[Тема 2] Шалът като стил на обличане

• 119 843
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
  И аз ще се включа да побутна, защото си следях темата отстрани.
Харесах си магазинче с шалове в Русе - началото на цар Освободител, ако има русенски любители  Simple Smile

# 331
Интересна тема, тук повечето наистина сте с богато въображение и има какво да се научи от вас:))) Имам няколко шала, купени защото са красиви и просто не знам как и къде да ги нося....освен летния огромен шал за плажа, който ползвам като рокля.
Много искам да мога да си слагам шал на главата, както Гала преди време в "Имаш поща", ако се сещате. Виждам, че и тук има схема как трябва да сгъна, увия и вържа шала на главата си но...уви:))) Плъзга се от главата ми преди още да го увия целия на кок на тила, камо ли да го вържа....плъзга се и се полуобесвам с него:))))))))))))) Така с моите опити......иначе поздравления за темата:)))

# 332
Му ,
не съм моден спец,но забележи как Гала  комбинира цветевете и ти кради идеи!

само тези снимки открих сега

# 333
meggylo, много точно си ме разбрала, точно за така сложен шал говорих:)Проблема обаче не е в цветовете, а в това че не мога да си го задържа на главата...просто не става плъзга се по косата ми и не мога да го закрепя отзад....
хубави снимки си избрала Simple Smile   bouquet

# 334
тайните на закрепването не ги знам.....за съжаление.... Sad
ако ги разбереш сподели

# 335
В предишната тема го обсъждахме този стил на връзване, по точно аз питах защото много го харесвам.
bz беше обяснила подробно как става, тя е голям експерт по шаловете, но не знам защо вече пише много рядко в темата. Cry

Ето я старата,малко по надолу на страницата е обяснено това връзване:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422393.315

# 336
Привет-мривет от студен и снежен Истанбул  Hug Laughing Wink

Мечоши Пуханага - Ми тенденцuuте са :
1) капси, катарами, ципове, синджири по шаловете ;
2) черни, но в различни кройки, пришитu едни в други шалове, набръчканu(като ги омотаеш около шията стават като разлистeно цвете);
3) шалове с ламета;

4) шалове от тениски , накъсани и пришити - любим шал To3u Ha All Saints, но за 85 пaунда, ша прецакам бая по-малко тениски на съпружието Crazy Mr. Green и пак ше постигна същия ефект:

ALL SAINTS:

А тайната на тези шалове - колко давате да я споделя  Whistling Crazy Mr. Green Wink ... Шега, ей, да не остане някой с погрешно впечатление  Wink. Та от това, к/о виждам тук в TR : под шаловете се слагат малки шапkи(bone=боне) , направени са от памучен плат и върху тях се слага шала(таkа той не се хлъзга и изхлузва); аkо има притеснения ,че въпреки това, шал.т ше падне, може да се сложи и карфицa в цвeтa Ha шала(така няма да се вижда). Ето и онагледено Mr. Green:

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 13:58 от bz

# 337
  bouquet
Уха!
Този първият шал е доста авангарден, у наше село такива нема.

# 338
Така, хубаво разбрах за бонето...и следва другия въпрос...А от къде да си къпя бонеее?Simple Smile)))))))))))))

# 339
Така, хубаво разбрах за бонето...и следва другия въпрос...А от къде да си къпя бонеее?Simple Smile)))))))))))))

oT TR(Istanbul)  Mr. Green Laughing (** или взимаш една стара тениска и си правиш : режеш квадрат, правиш триъгълник, връзваш на главата като бандана, слагаш шала отгоре; пак няма да се хлъзга  Wink)

M. Пуханага -  Готин е нали  Heart Eyes Crazy . и тееежък .. Боже, викам си, как ша го окача тъй чудо на врата hahaha Joy Whistling , после като видях 85 паунда за парцалки от тениски, съвсем се отказах. Но не и от идеята  Whistling Laughing ... чакам още малко и се заемам сама да си го правя Crazy Flutter.

# 340
  • Казанлък of all places
Аз пък имам едно питане, ама няма да ми се смеете  Embarassed
В старата тема нейде имаше едно видео , в което се показваше технологията на връзване на шал н варата, нещо като обърнат възел от един младеж. Еми, срам не срам, не гозапазих тогава в любимите , пък старост- нерадост, не мога да си спомня как се въртеше там шалът.
Та , моля, ако някой си спомня за какво говоря, ще ми помогне ли с видеото? Може и с технологията! Embarassed Grinning

# 341
Да постна една снимка на екстравагантни шалове  Wink и една на весели шалове  Mr. Green

# 342
CHAIN NECKLACE SCARVES (шалове c/c синджири)

HanpaBu cu CaM  Wink Hug

ps:  Trends winter 2010 - http://www.millionlooks.com/accessories/long-scarves-top-trend-f … winter-2009-2010/

ps2: Ange -  a3 cъM nac To3 nъT  newsm78 Thinking ... DaHo Hяkoй ce ceTu  Hug Wink

ps3: Victoria - а тези и двата вида ги бях пускала в предната тема  Mr. Green... нЕма лошо : едните са разкошни, др. по-малко кошни  hahaha Joyи повече забавни Wink Crazy

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 16:47 от bz

# 343
Вие пак се развихрихте. Laughing
Тези CHAIN NECKLACE SCARVES са жестоки!

И този черният от първите четири на Viktoria®  многооо многоо ми допада.

# 344
Вие пак се развихрихте. Laughing
Тези CHAIN NECKLACE SCARVES са жестоки!

Наистина са страхотни ..стоят върховно.  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт