) и да излизаме. Нещо нощес малкия ни изненада - след почти 2 седмици изградено вече спане 21,00-3,00-6,00 нощес се събуди да яде в 1 и после в 5
)... Малкият се размърка, ставам, до по-късно... 
Ситуацията е хем така, хем иначе. И на мен ми се е случвало да ме дразнят, да кажа няколко приказки накриво, после съжалявам, ужас. Не съм конфликтна, мнооого съм търпелива, но бомба със закъснител.
На мнение съм, че две поколения на едо място не могат, а и не трябва да съжителстват. Две жени в една кухня, маниии, мааани. Много си е правилен лафа всяка ЖАБА да си знае ГЬОЛА
http://vbox7.com/play:f917d117

Против съм всякакви такива тунинги,освен ако не е много наложително. 
Уж голяма, а пък какви ми ги говори..... 
Аз така и не се наканих да говоря с моята позната....
.
Уж голяма, а пък какви ми ги говори..... 
и утре вече ще имам помпа,ще я взема от една слдурана от форума,дето не я е ползвала
та в тоя ред на мисли"ми ти стига си пушила цигари,пази си устата за по-приятни неща!!!"

наистина сте страхотни и двамата на снимката
а мама е много елегантна
ама ние нямаме угодия
хем да си идва рано,нем да носи много пари-ми те такова животно нема
и си хапвай шоколад-на мене много ми се хапва,и си хапвам след като накърмя веднага 
и само за статистиката-колко струва Апатамил 1 в Испанол 
моята ще е Медела 
нали разбра,девера ти да пише на фирмата и да ти порчъа кожухче
айде сега и от мене любимия ми персонаж-нали и аз студенка
http://www.vbox7.com/play:df4cdd81
а аз вече изглеждам като сомнамбул
Вие се оплаквате че не можете да спазвате диети защото кърмите...а аз съм на диета точно заради кърменето
вече друго освен храна не сънувам
Аз изчезвам че бебчо пак е буден.
много ми е жал,но нямам как 2 месеца трябва да се носят ...
))))))

Аптамил 1 струва 11.95 евро,като кутията е 900гр. 

Кажи каква диета спазваш?
Да не ви казвам на какво приличат дрехите.Целите са облепени с нещо като желе.Как да го махна това чудо. 
,ама се убеждам,че явно това вече е доста често срещано
заради гадните неща които ядем,това съм сигурна
нашата прекрасна Малибу е в същото положени,казавам ти,за да знаеш да си пишете и да обменяте опит
на нея и бях пратила линковес темите за дерматита,ако искаш пак ще ги потърся за теб
иначе не се притеснявай,знам че е тежко ,но се лекува когато се установи от какво е алергията
на моя приятелка бебето е така,аз я насочих към консултация с Мустаков в София-казват,че е най добрия
изписа им Адвантан/има кортико да знаеш/,ама много им помогна,също капки Фенистил и обривите изчезнаха
така мажат през седмица и сега са на някакво много леко кремче,не стероид,и ако искаш ще я питам какво е-много са доволни,пак предписано от Мускатков
повечето такива алергии са към белтъка на млякото напоследък,така че ограничи прясното и киселото,ама то ти сигурно го правиш де 

а представям си ако реши да се върне тук, представяте ли си направо съжалявам че послушах мъжът ми и кръстихме беба на нея той вече и той съжалява ама няма връщане назад така ще е. Не че името не ми харесва дано по скоро се отделим че вече страшно много се изнервям а това се отразява и на беба и тя е супер нервна.
Обаче за мен важи "Без една мога, с една не мога."
), винаги им правя забележка ако не я държат както трябва. Няма какво да ми се сърдят. Докато беше на 10-15 дни баба ми само повтаряше как била малка за излизане, как едно време до 40 дни ги пазели децата и т.н., но свикна, че сега нещата са други. 
) и аз съм много щастлива.