Бродирана красота - Гоблени 65

• 90 305
  • 714
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро.

Дуданка,мерси за разяснението. Hug
Ще участвам,ако се организира група.

Аз от няколко дни  не мога да шия,че децата са си у нас и то болни. Cry

# 496
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ето и доматите от серията зеленчуци на Вервако

Останаха ми само стария лук и чушките.

А ето я и готовата ми молитва

Приятна неделя на всички и бързо да оздравяват болните!
  bouquet

# 497
нещо и от мен

# 498
Дуданка, Тед, страхотни са станали гоблените  Hug

А от мен етапче

# 499
  • Плевен
Браво момичета! Peace  bouquet  bouquet  bouquetПоздравления за всички! newsm20
ted_ суперски котенца,а и врамката -прелест  newsm10 smile3525
Дуданка - Hug С твоята молитва  Peaceда се помолим за завършването на доматчетата,които са разкошни  Grinning
aynur -  Heart Eyes   bouquet много бързо си напреднала мила ,а и с цветето става чудесно! newsm51 newsm51 newsm51
Ако пропускам някой!? newsm78Да ме извини -ЕГН Whistling
И аз съм за томболата Laughing Blush,ако решите се обадете аз съм тук  Mr. Green

Първото пейзажче е малко голямо за картичка ,но с малко повече въображение Wink ако се раздели може и да се получи  newsm78
Goody -  LaughingНали знаеш че те либа  Heart Eyesно и аз да си дам обяснението  newsm78 че ме гложди отвътре  Mr. Green
За качването на снимки- аз ползвам радикала и също съм доволна,а откакто схванах и мултизагрузката е супер! PeaceНе е толкова трудно/като го знам вече/На първо време трябва да имаш винаги под ръка ето това

http://www.radikal.ru/
 А и качена снимката в папка в компа си .След като го отвориш махаш отметката от "уменшить" и си избираш картинката .След което натискаш загрузит и чакаш  Grinning да ти се отвори нов прозорец с качената снимка !Малко по надалу има едно прозорче в което отстрани със синята стрелка избираш "превю" -отваря се адрес който автоматично е маркиран ,копираш го и отиваш и го поставяш само с функцията "постави" на десния бутон на мишката и всичко е ок!Дано съм обяснила разбрано Thinking ,че то с мойто егн/ама нема отърване от него/ Mr. Green
И за да сте сигурни си правете предварителен преглед  LaughingТака няколко пъти по .... и човек се научава  BlushНяма не научени ,има не искащи да се научат!/малко конско от мене  Wink/
А за мултизагруската е почти същото-избира се отгоре тази функция ,като единственото различно е /което научих от Борито,за което и благодаря много   bouquet  bouquet  bouquet/Е че като поставите първата снимка натискате "размер" ,отваря се едно прозорче ,махате отметката и натискате "ок"!От там нататък другите си качвате без да извършвате тази операция и накрая натискате "загрузит на сервер"!Е не може да се качват безброй картинки /има си някакъв лимит/!Чакате и накрая се отварят линковете с качените картинки!Този път вие ги маркирате и с десен бутон избирате" copy" и отивате и с "поставяне "ги качвате!Тук вече се подреждат една под друга и затова трябва вие да ги подредите като следите линковете на всеки от къде почва и къде свършва/това оставам на вас да го направите  Heart Eyes Rolling Eyes/
Успех и приятен ден на всички!  love001Дано малко съм била полезна  Blush Blush BlushИ ако нещо не е ясно пак питайте  GrinningНали за това сме се събрали да си помагаме/Знам колко е неудобно да се пита по няколко пъти,но..../ Cry

Накрая-нали се подвизавам всред рускините то "если было - удалю" Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 13:47 от pepen

# 500
Страхотни гобленчета сте показали.   bouquet

Дуданка,може ли схемичката на молитвата.
Виждам,че не е сложна и си я шила с кръстчета,та реших да я направя да се науча и аз да шия с кръстчета.

# 501
Ммм Страхотни неща пак видях  smile3501 smile3501 smile3501
pepen благодаря за хубавите зимни схемички HugЩе си избера няколко и дано успея да направя нещо за нашия базар.Я метни някакви с камбанки ако ти се намират,че няма кога да търся.

# 502
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ето я схемата

pepen с моята молитва да се помоля да завърша "Казанската Богородица", че след тез кръстчета вече не мога да шия гобленов бод 1:1 на разграфена българска панама. А е толкова красива!

# 503
poepie, тук съм  Hug, благодаря за вниманието. В къщи сме в ремонт, Ева е болна и не ходи на детска градина, та нито за гоблен имам време, нито за компютър  Sad. Иначе си шия коледния чорап, преполових го почти. Днес съм се заканила цял следобед да шия, та утре ще снимам и ще покажа до къде съм стигнала.

Виждам, че вече Коледната треска обхваща все повече хора Grinning. Неверояти нещица сте нашили, и страхотни схемички сте предложили. Браво   bouquet!

# 504
  • Плевен

Бягам да се скрия че  smile3513  love001 newsm43

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 17:22 от pepen

# 505
 Дуданка как ме зарадвахте с тази молитва.
бях е срещала но за жалост не бях е записала,а сега вече е имам.
  bouquet
бих искала да видя коя богородица бродираш.понеже все още не ме дърпа никоя която съм разглеждала,понеже търся една като старата икона на баба ми.
 сега съм на коня на ''св.георги'' всичко е в бяло и ми изтекоха очите в това мрачно време.

# 506
  • Бургас
Здравейте момичета Mr. Green
Каква дъждовна неделя, a.. Rolling Eyes
Зори чакам да видя ботуша, Mr. Green а от ремонти вече ми се Sick
Пепен страшна си Hug колко много избор за картички
Приятна вечер на всички..

# 507
Добър вечер, на всички Вас дами аз тайно Ви следя и така разбрах за изложбата на гоблени в Русе. Днес имах възможност да я посетя. Направих снимки, които бих искала да споделя с Вас.
http://didinka09.snimka.bg/tapestries/gobleni-ruse.433686.15487216

# 508
Дидинка, а къде точно в Русе е тази изложба и от кога до кога е отворена за посещение?

# 509
Ara_bella , в голямата изложбена зала на ул. "Борисова" от 14.10 до 05.11 вход 1лв, а  за ученици и пенсионвери 0.50лв

Общи условия

Активация на акаунт