всички деца с увреждания и семействата им.
Моля ви всички, всички елате с по една свещичка, ще стоим пред МС със запалена свещ. За да ви видят в тъмното, защото децата ни и всички ние сме невидими. И за да почетем всички дечица в институции, които деградират и измират там, защото никой не иска да чуе родителите на деца с увреждания.

# 83
  • София
pogar, аз си мисля, че нямаме готовност за нещо като бдение със свещи, предвид, че някой от майките са от провинцията и няма да дойдат и ще бъдем много малко човека. А пък и нека да бъде работна среща, все пак са разбрали, че доста повече хора подкрепят.

Ако искате може веднага след срещата де се видим, или да определим един ден сравнително удобен ден и да намерим място, където да се видим и да обсъдим по нататък как действаме.

Спокойна вечер и Успех утре!  bouquet

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 20:15 от TanyaMG

# 84
Ей, 35 човека желаещи то си е сериозна делегация Simple Smile

E, то и ние ако знаехме, че толкова майки ще дойдат, направо щяхме протест да спретнем. Друг път като се събираме, все с някакви кански мъки успяваме да се съберем и успеем да отидем, че и да се подготвим, но винаги сме успявали, железни сме! Heart Eyes Hug От Добрич утре идват със свещи и плакат, те сами са си го решили.. Peace Надявам се все пак да се съгласят да влезнем повече.

# 85
Момичета успех утре и дано се върнете с добри новини,вярваме в вас! newsm17

# 86
  • София
Искам да ви кажа, че макар да няма да дойда с вас, много ми се искаше да чуя какви обещания ще дадат този път. Много съм горда, че по някакъв начин раздвижихме тази тема, и започнаха да пишат толкова хора. Надявам се, да спрем да се притесняваме, да излязат повече хора и да се преборим най-после. Стискам палци и ако има среща след срещата  Grinning мога да се опитам да дойда.

# 87
  • гр.Гоце Делчев
Момичета успех и от мен утре на срещата дано най -сетне управляващите обърнат внимание на децата с увреждания. Praynig Praynig PraynigСтискам палци.

# 88
дано скоро има положителни резултати, особено в разпоредбите за сроковете и преосвидетелстването от ТЕЛК. пишете как е минала срещата.

# 89
Очаквам с интерес да разбера какво се случи, дано някой да пише за това

Общи условия

Активация на акаунт