90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №69

• 31 886
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
anita_zd честито от мен на сладуранката, да ти е жива и здрава, и много да те радва. Безгрижно и весело детство и желая изпълнено с игри и забавления.  bouquet

# 256
И от мен честитка за детенцето, живо и зравичко и много много щастливо детсвто му желая  Two Hearts newsm59  Party Time Tada

# 257
Честито на малката рожденничка!
Петко - браво на теб! Peace
Гаргамел , Валентинче , Ели благодаря за кафенцата и плодчетата!  bouquet
И аз съм плодов днес но за вечеря ще хапна зеленчуци! Naughty
Моя кантар и той откачи - сутринта се теглих три пъти един след друг и трите пъти ме изкара различни кг. Shocked  Ще го сменяяяям. Laughing Laughing

# 258
  • TX
anita_zd Да ти е здрава и щастлива малката бонбона, много да Ви радва и Вие нея!
Петко Добре си дошъл отново постигна си целта всички да ти се кефят и да говорят за това колко си се променил Желая ти все така да става  newsm10 и занапред!
gabriel2 не го сменяй аз като си купих кантара започнах да го тествам, колко изпивам като вода , колко излиза от мен като вода  мерих се по 50 пъти на ден и все различно показваше, което е нормално и сега вече само сутрини . Пък ти в първия етап имаш перфектен резултат
Преди да е раздала Ели бухалки , аз ще се самобичувам  smile3538 за пръв път си позволих да пия безалкохолно - половин чашка ядох кебапче , а за мен това не е месо и опитах руска салата  Cry , но пък за сметка на това посетих 00, което ми беше проблем. а забравих да си купя лаксал
Дано моето прегрешение не се повтори и най вероятно ще се накажа за вечеря с един домат без друго
Лека и отслабваща вечер на всички  Hug

# 259
Приятна събота и неделя от мен, ще ви прочета в понеделник.  bouquet

# 260
Петък вечер е и е гробна тишина. Sad

# 261
Murka   моя кантар е от старите , не е електронен. Моето качване беше поседователно , през няколко секунди  ,сутринта  когато по принцип се тегля.Затова си мисля , че е откачил- а изкарва и малкия 23 кг  Shocked  Това е абсурдно.
Аз тая вечер хапнах салатка ( в плодов ден)  - много сладко ми стана от тия плодове на обяд (един банан и малко диня). Crazy
Лека и минусова на всички! Hug Hug Hug

# 262
  • София
Анита, честит рожден ден на куклата! Да е здрава, весела и много да я слушате   bouquet
Избутах белтъчния ден на извара и салата от домати.

# 263
Добър вечер момичета Hug Преди да е дошла Ели с бухалките Blush да кажа че днес имах плодов ден сутринта няколко зрънца грозде после към обед 3 ябълки после в 2 и 30 един морков в 4 и половина си направих една салатка овкусена но много вкусна, аа и един орех Embarassed сега се  връщам от тренировки и да ви се похваля една приятелка ,която не бях виждала от месец каза,че съм отслабнала Blush  anita_zd щастливо детство и много да ви слуша малката Hug а сега момичета искам да ви пожелая един режимен уикенд и на себе си ,защото заминавам за село Whistling Лека и приятна вечер Hug Hug Hug Hug

# 264
Анитка, жива и здрава да ти е принцесата, щастливо и безгрижно детство й пожелавам и да слуша много мама и тате !  bouquet
Вечерята за бобовия ден - ориз със зеленчуци, хем си знам, че от това имам плюсче, ама съм инат, обичаме го много всички в нас, малкия го обожава като му сложа и сиренце, за мен такива екстри - не  Wink.
Издирвам рецепта за утрешния въглехидратен ден, нещо ми е влязал в главата ябълковия щрудел, ако не измисля друго - това ще е.
Лека нощ от мен  smile3524

# 265
  • варна
 Здравейте, от 2-3 седмици почвам диетата, после пропускам някой друг ден, чета ви тука да се мотивирам.
 Крайно време е да почна да пиша, че от срам, може да я спазвам по-стриктно. Blush
 Днес официално почвам с белтъчен ден. Мисля да хапна ябълки, кис.мляко и пил. месце със салатка.

# 266
Здравейте, от 2-3 седмици почвам диетата, после пропускам някой друг ден, чета ви тука да се мотивирам.
 Крайно време е да почна да пиша, че от срам, може да я спазвам по-стриктно. Blush
 Днес официално почвам с белтъчен ден. Мисля да хапна ябълки, кис.мляко и пил. месце със салатка.

Добре дошла при нас!Никога не е късно да се започне, важното е да има желание и постоянство и резултатите ще дойдат.

# 267
.Добро утро.
Да ви сервирам кафето и да се захващам с  newsm79 wash hang 1ironing а после следва агро фитнес- селски туризъм с преобладаващ инструмент -лопата.Лек и минусов дем ви желая на всички  lovekiss  Hug

# 268
Добро да е, Гаргамел!Ако денят ни не започне с твоето кафенце, някак си не е същото. Hug Ще кажеш после колко се е отблагодарил кантара след фитнеса.Simple SmileАз ще пробвам да поспя,че не съм спала от зъбобол-два зъба едновременно, а часът ми е във вторник. smile3518 smile3518Тъкмо няма да мога да слагам нищо в уста. Joy Пък и като знам,че ме чакат ябълки и изпадам в истерия.

# 269
Добро утро!
gargamel - благодаря за кафенцето - днес ми е белтъчен , така че ми е режимно! Wink   И мен ме чака същия фитнес днес  Laughing  Имам да довърша лалетата , но преди това трябва да се почисти мястото. Peace
orhid - добре дошла при нас!    bouquet
harizanova1985   - не може ли да звъннеш на зъболекъря си и да обясниш , че положението е сериозно.Не е шега работа , това да боли зъб.Опасно си е! Naughty
Лек и минусов на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт