Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 390
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря mamma!
Наистина съжелявам за тази си грешка-вместо да намаля ширината аз съм направила обратното- намалила съм височината където не е било необходимо да се пипа.
Ще си коригирам и аватарите и сигнатурите в рамките на позволеното. Peace  bouquet

# 316
Весели празници.. Close-mas: Close-mas: Close-mas:

Моля старата тема Борбата с рака .... 16 да бъде заключена,
а новата такава Борбата с рака..-17 да я заковете...

Предварително благодаря...

Весели празници...

# 317
Бих желала да информирам за потребител, който ми спами на ЛС. Nick name- а е: valko_dc

# 318
Влез в настройките на профила си и му забрани да ти праща лс.

# 319
  • В сърцето на живота!
Влез в настройките на профила си и му забрани да ти праща лс.
Ей това нещо не мога да го направя,никъде не го виждам Rolling Eyes
Извинявайте че се намесвам,но преди време и аз имах същия проблем.

# 320
Бих желала да информирам за потребител, който ми спами на ЛС. Nick name- а е: valko_dc

Благодаря за сигнала!

Вълк, не става въпрос за нежелано лично съобщение, а за класически спам и е добре, че потребителите съобщават за това на модераторите и администраторите, за да се предприемат съответните мерки.
Моля те, когато ти липсва достатъчно информация, недей да играеш "модератор". Не се случва за първи път. Съветите ти за ползване на форума са ценни, когато обаче касаят потребителската част, но понякога поради липса на информация от модераторската част съветите ти са погрешни.

Ясмина, за да игнорираш даден потребител, влез в , от колоната в ляво избери Настройки Лични Съобщения. На страницата, която ще се зареди, има бяло поле Списък на Игнориране. Там, на ред по едно име, може да добавиш потребителските имена на хората, от които не желаеш да получаваш лични съобщения. За улеснение и избягване на възможността за грешно изписване на името на даден потребител на същата страница има и търсачка Търси потребители
След като добавиш имената на потребителите, които желаеш да игнорираш, потвърди промените чрез натискане на бутона Промени профила

# 321
Спам в тема е постинг, който няма общо с темата. А спам на ЛС? Какво може да бъде спам в съобщение на ЛС? Някой да ми прати едно такова, да добия представа.

# 322
Цитат
Какво може да бъде спам в съобщение на ЛС?

Цитат
ЗАБРАНЕНО Е РАЗПРАЩАНЕТО НА ЕДНОТИПНИ, МАСОВИ, ПРИЗИВНИ, РЕКЛАМНИ (за продукти или сайтове) И ПОДОБНИ СПАМЪРСКИ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ!
Молим всички получатели на подобен тип лични съобщения да информират администраторите на форума, за да бъдат предприети необходимите мерки.
Това ще отговори на въпроса ти. Simple Smile

# 323
Предупреждението, изписано с червени букви над полето за изпращане на ЛС, е достатъчно обяснително (Дивиана ме изпревари)

Цитат
ЗАБРАНЕНО Е РАЗПРАЩАНЕТО НА ЕДНОТИПНИ, МАСОВИ, ПРИЗИВНИ, РЕКЛАМНИ (за продукти или сайтове) И ПОДОБНИ СПАМЪРСКИ СЪОБЩЕНИЯ!
Молим всички получатели на подобен тип лични съобщения да информират администраторите на форума, за да бъдат предприети необходимите мерки.

Спам на ЛС е еквивалент на спама по е-мейл - нежелана реклама, призив за гласуване или друго подобно нежелано, масово разпращано съобщение, обикновено до голям брой непознати потребители.

Принципно думата "спам" се използва с доста различни значения, често като синоним на flood, off topic и т.н.
Основното значение на "спам" е използване на среда за електронни комуникации за масово изпращане на нежелани съобщения.
Произходът на думата е от "Shoulder Pork and hAM"/"SPiced hAM" -
Производителите на въпросната консервирана шунка са (едни от) първите, залели Usenet с нежелани рекламни съобщения.

Флуд (от англ. flood — наводнение) — разпространение/публикуване на еднотипна информация, еднакви, повтарящи се фрази, публикувани в чатове, блогове и форуми

И още:

spam - To indiscriminately send large amounts of unsolicited e-mail meant to promote a product or service.

spam - To abuse any network service or tool by for promotional purposes.

spam - To post irrelevant or inappropriate messages to one or more Usenet newsgroups, mailing lists, discussion boards or other messaging system

spam - To flood any chat forum or Internet game with purposefully annoying text or macros.

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 23:27 от Mamma

# 324
Благодаря!

# 325
  • В сърцето на живота!
Благодаря Мамма.

# 326
Здравейте модератори и администратори!

Предполагам, че е дискутиран проблема, но макар, че четох в правилата и в тази тема, както и търсих с търсачката, не намерих инфо.

Цитат
Цитат
Цитат
Запис.
А това ми е толкова досадно  ooooh! Има бутон "Извести", защо не се възползвате от него?
...А за "Записа", ами "Извести" ти праща мейл при всеки нов отговор, което е доста досадно, а темите, в които си пуснал запис, ти излизат в "Нови отговори на моите публикации".

Има ли начин без да пишеш в дадена тема, да разбираш когато има нов отговор в нея, но тук във форума.
Бутона извести е хубава функция, но е малко тромаво да влизаш в пощата си, а после във форума.
Ако има още един допълнителен бутон например...
Или ако може без да пишеш нещо, защото "запис" е много досадно, желаната тема да ти се появява в : Нови отговори на моите публикации

Благодаря предварително на отговорилите ми!

Весели празници!

# 327
Може да отбележите, че не желаете известия по е-мейл при абонамент за теми и да следите списъка с темите от профила си.

За целта

Известия и е-мейл
(Изключете известията)
За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за: Нищо (или Модерирането)
Запази настройките

На същата страница е и списъкът с форуми и теми, за които сте се абонирали.

Може да запазите като директен линк въпросната страница като я добавите във Favorites (Bookmarks)
За Вас директният линк е http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=19446;sa=notification

Иконката указва, че в темата има нов, непрочетен от Вас отговор.

# 328
Благодаря, Марина!  bouquet  bouquet  bouquet

# 329
Здравейте Hug
полу4их  следното съоб6тение от съфорумка ( Lozeva ) ,пи6а от нейно име

аз сам  Лозева от 2 дена имам проблем с форума...влизам и чета всичко..но ако искам да пиша в дадена тема натискам ОТГОВОР и ми дава следната грешка"Форумът, който указвате, не съществува"  и другото е че при опит да пусна ЛС натискам да влезна в профила на дадения човек и ми излиза моя си профил....правиь опити да излезна и да влезна отново но ето какво ми дава"Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново." и всашност не мога да излезна...Какав може да е причината и как да я отстраня...

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 01:00 от Mamagemelar

Общи условия

Активация на акаунт