СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 740
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте мили мами на септемврийски бебчета много бих се радвала ако ме присаедините към вашия отбор

Виктор трябваше да се роди на 01.10 но се появи на бял свят на 09.09 з амоя голяма радост мерките ни бяха 2750кг 49 см след първата ни консултация малкото ми момче беше 4.900кг и 53  см

Ще гледам да изчета темичката за да се включвам по честичко

Много  Hug на всички бебчета

# 721
Ето ни отново!!! Hug
С кака ви Миринда и Есим направихме една разходка, пихме по едно кайве и сега доволно се радавм на спокоино бебе smile3504 наяде се в 5 и сега пак спи, но ме съмнява че ще е за дълго. Довечера пак ще има дискотека усещам Joy
mama Radost добре дошла!!!  Hug чакаме снимки на твоя шушко  Mr. Green
desi_k84   добре дошла в Отбора на свекървите - мисля че е време да открием форум БГ Свекърва като емотиконите в него ще са само:  #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3514 smile3512 smile3511 box newsm66 ritnik  и т.н  hahaha
Пу да съм модератор  Naughty

# 722
Аз къде ли се ядосвам,че нямам време за нищо,а сега трябва и втори път да изпера дрехите в пералнята.Снощи я приготвих за да я пусна тази сутрин.Но някой от моите мъже да вземе да сложи един мръсен памперс вътре. #Cussing outДа не ви казвам на какво приличат дрехите.Целите са облепени с нещо като желе.Как да го махна това чудо. newsm78
Ох,и Андреа се наака,отивам да я мия,че трябва да водя Алекс след малко пак на ДГ. Tired
Леле, Анита..... то се посмях с твоя пост, ама не е за смях работата... Нямам идея как се чисти желето, дано с второ изпиране се оправят нещата  Peace
Аз днес си взех и 3-я болничен и утре ще го нося на работа. Кога трябва да ми преведат парите за него? Взех накуп тези за 45-те дни преди раждането и това е.

# 723
Nahodke мен можеш да ме махнеш от списъка за подаръците. От началото на декември ще обикаляме при различни роднини и незнам кога къде ще съм и няма да ми е удобно толкова често да следя форума..... Hug

# 724
Я сега да видим как съм се справила:
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/elichka-na-mammat-cveta.444627.15998563#
(EmiR, май стана работата, мерси пак!)

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 18:37 от MammaT

# 725
Nahodke мен можеш да ме махнеш от списъка за подаръците. От началото на декември ще обикаляме при различни роднини и незнам кога къде ще съм и няма да ми е удобно толкова често да следя форума..... Hug

Каето ме подсеща - ама айде изкарай го тоз списък, че главата ми прелива от идеи вече, само чакам да видя на момиченце или на момченце да купувам....
Лейдисъни, радвам се, че се включи! Прави го по-често, та дори с две приказки, да не ви мислим...
мама Радост, добре дошла при нас - весело е. Гледам, че дечицата ти са със страшно малка разлика, браво на теб за смелостта и ентусиазма   bouquet Напиши повечко за вас, ние сме тука отбор клюкарки и всичко искаме да знаем  Mr. Green

# 726
Биииаснъъ съъм, ббббиаснъ съъъм /както вика Гугутка Заспалова, накратко Гутту/  hahaha hahaha hahaha  smile3514 smile3514 smile3512 Banghead И днес няма да имам пералня  #2gunfire #2gunfire През интернет ако си я купим идва с около 150лв по-евтина, обаче трябва да чакаме една седмица  #Cussing out Пък 150 са си 150, амахаа, ми ще чакаме.  Cry бясССснЪ съм  #2gunfire
 Днес не ми е ден. Таман се наканихме да се поразходим с малката и хоп, излязохме и след точно 100м заваля, ама нема да ви казвам какъв дъжд, ужс.  #Sniper Тук за един ден е нормално да се сменях четирите годишни времена
 Оплаках се, лека вечер и спокойни бебчета  Hug

П.С. От толкова бяс забравих да кажа Добре дошла, мамо Радост  Hug

# 727
  • София
Мама Радост, добре дошла  bouquet
MammaT, много е сладка малката, особено на първата снимка много ми харесва Heart Eyes

