Как се прави бюрек с кайма?

• 14 766
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
PURE ELIXIR , с кои кори прави баницата? Тези които аз видях в магазина са твърди, и ако ги прегъна на две, както е в рецептата, ще се счупят ...

# 16
PURE ELIXIR , с кои кори прави баницата? Тези които аз видях в магазина са твърди, и ако ги прегъна на две, както е в рецептата, ще се счупят ...
Umerska ,на този въпрос вече е отговорено,но все пак ще допълня,че ето този бюрек с кайма на Берина
направих с "корите на баба",по-меки са и с тях става по-добре.На Белла още не съм изпробвала.

# 17

Как ми припомни темичката вкусотията на Берина, не мога да се сдържа, да не я покажа. Не е от днес и вече съм я слагала в темата със снимките, но тук съм пропуснала. Вкусно, ама мнооого вкусно! Heart Eyes  bouquet

# 18
  • София
уф, ама много сте гадни!  Crossing Arms Аз така и не я направих, поради липса на кори. Ама на тези снимки как да устои човек ...
Поставям си цел - да търся кори!!!

# 19
уф, ама много сте гадни!  Crossing Arms Аз така и не я направих, поради липса на кори. Ама на тези снимки как да устои човек ...
Поставям си цел - да търся кори!!!

Вивиан,аз съм го правила няколко пъти с различни кори, зависи какво намирам в магазините. Важното е да са от тези ръчно точените. Все е вкусотия. Така че грабвай първите, които намериш и прави бюречето! Хич няма да съжаляваш. Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт