Гласуване за категории/форумски номинации

• 10 405
  • 175
  •   1
Отговори
# 45
Нямах нерви да ги изчета всичките - кликах къде ми падне до 20...  Mr. Green

Разбираемо е, все пак си бот.  Mr. Green

# 46
Гласувах  Mr. Green

# 47
Гласувах предимно за новите предложения.

# 48
  • тъгата в мен
И миналата година се чудих какво включва точно категорията "кукувица"?!?

# 49
И аз не я разбрах. Като цяло смятам, че е неразривно свързана с Василиса и трябва да й се присъди перманентно веднъж завинаги. Но да ме убие човек не знам защо смятам така.

# 50
И аз не я разбрах. Като цяло смятам, че е неразривно свързана с Василиса и трябва да й се присъди перманентно веднъж завинаги. Но да ме убие човек не знам защо смятам така.

Сигурно щото като малко поразместиш ударението и "кукувица" се римува с "умница".  bowuu

# 51
  • Belgium
Златна кукувица е нещо като разсеян образ, който все се изказва не по темата или не на място, но е забавен и остроумен  Laughing

И все нещо не е схванал  Laughing

За мен олицетворението на тази категория е Шуши777, да ме прощава Василиса  Hug

# 52
Ха, дойдохме си на думата. Изобщо повечето титли звучат двузначно или объркващо. И в крайна сметка в една категория изведнъж попадат крайно различни хора за съвсем различни неща, защото всеки си гласува по някаква си негова асоциация.
Аз например отъждествявам кукувицата с един вид безотговорност ( тука изключвам Василиса разбира се) и по-скоро ако трябва да нарека някой така, то ще е човек, който си снася яйцата в чуждите гнезденца, а тук във форума ако трябва да кукумицира, предполагам ще тълкува грешно постинги, ще приписва свои мисли на други, ще отрича свои мнения или ако не това, поне ще пуска постинг на всеки кръгъл час. Като цяло кукувицата се оказва едно доста противоречиво животно.

# 53
  • Казанлък of all places
Запис  Mr. Green ( всякакъв вид)

# 54
Хм, малко са ми странни тез номинации, но гласувах.
Ще ви изненадам - за всички отрицателни категории бутнах по една клявка. Много розови картини и безоблачни такива срещам. Бих искал да се поразмърдат нещата. Mr. Green Колко категории маркирах? - И аз не знам. Тези, които ми звучат неясно или двусмислено - заобиколих ги.
Айде, Наздраве!

# 55
  • Belgium
Бътинка (много се радвам да те засека  Heart Eyes) права си, че доста категории всеки си ги тълкува по различен начин и накрая се получава една странна смесица от номинирани.  Laughing

# 56
Нямах нерви да ги изчета всичките - кликах къде ми падне до 20...  Mr. Green

Разбираемо е, все пак си бот.  Mr. Green
Определено имаш услужлива памет....  Mr. Green

# 57
Гласувах за 10 от категориите. Hug

# 58
Не искам да съм дребнав, ма нали съм си робот... та що пропусна другите 10 от свободния си избор?  Grinning

# 59
Не искам да съм дребнав, ма нали съм си робот... та що пропусна другите 10 от свободния си избор?  Grinning

Вероятно по дифолт.
Вече имам идея за фаворит в категория "Тиха стъпка" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт