Гласуване за категории/форумски номинации

• 10 402
  • 175
  •   1
Отговори
# 60
Купон да става, гласувах.

# 61
Гласувах. За цели 16 позиции. Даже май прекалих. Досадно е и неизбродимо когато са твърде много. Губя интерес от толкова подробности и хора. Просто ми е излишно да помня толкова много номинирани и титли, и после все неинформирана си ходя Satisfied

# 62
Извинете, но тази точка в правилата не е ли сложена именно да не се състоят повече тези номинации?...Мислех, че е нова, добавена след миналогодишните номинации, но може и да греша. Както и да е, гласувах...

Цитат
14. Забранява се публикуването на теми и мнения, призоваващи към гласуване в даден конкурс.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи, лични титли и т.н.
Изключения могат да са:
- международни конкурси с българско участие
- изцяло благотворителни конкурси
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma

# 63
Гласувах за 10 от категориите. Hug
Не искам да съм дребнав, ма нали съм си робот... та що пропусна другите 10 от свободния си избор?  Grinning

Множко ми дойдоха.
Пък и за тези, които гласувах ми се сториха по-по-най.. Hug

# 64
Гласувах за 10 категории.

Повтаря се "Липса на годината"

# 65
Гласувах,най ми хареса благородната.

# 66
И аз гласувах.

# 67
Извинете, но тази точка в правилата не е ли сложена именно да не се състоят повече тези номинации?...Мислех, че е нова, добавена след миналогодишните номинации, но може и да греша. Както и да е, гласувах...

Цитат
14. Забранява се публикуването на теми и мнения, призоваващи към гласуване в даден конкурс.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи, лични титли и т.н.
Изключения могат да са:
- международни конкурси с българско участие
- изцяло благотворителни конкурси
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma

Аз мисля, че това не се отнася за номинациите, а за теми от рода "Моля гласувайте за братовчедка ми за Мис Полски Тръмбеш - ето и линк"  Peace

Ама, за да не е спам - гласувах, макар че не хванах смисъла на доста категории.

# 68
Има много глупави номинации, дано отпаднат веднъж завинаги.
Гласувах.

# 69
16 позиции и от мен.

# 70
Гласувах. Възползвах се от всичките си 20 гласа.

# 71
Хихи, това ако са Оскар-ите, за малинки не е останало много.

# 72
Извинете, но тази точка в правилата не е ли сложена именно да не се състоят повече тези номинации?...
Цитат

Забраната по-скоро е за теми от рода на "Гласувайте за моето слънчице на еди кой си сайт" и пуснат линк със снимка на нечие дете, което участва в някакъв конкурс.
Форумските номинации са си вътрешен конкурс Simple Smile

А това:
Цитат
мисля, че значи да не се публикуват линкове към конкурсите в профилите на потребителите Thinking

# 73
  • Варна
Гласувах с 10 опции. Peace

# 74
  • София
Гласувах и за 20-те категории,въпреки,че 3 от тях  се припокриват.
Мис БАНгладеш 
Мистър БАНгладеш
Бан на годината

Общи условия

Активация на акаунт