# 728
Мамо Радост, welcome при нас,повярвай ще ти е забвано в темата smile3521да са ти живи и здрави сладките момчета Heart Eyes и да пишеш редовно Peace Peaceимам едно питане-второто планувано лие,защото гледам разликата е два месеца между бременностите newsm12 newsm12 newsm12ако е така-браво на вас smile3501

и да предупредя-за да те включим в темата,мноооооооого трябва да носиш на простотии/особено на моите/ smile3532 smile3532  love001

Ванина,отписах те мила Peace
Мама Т,тъкмо щах да те гълча че не си качвала снимкиNaughtyмного са сладки принцеските Heart Eyesама и тебе си снимай Peace Hug

Миринда,не се притеснявай,ще пусна списъка,ама чакам да се оформи окончателно Peaceи не е честно с Дундито и Есим да се разхождате без мене smile3512 smile3512 smile3532

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 20:21 от nahodkata

# 729
  • Варна
Само запсче, че това зверче пак ми виси по циците. То голямо ядене голямо чудо  passifier Не спира бе, по цял ден, дали пък не е скок в разтежа newsm78. Ама пък вечер спи от 22.00 до към 7-8 newsm44.
Добре дошла на мама Радост  bouquet

# 730
  • Karlovo
MammaT това на предпоследната снимка ти ли си ?

# 731
  • София
MammaT  newsm10 много ти е готина момата..и май пак синеока сте я докарали...
Соник много сте хубави...
Мацки и ние влизаме в отбора с неакането...както редовно пълнеше пампата...вчера от 16 часа до днес на обяд не беше  акал...и като почна едно напъване, и едно пищене...определено си го болеше... та с масажчета свършихме работата и го изаках....но определено има нещо, защото въпреки това пак го болеше...купих и Био гая   и почнах да давам...та дано потръгнат нещата. Кати не ми акаше по 3 4 дена, но тя беше спокойна и не я болеше...ама този младеж днес ми изкара акъла...така не беше плакал откакто се е родил...и естествено пак почти цял ден не спа...та повторихме вчерашната процедура с къпане в 18,30 часа и заспа...
Добре дошла на мама Радост...

# 732
Емир,и ние сме така от 2 дена,да знаеш заедно с него съм плакала Cry cryама от снощи го дохранвам с Фризовом и увеличих малко Биогаята Peaceта се изакахме ей сега и ми олекна на душицата Party Grinningа на него-на стомахчето Joyна мама принца той  сладък Heart Eyes Heart Eyes

# 733
Ехх девойки след днешния натоварен ден, цял ден дребо не спа и само съм го клатила насам натам, утре отивам в градска отпуска. Най-после ми почват очните занятия и нямам търпение малко хора да видя, а и нещо да налея в изкуфялата си глава.... hahaha hahaha

Добре дошла на новата мама Радост, браво за смелостта за децата с такава малка разлика.

Анита и аз се почудих как ли изглежда изпран памперс в пералня  Joy , но не ми се иска да го изпитам честно да ти кажа.

Момичета честно тръпна за утре цял ден се чудя какво да си облека, приготвям си химикали и тетрадки ще кажеш че ще заговявам в университета, или пък че ще имам среща с някой красавец, а то ooooh!. Курсът ми е само от женски създания и то на възраст всякаква. Ама факта, че не съм била сред хора дето нямат нищо общо с памперси и цици ми е достатъчен за да се намъкна в новите дънки  Sunglasses.

Айде отивам при кривондела, че пак нервно приревава.

А и по повод на чувалчето от агнешка кожа на Мая, да похваля свекитата добрички, че днес веднага се юрнали хората да търсят завода, ама не уцелили работното време, че до 2 дена и Боби ще се сдобие с желания чувал  Wink

Спокойна вечер на всички.   bouquet

# 734
  • Бургас
Само да се разпиша

Ние си изпратихме днес татито и сега ми е мъчно Cry
Ходихме на консултация 6 кг сме вече
Ами това е от мен
Лека и спокойна

Общи условия

Активация на акаунт