Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справят в подобни ситуации?
Какво е важно при адаптирането на децата в детската градина?
Какво е мнението за изпращането на дете в детска градина цял ден от самото начало?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справят в подобни ситуации?
В такива ситуации е важно да се поддържа баланс между защита на интересите на детето и поддържане на добри отношения с персонала на детската градина. Разумен, учтив диалог трябва да бъде първата стъпка, последвана от по-строги мерки, ако не се постигне разбирателство. Ако ситуацията не се подобри, преместването на детето в друга детска градина може да е необходимо.
-
Какво е важно при адаптирането на децата в детската градина?
-
Какво е мнението за изпращането на дете в детска градина цял ден от самото начало?
-
Какво е важно при преместването на детето в друга детска градина?
-
Какво е мнението на родителите за адаптирането на децата в детска градина въз основа на техния опит?
искаше и по-рано, ня нямаше как, родена е средата на август, а градината отвори на 17-ти септември
Но, определено на две и нещо, дори да е 2 г и 10-11 м са бебета и им е много трудно. На родителите също
.
.
Има и друга логика -- да се постреснат и рязко да подобрят ситуацията за щерка ми. Второто би било в полза на цялото човечество.
. А бяхме приготвили и жалба, която ме сърбяха ръчичките да пусна, но уви... Е, дано не ми се и налага (няма да се поколебая нито секунда, ако се наложи, обаче)!!