СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 578
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Ето ме пак, малкото зверче си папка и аз да използвам момента  Grinning
Питахте диетата каква е - забранени са: 1. Мляко и млечни продукти - прясно /най-мощно/, кисело, сирене, кашкавал, сладки неща, съдържащи сухо мляко - мляко от всякакво животно, не само крава 2.Яйца 3. Риба, черупчести и всякакви морски дарове 4. Цитруси 5. Ядки 6. Хистамин съдържащи - банани, сурови домати, ягоди, зелени неща /коприва напр./ 7. Мед 8. Бобови - /боб, леща, соя, грах, зелен боб/ 9. Шоколад, какао, кафе, черен чай 10. Говеждо и телешко месо 11. Мъхести – семки с/или власинки - ягоди, малини, къпини, праскови, кайсии, коприва, бамя и т.н 12. Ограничават се максимално "Е"-тата в храните, най вече консерванти, стабилизатори и подобрители
Това се спазва минимум 1 месец после се въвеждат 1 по 1 храните (не групите) с разлика поне 3 дена една от друга и се следи за реакция, при въвеждане на повече от 3-4 могат да се редуват на ротационен принцип като накрая се оставя 1 ден почивка /строга диета/, последни се въвеждат млечните като се започва с козе, после овче, накрая краве и задължително се води хранителен дневник. Относно кремове и мазила сме почти като аптека и май нямаме пропуск, Адвантана наистина помага но може да се ползва не повече от 7 дена, и на ден да не се покрива повече от 40% от кожата, а при нас обриви нямаше само по дланите и ходилата и аз се чудех кога коя част да намажа #Crazy
По темата със свекървите: мойта все още се опитва да ме убеди че възглавницата за кърмене е лошо нещо, и че трябвало детето да ми е на ръце, е как да стане тоя номер като само така мога да кърмя и да си работя на компютъра....не мога да изляза на глава с нея и това е, хем вижда че по друг начин не го храня и ми е супер удобно и пак едно и също. Дундито2 права си мила трябва ни форум ама емотиконките да имат и звук, е тогава ще е забавно Laughing Хайде спокойна нощ от мен, и малките н съкровища да спинкат спокойно и дъъъъълго Praynig Praynig Praynig

# 736
  • Варна
Само да се отчетем и ние: днес си направихме среща Елеста и Бибоче, плюс бебетата - Ирина и София, ето да ни видите:)
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/irina-lucia-na-elesta.426903.16001655

Добре дошла на мама Радост, дано ти хареса при нас!

Малката май доста се умори днес от скитане и гости вечерта, та още спи, а не сме я къпали... newsm78

Отивам да я будя, лека на всички мами и бебета!

# 737
Здравейте мами.Аз не съм от редовно пишещите,но се старая поне да ви чета .И ние сме от отбора на трудно акащите.Така сме от два месеца.И от толкова време сме на капките Биогая но без особен ефект и за това започнахме с малко пюренца от круша (който имат чудесен ефект) Peace

# 738
Браво бе и да не се обадите! Crossing Arms

# 739
BebEshOnDeL ще ги санкционираме.  Naughty
Амаха да не се обадят.  Ще търсят те варненски левенти за тез моми , та тогава да ги видим ....

# 740
alex03 ти ме изуми, как пюре бе жена Shocked #Crazy Shocked на колко е бебето?!! Сега се препоръчва след 6ия месец да се дават такива неща...

# 741
  • Варна
Bebeshondel, Bibsy -sorry, хайде тогава пак другата седмица в Mall Varna, че има условия за детски колички а и е приятно топло вътре, ок? Hug за ден и час - ще се уговорим неделя вечер Party

# 742
мамита,драснах нова тема,не съм оформяла,нямам време Winkама да не нарушим правилата и шефовете да ни сакнционират newsm47 smile3532

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447178.msg13161271#msg13161271

обещавам да я украся,ама пусто време,пък и акъл се иска-ама каде ли продават newsm78 newsm78 newsm78 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт