[Тема 2] Шалът като стил на обличане

• 119 936
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Miracle! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 11:59 от bubanka

# 526
# 527

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 10:33 от medissa123

# 528
  • София
Леле bz последните 2 шала ми взеха ума  Heart Eyes Откъде мога да се снабдя с такива?  Flutter
Супер си и всичките ти шалове, които видях са страхотни  Hug

# 529
Здравейте, можете ли да ми кажете как се връзва този шал? Търсих клипчета, но явно не знам как точно се нарича.

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 13:46 от Анонимен

# 530
Привет момичета Hug

meggle - И двата шала са от Истанбул. Първият (мръсно-белият с дантелките) е от една TR марка Yargıcı=Яргъджъ (споменавала я с/м и др. път - http://www.yargici.com.tr/collection.html : ). А др. е от TR марка Batik=Батик. (В Истанбул в момента върви тотална лятна разпродажба и всичко е 50%, 75% и дори 90% намалено), та аз съм се отдала на шало-купуване hahaha Joy Mr. Green.

dollface - може ли аз да дам акъл за това връзване  Laughing Mr. Green. Значи, използвай памучен правоъгълен шал или трико(парче плат или шал от трико). Направи си кок на средата на главата; голям(не oбeMucT, a шupok) , не много стегнат (можеш да постигнеш това като използваш по плътен лacTик, т.н. scrunchie. Омотай шала около главата. Сложи още една лента(черно трико или по малък шал) за отпред да имитира тюрбан. В TR се продават готови тюрбани като шапки, нахлузваш ги и voila Wink.

TURBAN = Tюрбан :

Ако си ми наблизо, много бързо можем да спретнем такава прическа със шал за не повече от 5 мин. Mr. Green Laughing Peace  Аз самата пробвах веднага. След малко ще сложа снимките Laughing.

** peDakTupaM  Peace:

ps: косата ми е доста дълга и гъста, та независимо ,че се постарах да не изглежда издуто/надуто(използвах обикновен черен тънък лacTик), пак има малко повече обем отколкото на снимката на Преслава(не знам колко дълга и е косата).

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 12:17 от bz

# 531
Много благодаря за подробната информация.  Hug
А това с което е Андрея пак ли е шал или е някакъв вид лента? Много ми харесва как изглежда, а и е някак по-всекидневно.  Crazy

# 532
dollface - Според мен Andrea е c тюрбан бандана(turban-like wrap)(виж в предишния пост снимката на Ashley Olsen ), но това може да се постигне u с тънък дълъг шал.

http://cdn.is.bluefly.com/mgen/Bluefly/prodImage.ms?productCode= … 40&height=408

И нещо за обяд  Laughing

# 533
  • Lost in a fairytale ...
Разкош !
И аз си събирам шалчета, от скоро, но така и не съм излизала с тях. Само на главата като лента Simple Smile

# 534
Охооо...тюрбанчета Mr. Green
И на тях съм фенка
 Flutter
Ето черният ми тюрбан...ама не се вижда май много хубаво модела..уникален е...ластичена сатен Crazy

Някой ако знае къде продават тюрбани да казва веднага Heart Eyes

# 535
Djane тюрбанът много не се вижда,но пък очите ти са невероятни. Обожавам зелени очи.  Heart Eyes

# 536
Да се включа и аз с една идейка за шал Simple Smile
http://princessrania.snimka.bg/hobby/tekstil.520533.20121794
Усилено си търся достатъчно дълъг и широк шал, за да се докарам така smile3508

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 19:55 от shtelly

# 537
# 538
  • софия
Мацки, искам да ви споделя че благодарение на вашите идеи  bouquet бях атракция на плажа миналата седмица поне 4 момичета ме спираха да ме питат как съм си направила шала, който беше вързан на кок, получи се страхотно обещавам ако се справя с качването на снимки да ви покажа Simple Smile

# 539
  • София
Ето и от мен няколко шалчета, купени през последната седмица (без мрежестия розов)

Общи условия

Активация на акаунт