Гласуване за категории/форумски номинации

• 10 396
  • 175
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм в групата на гласувалите с цели 20 опции Grinning

# 76
Я, милите позитивни, вечно усмихнати и доволни майчета за коя категорийка са гласували най-активно..  Wink

# 77
 охо, виждам моето предложение за категория от миналата година и сега. Само дето не знам кои ще са номинираните в категорията (Форумски плейбой)  Thinking

# 78
Вотнах се Laughing

# 79
  • Варна
Един въпрос имам, какво все пак печелят лауреатите? Нали не остават само споменати в темата. : Wink

# 80
Точно тва е - 3 дни слава  Mr. Green

# 81
  • Варна
Точно тва е - 3 дни слава  Mr. Green

Жалко, защото гледах в един друг форум, също са си правили подобни номинации и спечелилите получават лентичка за подпис (много оригинално направена) с категорията в която са спечелили и си седят цяла година. Дето се вика все пак щом са годишни номинациите, нека да е година слава. Mr. Green

# 82
Ами, ако на някой му се занимава, тази година може и такава награда да има  Grinning
Макар че като се замисля, някои ги имаха като титли...не знам дали официално поставени или те сами си ги бяха написали Thinking

# 83
Ако поне една моя номинация влезе, ще си я броя  Mr. Green

От уважение към новаците и тези, чието лечение изискава положителна озъбеност, само ще си помисля, колко ще са сухарски и предвидими, поредните номинации. Но няма да го натяквам... (отегчено сподели, отегчителното "старо куче")  Simple Smile Hug

# 84
Замислих се за категорията плейбой. Така или инак- ясно е кой е. Аз бих я заменила с мистър мокри сънища, да речем. Тя пак може да се присъди служебно, но все пак Mr. Green

# 85
Макар че като се замисля, някои ги имаха като титли...не знам дали официално поставени или те сами си ги бяха написали Thinking
Е, те хората с години си ги носят  Grinning

# 86
Ами, ако на някой му се занимава, тази година може и такава награда да има  Grinning
Титлата над аватара е съвсем друга бира. Не се печели с номинации.

# 87
Титлата над аватара е съвсем друга бира. Не се печели с номинации.
Т.е. модовете ти лепват едно Мис Кюстендилска пролет'2004 и няма не искам, няма недей?

# 88
  • out of space
Замислих се за категорията плейбой. Така или инак- ясно е кой е.

Тъй ли?  Shocked Кой?

# 89
Не бе, говорех за титлите от рода БГ мамма поет и пачето перо например, на Ео. Или чирпакът.
Тия титли не са от годишна номинация. Мис Кюстендилска слива - не е лошо за малинките.

Общи условия

Активация на акаунт