Само за посредствени и леекинко простички

• 30 745
  • 367
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Най-запомнящият подарък който получих беше туба масло за мотора за миналия 8-ми Март!  Затова пък мъж ми направил тандем с неговият побратим по мотор и приятелката на последния получи за същия празник предна капла с гума за мотора  Mr. Green

# 151
не помня по какъв повод, но половинката ми връчи 'книга за практичната домакиня'  Mr. Green

# 152
За първия ни общ 8 март получих поплавък за повреденото  тоалетно казанче в апартамента ми.Чудех се дали да яхна метлата или да се търкулна на улицата от смях.Ама после той лично си го монтира, остана да наблюдава работата му и така....15 години и две деца. Grinning

# 153
Опс...пропуснах личния си шедьовър!Когато майка ми навърши 40 беше много на мода библиотека "Галактика".Много се чудих на лимонената й физиономия когато на рождения ден гордо й поднесох с лично посвещение една книга от тази поредица.Още помня заглавието-"Гробищен свят" Mr. Green

# 154
Аз имам забранени подаръци и приятелите ми са супер улеснени и знаят какво Не трябва да ми подаряват,а именно-домакински уреди,сребро,кремове и играчки разни.Е,познаите какво ми подари приятеля ми-прахосмукачка Mr. GreenТои милия повече се радваше...

# 155
daridaridari   и моичкият ми подари прахосмукачка, само дето аз още не съм я ползвала. Но той много и се радва, ползва си я    Laughing
А имах едно бивше гадже, което ми подари задна броня за колата ми, понеже аз я бях ударила жестоко в един теглич. Беше много мило   Laughing

# 156
За нова година-касетофон за колата(нямам книжка),ама си го слушам,когато благоволят да ме повозят:)

# 157
Подаръците от свекървата за нова година на всичко по едно пликче и вътре изненади:телена четка за чинии ,сапун ,чорапи,гюдерия за маса,някое каренце от магазин за левче - пластмасово и жълто  ей такива неща подарява тя Grinning

на мен най обича без повод да ми подарява едни гоооолеми гащи тип "пликчета" и да ме пита да неби случайно да- са ми малки hahaha

# 158
За първият ни 8-ми март заедно , милото ми подари белезници  smile3506  (ама истински, а не от тези с пухчетата)

# 159
  • В кошера...
Аз пък имах неблагоразумието да спомена пред гаджето /сега съпруг/, че много харесвам пъзели - това преди 10 години. Пък и котка имах - харесвам ги. И получих за 8-ми март - пъзел, ама нареден и залепен  и сложен в рамка, остъклен! Три малки котенца. Сега е в мазето, но мога да го изровя за детската...

# 160
И аз много обичам пъзели, ама като занимавка. Откакто мъжът ми каза, че след като е положен толкова много труд (защото, разбираш ли, и той ми бил помогнал малко), трябва да ги слагаме в рамка и да ги окачваме на стената, спрях да се забавлявам с пъзели. Mr. Green Много мразя пъзел в рамка, вместо картина. Антиестетично ми е.

# 161
За сватбата наша позната ми подари....сито. Mr. Green

Е, сито е добре, а близко наше семейство ни подари свещичка  hahaha

А на нас Куче касичка, отдолу имаше цена - 40 копейки  Joy Joy Joy. Този подарък ще помня винаги !

# 162
А в касичката нямаше ли някоя копейка? Да ви върви на пари.

# 163
Поздравления за темата.  Peace  Страхотна е. Изчетох я цяла с удоволствие.
И аз като вас съм получавала уникални подаръци от близки и приятели. Но най-незабравимите са:
- парче плат с размери 1.80 м х 1.00 м, цвят - тютюнево зелено /от свекъра и свекървата  - ".....да съм си ушиела риза...."
- празен несесер за маникюр /от наше приятелско семейство/
- кутия с 5 коледни украшения за елха - за рождения ми ден , който е през януари /пак от наши познати/
 newsm20

# 164
На сватбата един керамичен член с надпис " Липсата на полов живот води до развод"

Общи условия

Активация на акаунт