Снежинки навън заваляха и мами с бебоци от Карлово и Сопот на топло се свряха!

• 32 391
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
Ана Му,много убедително звучиш,даже направо като заповед Winkще се радваме  Hug
Аз как попаднах в този форум...не е много случайно.Тин тин все ми говореше за Форум,та форум и тогава преди 2 години,тази дума ми беше толкова не позната странна дори.Обаче Тин беше получила известен "натиск" Winkот мамитата да почна да пиша вьв форума(аз като бьдещ извор на мисли(бях бременна) и така ден,два четох,гледах и се почесвах какво да напиша...и ето така се появи Бебешор HugИ за миг дори не сьжалявам,че сьм тук и че ще бьда.Надявам се че втората си бременност ще прекарам с вас отново Hug

# 751
Лелеееее
кво сте се размечтали бе любими Heart Eyesтемата е тръгнала в много хубава посока.Никво отказване и отръване мамите,аз съм тук от 2003 године преди това беше дир-а и още нне съм му се наситила.Истина е ,че последно време влизам тук основно да ви "видя",да малко се реорганизират нещата но приятелствата остават  bouquet

# 752
Миккиии,спокойно бе душко-само работа почваш ,не заминаваш на заточение HugСигурна съм,че организиран  и подреден човек като тебе винаги ще намери време и за форума и за семейството,децата и приятелите PeaceНормал но е да изживяваш сега разни сантименти,все пак промяната е трудна за всички/питаш ли Ачко какво му е сега, милия?!  bouquet/
Аниии-само така,бравооо smile3521Ако успееш с трето мъжко,може и аз да се замисля smile3506

.....между другото-радвам се ,че ви има ,момичета Hug

# 753
Да пусна новата темичка а,ако някой се е захванал да пише................

# 754
Аз пиша в темата от съвсем скоро.С Мики и форумските неволи съм от пет години.Тук е приятно и много се надявам ,че така ще е и  за в бъдеще.
За промяната бих могла да разкажа доста.
Първо след първото майчинство се върнах на работа в ужасни и гадни промени Sick.Беше ми много трудно и от раздялата с Боби и от това което се случваше ежедневно. Съкращение на колеги.Криза.Липса на пари за заплати.
За мое добро реших и смених работата.За мой късмет обаче след пет месеца получих студентски подарък.На 08.12.Вместо миомен възел се показа малко тупкащо сърчице.
Майчинството си с  Лъчко изкарахме по улиците и площада с Мики,Мима и Ани и др. мами.
Беше хубаво време за което се сещам с огромна носталгия.
Едва върнала се на работа, срещнах Микита носеща един болничен и Мартина.Питах:,,Какво вие?,,А тя ,,ами виж,,и ми показа голямото си коремче preggo.Само два месеца след това забременях и така до днес все съм с професия майка.
Излизам из града,срещнах и  други по нови мами 1stroller,и бъдещи такива preggo,нови приятели, но нищо не е едно и също.Всичко се изменя и децата порастват,но един ден на яслата отново се събрахме мами от второто ми майчинство.И чуството е толкова особенно, защото в един момент тези майки са ти най близките хора споделящи с теб първите обръщания,първото засукване,първите думички,първите болести,и тн.на бебето.
Тук във форума се чуствам по подобен начин. Two Hearts
Благодаря ,че ви има.Радвам се ,че ви открих.  bouquet

# 755
Айдеееееееееееееее нова тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=468260.0

Общи условия

Активация на акаунт